- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #2.501
Bizde yaris yapiyoruz
Sehra&Melis
Semih&Ebru
Ben&Jojop
Cuma tartida - cikan kazanacak.
Yarindan itibaren menunu yazabilirsin
Sehra melis cok alemsiniz bu yaris topige nese getirdi kimi ikinizde son derece azimlisiniz hakeden bogazini tutan kazansin
evet cnmm iy olan kazansınn spor bu dimii amaa ,yk, yarışıyorz he rhfata eş degiştirek dewvam edelim bencee:)
Bencede her hafta es degistirelim ben jojopu yen yen sıkılırım
Jojop ben senin yerinde olsam fena gaza gelirdim disli rakibim demiSaka bi yana hic yoktan 100 gr dahi olsa fazla vercek herkes yani aslinda herkes kendi adina artida olcak ama genede ben kazanayim
haha:) evet haftaya seni alım ben:)
Ben yarından itibaren açlık grevinegiriyorum Menülerime bakıp kendine güvenme..önemli olan son günler..hattan son gün..bidusun bakalım Perşembe gün senin için ne anlam ifade ediyor canım azınlığım.. Benim Bünyaminem 5 6 pideye alışık oldugundan 2 pide iyice şokta su anda O bile yeter günlerdir uyuyan metabolizmamı uyandirmaya Yarın temizlik gunüm..beni izle..
Süper bir menü yoldaşım inanamıyorum herşey tammenüm gelsdin:)
sabah 1 omlet domates tlum peyniri çay
ara ıhlamur çayım 1 elma
öglen 1 lahmacun ayran :) yupii:))) sahraya ğün dogduu desem ama cipsle kapımıza gelir:)
ara türk kahvesi 5abadem
akşam tavuk şiş salataa ayran
5 biryerde çayım
2 kalulu biskivi
1 yeşil elma
Kyabeden sehrayla yarışsınnnnnevet cnmm iy olan kazansınn spor bu dimii amaa ,yk, yarışıyorz he rhfata eş degiştirek dewvam edelim bencee:)
Canım bende bştan içmemiştim ama eczaneeye sordm nettenden baktım2 fincan içiyorum ben.Çok şükür azalmadı.Özge yeşil çay sütunu azaltmadı mi yaa.ben korkumdan içermiyorum acaba o yüzden mı kilo veremiyorum?
BUGÜN:Aç karınla 2 bardk ılık limonlu su.
Sabah:kk peynir,1 domates,2.5dl.beyaz ekmek,1 çatal çokokrem,yarım yumurta sarısı,çay.
Ara:türk kahvesi,yeşilçay,8 badem
Ögle:1 tas çorba,1dl.b.ekmek,1 domates.
Ara:çay,1 simit.
Akşam:1tas çorba,1 kepçe kuru fasulye,3 kaşık kapama,1 brdak kola
Ara:çay,2 kaşık samsa.
Su:4lt.
Spor:2 saat yürüyüş
150 tam mekik
100 ip atlama.
Kızlar ekmk yoktu mebur beyaz yedim ama bu akşam marketten aldım.Bu akşam kaynanam yine lezzetli yemeler yapmıştı ve kalabalıkla yemişim baya.Bu arada mekik aleti süper ama karnım agrıyor kaslarım mahfoldu.Yarım mekikte neymiş bunun yanında.Çok agır ma daha tesirli.Gitsin göbişşşşOklava ve mekik yapıcam artık.Kötü haber ama semihe iyi haber yarın misafirlikteyz ve salı günü gün var.Ama çarş ve perş. sıkı diyetttttttt
iç canım o kolaları afiyet bal şeker olsunBUGÜN:Aç karınla 2 bardk ılık limonlu su.
Sabah:kk peynir,1 domates,2.5dl.beyaz ekmek,1 çatal çokokrem,yarım yumurta sarısı,çay.
Ara:türk kahvesi,yeşilçay,8 badem
Ögle:1 tas çorba,1dl.b.ekmek,1 domates.
Ara:çay,1 simit.
Akşam:1tas çorba,1 kepçe kuru fasulye,3 kaşık kapama,1 brdak kola
Ara:çay,2 kaşık samsa.
Su:4lt.
Spor:2 saat yürüyüş
150 tam mekik
100 ip atlama.
Kızlar ekmk yoktu mebur beyaz yedim ama bu akşam marketten aldım.Bu akşam kaynanam yine lezzetli yemeler yapmıştı ve kalabalıkla yemişim baya.Bu arada mekik aleti süper ama karnım agrıyor kaslarım mahfoldu.Yarım mekikte neymiş bunun yanında.Çok agır ma daha tesirli.Gitsin göbişşşşOklava ve mekik yapıcam artık.Kötü haber ama semihe iyi haber yarın misafirlikteyz ve salı günü gün var.Ama çarş ve perş. sıkı diyetttttttt
Daha yeni basladin ilk gunlerde borek corek yapmada yemede derimboregin yerine. Cavdar ekmegi olsa kahvaltin iyiydi.sana caykurun teneke kutuda bergamut aromLi yesil cayini oneririm sallama pek fayda etmiyo ben cok faydasini gordum sekersiz iciceksin tadida. Nefis
Ogle ne ole 2 kasik nohut 2 kasikla doyulurmu 5 6 kasik te yogurtla ayranla ye sagliksiz olmus
Ara olmamis muz gene cok kalorilii onu yemeyi biraz ertele
Lokuma yorum bile yok aksamda yememissin hic o sut anca aksamdan sonrski ara olur boyle cAbuk pes edersin butun gun ac gezmissin sagligindan olursun menulerimize bi goz at hemen hayal kirikligina ugrama anca oturcak duzenin cok az yemekle saglikli zayiflanmaz tekrar geri alirsin o kilolari hep ayni seyi yazmktan yoruldum 1 haftaya kalmaz duzene girersin yeter ki isteSusuz olmaz 3lt nin altina inme bu olmazsa olmaz
canımyorumiçin sağol.kötü olduğunu biliyorum da.dün moralim biraz bozuktu bole oldu.ama çabuk toparlarım.
aslinda hep ayni seyleri konusuyoruz bence bu bi hayat tarzi olmali semih.yani 2gun oyle yapip saldirmayacagina eminsen iyi.ben sshsen buna inaniyorumki veriARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )
ARKADAŞLAR YAPABİLİRSEM BU DETOKSU UYGULAYACAM ÇARŞAMBA VE PERŞEMBE