- 24 Mart 2012
- 918
- 14
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #2.001
hahha haklısınn sadece zayıflıcam demekle olmuo bişeyler yapmak gerekio :))) inşş hedefimize ulasır mutlu oluruz :) bnmde sınavlar oldugu için bi kaç gündür sık girdim bilgi edndm sürekli acamıorum neti ama saglıklı beslenip kilo vermeye devammm etcemm :))
ya gündüz yediğin cips için pişman olmaaa,gündüz yediğin abur cuburlar için üzülme pişman olma,baksana zaten akşamda bişey yememişsin kötü olmuş,,gündüz yediklerin için akşam yemeyerek cezalandırma vücudu ertesi gün dengeleyerek düzelt aradaki farkı,bu şekilde ne sen üzül nede vucüt
ayy yaaa ayda bir yaptığın şeyemi denk geldim bende şansa baaak
tamam ozaman seninde hakkınmış yemişsin,ne biliyim yaa,eski menülerin aklıma geldi,dedimbu hala devam ediyo düzensiz galiba diye benim şalterler attıı bakma bana işte
20 yasında 72 kgym :)) peki sen ??
canım hoşgeldin,,2-3sayfa önce ezgi_canan'a(oda bugün geldi daha) birsürü öneride bulundum onlar senin içinde geçerli olsun canım, ,tekrar yazdırma bana inan çok başım çatlıyoo
neyse herşey güzel olucak,buna inan ve başar,,sakın bana zayıf olmak çok uzak deme olamam deme etkilenir kilo veremezsin,vericem zayıf olucam de dur ,kafanda bitirdinmi gerisi gelir zaten
canım hoşgeldin,,2-3sayfa önce ezgi_canan'a(oda bugün geldi daha) birsürü öneride bulundum onlar senin içinde geçerli olsun canım, ,tekrar yazdırma bana inan çok başım çatlıyoo
neyse herşey güzel olucak,buna inan ve başar,,sakın bana zayıf olmak çok uzak deme olamam deme etkilenir kilo veremezsin,vericem zayıf olucam de dur ,kafanda bitirdinmi gerisi gelir zaten
CANIM BENİMDE SANA ÖNERİM,SABAH SAKIN SİMİT YEME,1SİMİT 4DİLİM EKMEĞE EŞDEĞER BU AKLINDA TUT,,MESELA BENDE SABAHLARI KALKAMAZDIM,EŞİM GEÇ GİTTİĞİ İÇİN İŞE ÖĞLEN KALKIP KAHVALTI YAPIYODUK,BEN 2 haftadır erken kalkıyorum sırf kahvaltının önemini iyice öğrendiğim için,,sana tavsiyem se6nde al bi nefit vs. gibi bişey,sabah kalk kahvaltı yerine 5çorba kaşığı nesfite yarım su bardağı süt ekle ve 2dk'da ye,ve okuluna git inan bana bu harika olur senin için,,öğlenleri ne yiyebiliyosan ye,akşam ekmeksiz sebze çorba salata yoğurt ye,ama ekmeği kepek değil çavdar yada tambuğday ekmeği al,kepek kansızlık yapıyomuş,merhaba triendy:) yazdıklarını mutlaka uygulamaya çalışıcam. ama sanba bişey danışmak istiyorum. sabahları okula gittiğim için birazda üşengeçliğimden kahvaltı yapamıyorum ve hergün simet ayran yemek zorunda kalıyorum susamın kilo yaptıgını biliyorum ama yapck bişiyimde yok. zaten evde kahvaltı yapsam da eklmek yiycem (bu arada ekmeğimi kepek kullanıcm bundan sonra) e öğlenler de yine ekmek arası geçiyo akşam oluyo yine ekmekk bnm bu kiloda olmam bile mucize gibi bişi napcmm bn yaa. ama tek ii yaptığım şey bitki çaylarına olan aşırı düşkünlüğüm. şu anda elimde içerisinde yeşil çay biberiye 2 adet karanfil çubuk tarçın ve linonun bulunduğu çayım var en büyük umudum bu çaylarr . . biraz uzun oluyo ama k.b(
yok okuyorum zaten geriye dönük yorarmıyım hiç senii:) tamam zayıflıcamm bende herkes gibi. neyim eksik zayıflayanlardan :) geçmiş olsun bu arada sana baş ağrısı için önerebileceğim eğer imkanın varsa karanlık sessiz bi odada yat uyumasanda gözlerini dinlendir. bilgisayardan uzak dur. o gözlerini ağrıttığı için daha çok ağrır başın :) ukalalık olarak görme söylediklerimi hemşire aday adayı olarak yardımcı olmak istedim :))
Kaynanam diyo ki daha da kilo verirsen kızını taşıyamayacaksin..:)zaten bu ara saldim gene..gücüm kuvvetim yok cidden..ne yapabilirim dinç kalmak için..biraz yiyorum valla..ama öneriniz var mı..
Sabah..4-5 banim tahin pekmez, kk tulum peynir, 2 zeytin, 2 dilim tam buğday,az portakal suyu, 1 bardak süt
Ara..4-5 erik kurusu
Öğlen..cok az karnabahar yemeği,cok az yoğurt
Ara..annemdeydik aciktim..yarım tost yedim:18:
Aksam.. 1 dilim ekmek.tavuk sone. Yoğurt..daha da yemeyeceğim
Dünkü menumu cok bulmayan arkadaslara teşekkür ederim..oysa tikanincaya kadar yemistimÇitircim ve siz Güzel arkadaslarım yüzünden midem uzun zamandır bu kadar güzel yemekler görmemiş gibi geldi o an Bide açık hava idi..ondan midir nedir..menülerimi biraz arttırdım daha önce de söylemiştim..doymuyorum gücüm kalmıyor kızıma bakacak nedense..