Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Sehra melis cok alemsiniz bu yaris topige nese getirdi kimi ikinizde son derece azimlisiniz hakeden bogazini tutan kazansin:KK9:

Bizde yaris yapiyoruz
Sehra&Melis
Semih&Ebru
Ben&Jojop
Cuma tartida - cikan kazanacak.
Yarindan itibaren menunu yazabilirsin:KK34:

ooo süpermiş bu yarış işi. merakla bekliyorum sonuçları. ben şu anda kendimi kocaman hissedyiroum. ne kadar dikkat etsem de yine de annemde fazla kaçırdım sanırım.

evet cnmm iy olan kazansınn spor bu dimii amaa ,yk, yarışıyorz he rhfata eş degiştirek dewvam edelim bencee:)

Bencede her hafta es degistirelim ben jojopu yen yen sıkılırım :KK60:
Jojop ben senin yerinde olsam fena gaza gelirdim disli rakibim demi :KK23: Saka bi yana hic yoktan 100 gr dahi olsa fazla vercek herkes yani aslinda herkes kendi adina artida olcak ama genede ben kazanayim:KK53:

Bencede her hafta es degistirelim ben jojopu yen yen sıkılırım :KK60:
Jojop ben senin yerinde olsam fena gaza gelirdim disli rakibim demi :KK23: Saka bi yana hic yoktan 100 gr dahi olsa fazla vercek herkes yani aslinda herkes kendi adina artida olcak ama genede ben kazanayim:KK53:

haha:) evet haftaya seni alım ben:)

:KK47:Ben yarından itibaren açlık grevinegiriyorum:KK47:Menülerime bakıp kendine güvenme..önemli olan son günler..hattan son gün..bidusun bakalım Perşembe gün senin için ne anlam ifade ediyor:KK53:canım azınlığım.. Benim Bünyaminem 5 6 pideye alışık oldugundan 2 pide iyice şokta su anda:KK53:O bile yeter günlerdir uyuyan metabolizmamı uyandirmaya:KK76:Yarın temizlik gunüm..beni izle..

Özge yeşil çay sütunu azaltmadı mi yaa.ben korkumdan içermiyorum acaba o yüzden mı kilo veremiyorum?

:KK47:Ben yarından itibaren açlık grevinegiriyorum:KK47:Menülerime bakıp kendine güvenme..önemli olan son günler..hattan son gün..bidusun bakalım Perşembe gün senin için ne anlam ifade ediyor:KK53:canım azınlığım.. Benim Bünyaminem 5 6 pideye alışık oldugundan 2 pide iyice şokta su anda:KK53:O bile yeter günlerdir uyuyan metabolizmamı uyandirmaya:KK76:Yarın temizlik gunüm..beni izle..

Kiz sakin ha ikimizde emziriyoz cocuklarimizin rızkı soz konusu dedigi
Gibi kazanmasan bile 100 200 gr fazladan verirsin :KK60:
Rekabet sen cik aradan:KK1:
Bende basta cok tereddut ettim ictim biraktim sonra saglik ocagindaki hemsireye ve doktora ayri ayri sordum kizimin doktoruna sordum hepsi icebilirsin dedi ama gunde 2 fincani gecmesek iyi benimki de psikolojik bi yerde onu icince zayiflattigina inaniyorum ki muhakkak etkisi var ama olmazsa olmaz deil sutum de azalmis mi tam emin olamiyorum 4 lt su iciyom nerdeyse hergun cokta azalmis diyemem. Almayi dusunuyosan bergamut aramolu var caykurun onu al bulabilirsen ben hic sade yesilcay icmedim hep bunu aldim

valla cuma cumartesi acayip hatta fulll cısslı bi serbest gün oldu,,geç saatlere kadar tıkındık eşimle,,of anam of,,bu adam tam sopalık,,her cısslı geçirdiğim gün için bi hafta uzat iddaa süresini dedim,,gene ayın 10u son gün demesinmii,tutturdu hem yeye diye fiştekliyoo,hemde zamanında 55 görcem diyo,,vaybe he.m kel hem fodul:113::63:
neyse bugün azcık düzenime döndüm,,yine cumaya kadar geçen 2günümü toplıycam diye uğraşcam:KK37:neyseki busabah
58.8kg geldim bu bi mucizee,,bu 2günde ne fazla su içebildim ne bitki çayı nede yediklerim sağlıklı şeylerdi,,:KK53:
dün pırasalı börek yaptım eşimin ısrarı üzerine:KK56: üstünüze afiyet bigüzelde yedim:KK17:abur cubur hikayeme girmiyorum bile:KK6::KK51:
neyse ben sopalanmadan kaçayım uykum geldii,,bugün eşim işyerinde kalıcak yarın 17de gelicek,araba bakmaya gidicek bi sorun çıkmazsa alıcak inaşallah,,aylardır bi denk gelmedi adam gibi bi araba,herkez nekadarda yalancı olmuş işleri güçleri işe yaramayan arabalarını sahtekarlıkla satmak:KK19::KK47:neyse hayırlı geceler renkli rüyalar hepinizee:KK16::KK16:

menüm gelsdin:)

sabah 1 omlet domates tlum peyniri çay

ara ıhlamur çayım 1 elma

öglen 1 lahmacun ayran :) yupii:))) sahraya ğün dogduu desem ama cipsle kapımıza gelir:)

ara türk kahvesi 5abadem

akşam tavuk şiş salataa ayran

5 biryerde çayım

2 kalulu biskivi

1 yeşil elma:KK42:
Süper bir menü yoldaşım inanamıyorum herşey tam:KK53::KK19::KK9::KK76:
evet cnmm iy olan kazansınn spor bu dimii amaa ,yk, yarışıyorz he rhfata eş degiştirek dewvam edelim bencee:)
Kyabeden sehrayla yarışsınnnnn:KK9:Kaybetmek istemiyorum nolur semih acı banada kaybetmeyeyim:KK1:Şaka bi yana yoldaşım ben senle nasıl yarışırım kıyamam bol bol yerim:KK19::13:Ben jojopla yarışayım en iyisi.Çünkü ikimizde habire günlerde yada misafrlikte illa bi şekilde bi yerlerde tıkınıyoz ve bebişlere güveniyoz:KK1:Kız özge sen kimeye gitmiyon yada hiç misafirin gelmiyormu?:KK53:Hergün aynı şeyler rutin menülerin:KK53::44:
Özge yeşil çay sütunu azaltmadı mi yaa.ben korkumdan içermiyorum acaba o yüzden mı kilo veremiyorum?
Canım bende bştan içmemiştim ama eczaneeye sordm nettenden baktım2 fincan içiyorum ben.Çok şükür azalmadı.:KK16:

BUGÜN:Aç karınla 2 bardk ılık limonlu su.
Sabah:kk peynir,1 domates,2.5dl.beyaz ekmek,1 çatal çokokrem,yarım yumurta sarısı,çay.
Ara:türk kahvesi,yeşilçay,8 badem
Ögle:1 tas çorba,1dl.b.ekmek,1 domates.
Ara:çay,1 simit.
Akşam:1tas çorba,1 kepçe kuru fasulye,3 kaşık kapama,1 brdak kola:KK17:
Ara:çay,2 kaşık samsa.

Su:4lt.
Spor:2 saat yürüyüş
150 tam mekik
100 ip atlama.

Kızlar ekmk yoktu mebur beyaz yedim ama bu akşam marketten aldım.Bu akşam kaynanam yine lezzetli yemeler yapmıştı ve kalabalıkla yemişim baya.Bu arada mekik aleti süper ama karnım agrıyor kaslarım mahfoldu.Yarım mekikte neymiş bunun yanında.Çok agır ma daha tesirli.Gitsin göbişşşş:KK8:Oklava ve mekik yapıcam artık.Kötü haber ama semihe iyi haber yarın misafirlikteyz ve salı günü gün var.Ama çarş ve perş. sıkı diyetttttttt :KK20:

Sabah:kk peynir,1 domates,2.5dl.beyaz ekmek,1 çatal çokokrem,yarım yumurta sarısı,çay.

150 tam mekik
100 ip atlama.

Kızlar ekmk yoktu mebur beyaz yedim ama bu akşam marketten aldım.Bu akşam kaynanam yine lezzetli yemeler yapmıştı ve kalabalıkla yemişim baya.Bu arada mekik aleti süper ama karnım agrıyor kaslarım mahfoldu.Yarım mekikte neymiş bunun yanında.Çok agır ma daha tesirli.Gitsin göbişşşş:KK8:Oklava ve mekik yapıcam artık.Kötü haber ama semihe iyi haber yarın misafirlikteyz ve salı günü gün var.Ama çarş ve perş. sıkı diyetttttttt :KK20:

Menun hafta sonu oldugu icin heralde fazla olan yerleri var ama cumaya toparlarsin.cok fazla misafire gitmiyorumev gezmesini pek sevmiyorum ama ozellikle bebegi sevmeye misafirim geliyo tabiki ama yemiyorum inanin onlar misafiri birakin benim esime hemen hemen her aksam cigdemmeyve tabagi kuruyemis biskuvi cips pstlamis misir degiserek hazirliyorum kendisi de kilo almaya calisiyo ama ona eslik etmiyorum . Genelde kayinvalidem de toplaniyoruz herkes cay saatinde yiyip icerken ben yesilcay iciyom meyve bile yemiyom ondan hakettim deyip duruyom ya kacamagi bosunami diyom :KK53:

150 tam mekik
100 ip atlama.

iç canım o kolaları afiyet bal şeker olsun:KK53:1 bardak içme az o neyki sen 2 bardağa çıkar:KK9:ayrıca 1 simit senin neyine sen emziriyorsun 2 simit ye artık her arada:KK1::KK53::KK33:

Son düzenleme:
ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür:KK43: 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )

:KK28: ARKADAŞLAR YAPABİLİRSEM BU DETOKSU UYGULAYACAM ÇARŞAMBA VE PERŞEMBE:KK53::21:

Jojop :KK3: napiyon yagli balli kahvaltimi ediyon ? Ben saglikli kahvaltimi bitirdim yesilcayimi iciyorum:KK33:

Daha yeni basladin ilk gunlerde borek corek yapmada yemede derimboregin yerine. Cavdar ekmegi olsa kahvaltin iyiydi.sana caykurun teneke kutuda bergamut aromLi yesil cayini oneririm sallama pek fayda etmiyo ben cok faydasini gordum sekersiz iciceksin tadida. Nefis
Ogle ne ole 2 kasik nohut 2 kasikla doyulurmu 5 6 kasik te yogurtla ayranla ye sagliksiz olmus
Ara olmamis muz gene cok kalorilii onu yemeyi biraz ertele
Lokuma yorum bile yok aksamda yememissin hic o sut anca aksamdan sonrski ara olur boyle cAbuk pes edersin butun gun ac gezmissin sagligindan olursun menulerimize bi goz at hemen hayal kirikligina ugrama anca oturcak duzenin cok az yemekle saglikli zayiflanmaz tekrar geri alirsin o kilolari hep ayni seyi yazmktan yoruldum 1 haftaya kalmaz duzene girersin yeter ki iste:KK34:Susuz olmaz 3lt nin altina inme bu olmazsa olmaz

canımyorumiçin sağol.kötü olduğunu biliyorum da.dün moralim biraz bozuktu bole oldu.ama çabuk toparlarım.

ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür:KK43: 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )

:KK28: ARKADAŞLAR YAPABİLİRSEM BU DETOKSU UYGULAYACAM ÇARŞAMBA VE PERŞEMBE:KK53::21:
aslinda hep ayni seyleri konusuyoruz bence bu bi hayat tarzi olmali semih.yani 2gun oyle yapip saldirmayacagina eminsen iyi.ben sshsen buna inaniyorumki veri
lir o iki kilo hatta kulaga oyle hos gelyorki aman yaparim ne varki gidiverir fazlaliklar diyor yapmayida arzuluyorum neyalan diyim ama sonrasi dusunduruyor iste beni saldirma hali o cok feci..ama sunuda biliyorumki 59olunca bu verdigim kiloyu almamaliyim deyip yemem gibimede geliyorrr kararsiz kaldim yada soyle yapalim sen yap bakalim vercekmisin yoksa bosunayapmis olmayayim.uyaniksin sehraaa:KK17:

X