- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- Konu Sahibi puccakanka
- #2.021
Kizlar bugun kendimi cok kotu hissettim bana bisi diyin kafam karisti menulerim fena deildir kiloda guzel verdim(bugun uzun zamandir eltimle gorusemediydik cok zayiflamisin rejimmi yapiyon dedi nasi sevindim halbuki)simdi sabah fix kahvaltimi ettim eltim aradi sonra kayinvalideme gitcem sende gel iyi dedim kizla ugras giyin cik orda da kiz durmadimi ara ogun yalan oldu benim aklimda ama ( yulaflimi yanimda goturdum onsuz olmaz)sonra nescafe icelim dedik ictik borek tatli vardi tadina bile bakmadim sirf 5 yulafli yedim aksama da lahmacun yaptilar alternatifte yoktu 2 tane yedim incecikti hamuru Allahtan saat 17:30 du sonra dedim artik bisiyemem yedilcay ictim amma herkes kadayif yerken bende 3 4 catal aldim aksamin 8inde cok canim sıkıldı ben boyle misafirlige gidince neden pis bogazimi tutamiyom ohh zayifladim diye gene yemeye baslamsk istemiyom yol gosterin kizlar triendy sende nasi zayif kaliyon de bana uzun sure ac kaldim diye sekerimmi dustu acep bahanemde hazir iradesizim isteee yaaa
ya canım misafirlikte olur öyle şeylerbende bi yere gittiğim zaman önüme ne verseler yerim o günleri ödül günün say bi gün yemekle hiç bişey olmaz