Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

canım aynen menüne bakınca gülesim geldibu ne kıss düne çizgi çek düzene koy menünü bu gidişle kolay lokma olacaksın

Son düzenleme:
canım miktarlar şöyle önemli,eğer sebze yemekleri yiyelim diyoruz ama,fazlası zarar olan var olmayan var,1porsiyon 4-5 kaşık bilemedin 6 kaşık ,ama ben lahana yemeği yiycem dersen kalorisi çok düşük onun oyüzden istediğin kadar ye,abartmadan
neyse sen en iyisi yarım tabak ye herşeyden daha iyi olur,,faydalıysa 1tabak 1.5 tabak bile yiyebilirsin
spora gelince evet kilo verirken spor yaparsan dahada hızlı kilo verirsin,ama ben zaten dikkat ediyorum yediklerime bide spora katlanamam dersen,sıkılaşmak için yapabilirsin,kilo verdikten sonra
ara öğünü yapmamayı aklından bile geçirme,miden genişlemez,aksine metabozliman her daim aktif hızda çalışır,yağ yakımı olurfazla yemiyosun dimi,mesela 1 elma bi ara öğün için yeterli yanında süt içersen daha iyi olur,meyvenin şekerini azaltıyomuş
3kaşık yoğurt yiyebilirsin arlarda,ceviz fındık yiyebilirsin,çeşit bol yani,fazla tıkınmazsan genişlemez miden

triendy21 cnm tüm fotolarına baktımm çok soke oldum tabi :)) en son fotografındı galiba 60kg halinde bile çookk ince duruosunn snin 55kg oldugn zaman halini çok merak ederm hedefine ulaşınca foto ekleyecekmisinn :)
sağolcanım 55 olabilirsem eğer koyarım tabi yine,,inan bana şuanki halim sonki resimdekindende ince görünüyorum,sanırım kilo vermeye devam ediyorum yağlardan hemdee
yalnız sabah kahvaltın çok geç canım,zaten ben sırf kahvaltı geç yapıyoruz diye nesfiti seçti,sabah 8de kalk 2bardak suyunu iç,8.30ta nesfitini ye,,ara öğünü 10.30-11 gibi yap,öğle yemeğini 13te ye,2.ara saat 15.30 gibi yap,17.30-18gibide en son yemeğini yebu şekilde en sağlıklısı,sen 11de kahvaltı niyetine nesfit yiyip bide öğle yemeğini 12de yiyince nesfitin bi anlamı kalmıyo
canım kabızlığa birebir çare buldum inan bana çörek otu yağından daha çabuk etkisini gördüm,,kuru üzüm ye aralarda valla ben dün yemekten sonraki aralarda yedim durdum kuruüzüm,bi baktım 1saate kalmadım wc'ye çıktım,baktım faydalarına kabızlığa birebir yazıyodu
canım neskafeyi şekersiz içiyosunda krema için ne kullanıyosun,yada sütsüzmü içiyosun aayy ben hiç dayanamam,kremasız nescafeyee
bitter ve sonki aradaki meyve ve fındık yoğurt meyve çok olmuş,her ara bi porsiyon tüket canım hepsindende yeme bencee

yok canım bezelyeden bişey olmaz,ama yanında pilav yemesende bulgur yesen oda süt yaparhemde faydalı pirinç gibi değil
menüm dünkü :)

sabahm bir çiçek ekmegi kahvaltılıklardan çaylaa

ara 5 biryerde çay 5 badem

öglen 1 hamburger menü kolaa:)))))off

akşam yememedim 1dlm yaşpasta çayla:26:
çok çok çok kötü bi menüüü çoooookkk
sakın kendine alıştırma böyle vallaha toparlayamazsın,bide akşam yeseydinpastayla çay gitmiş gidiceği kadar,ne akşam yemedimmişöğlenki hamburger yetmişte artmış zati ogünkü enerjine,vay vay vaaaykendine geeeeel

sabah yenmeli evet ama,öteki öğünlerde ekmeğe eşdeğer bişey yoksa ki genelde hep oluyo,ozaman ekmek yiyebilirsin,hem sen daha yenisin canım,sabah öğle bazende akşamları tam buğday ekmeği yiyebilirsin,sonuçta şimdilik vucutun buna ihtiyacı varben ilk başladığım aylarda 1kaç ay akşamları dahil hep beyaz ekmek yiyodum,ne biliyim ekmek beyaz olmıycanıama güzel kilo veriyodum,miktarını aşmadıktan sonra
ben akşamları bi oturuşta bi bütün beyaz ekmeği yerdim,hatta makarnayla bile ekmek yerdim inanabiliyomusunşimdi düşündükçe yuh diyorum

trendycim ben nesfit çikolatalı aldım acaba o kilo aldırırmı yoksa diğeriyle aynımı :26:
bence aynıdır,dengelemişlerdir bence onu rahat oliçine sinmediyse bidaha markete gidince besin değerlerine bak,kalorileri aynımı bakalım,yada netten bak daha çabuk bulursunben akşama bakarım bulamazsan

canım okadarda kafana takma ,dün pazardı heralde keyif yapılcak yenilcek içilicek,sen rahat ol,bigünden bişey olmaz,bütün hafta önünde daha bugünden itibaren dengelemeye çalış dikkat et,hiçbişeycik olmaztek sıkıntı şucanım bulgurun yanında ekmek cıssbulgur yeterince karbonhidrat içeriyo,bide ekmek ekleme yanına olurmuuagzersizlerinide yapmışsın ooooh maşallah devam

ebruli hoşbulduk cnmm :))) inşş zayıf ve saglıklı olacagız bu sekilde beslenmeyle önceden hiç inancım yoktu Ama şimdi çook inanıorum:)))

sabah 9. 1yum 2çavdar 2kkpeynir tere maydonoz çay
ara11 1incir 1avuç leblebi 2 adet çubuk 1adet 10lu halleyler varya minik yeni çıkalanrdan 1adet ondan biskrem gibi öğrenci milleti ama almıcam artık onlardan bişi ya reddedince üzülüyolar öğretmen almadı benim yiceğimden deyüüü
öğle13. karnıbahar haşlama yoğurt
ara15. 1büyük boy cips oğluma aldım yemedi bende yürüyüşten gelmiştim onu okuldan aldım nasıl saldırdım anlatamama asla yapmam böyle şey bidaha
aşam19.1elma
spor.1saat yürüyüş
su.3litre
Bitki çayı:yeşilçay birazdan beşiniyerde
Çokça çiğneme:evet
Çörekotu
yatarken

pişmanım şeytana uydum

Misafirlerim gitti,ogluşuda uyuttm,kirleriri makinaya dizdim ve çamaşırları astım jet hızıyla,yeşilçayımıda aldım ve artık kendime vakit ayırayım.Geçmişe bakıp geliyorum:126:

trendycim ben nesfit çikolatalı aldım acaba o kilo aldırırmı yoksa diğeriyle aynımı :26:

alla alla kısımm nee bagrıyosunnnn :)))))))

çıtırıcıkk ayd ayılda bir kaçamak yaptık pazargünü diyeee sendee bogazıma diizdinn :)

yoldaşım bakasnaa azarı işitikkk küçük hatundan

trendyy peki cnmm öncelikle sana ve arkadaslara çook tsk edrm bana yardımcı oldugunuz (çok fazla sey soruorum) sıkılmadan sorularımı cevapladıgınız için ne kadar mutlu oluyorum bilseniz :)) inanın tüm sölediklerinizi tek tek yazıp uygulamaya calışıyorumm neden kilolu oldugumu şimdi daha iyi anladım saglıklı beslenmeyle ilgili hiç birşey bilmiomusum burda sizlerden ögreniyorum ve bu bilgiler bana her zaman lazım olcak....cnmm sana inanıorumm çünkü bnde acayip ekmek yiyorum ekmegi deiştirdim akşam 10da makarna. tatlı falan yeyip yattgımı bilirimm yemekleride 3 çeşit yemek varsa hepsinden bi tabak yeyip kalkıodum sonra cok yedm die pişman oluodum ( sonra aylarca arastırdım hep diyetlerde bişeyler vazgeçmek zorunda kalıodum ve daha cok yiyodumm su içmeyi bile unutuodum... cnm bi kaç gündür bnde çavdarlı ekmek yemege başladım yogutta yiyorum yemeklerde et salatada yiyorum bni çok tok tutuo farkettmde acıktıgımda ayran içiorum hemen tıkıo sanki bni bi iki gündür akşam erken yemeye basladım alışkanlık galiba kendimi aç hissettm ama sabah daha hafif uyandımm :)) bide bn makarna pilavı fazla kaçırdıgımda kabızlık yapıo çabuk sindirilmio ondan galiba bi kaç gün zorluk çekiorum ara ögünde onun için kuru kayısı falan yiyorum üstünede su içinde baya şişiorum :)) keşke bu topiği daha önce fark etseydmm ama buda kısmet demekki :))

ben hala işteyim. bugün oda arkadaşım gitti. artık sizinle gündüzleri de bağlantı kurabilirim. benim pc im çok kötü durumdaydı.
arkadaşımın pc sinden gireceğim bundan sonra.
bu sabah 07:00 de
2 zeytin, yarım salatalık, marketlerde satılan dondurulmuş pizzaların dörtte birinin yarısı, bir çatal peynir. 2 çatal bal, 2-5 tane patates kızartması, şekersiz yeşil çay
işe gelince bir şekersiz çay
10:30 da evden getirdiğim bir elma, bir portakal ve bir kivinin hepsinin yarısı
12:00 de bir kepçe şehriye çorbası, 10 tabe falan kuşbaşı et, 2 yk kaşığı pilav
ara 2 yaprak sarma
16:45 de bir elma
17:30 da bir kepçe çorba, 4 yk kadar köfteli patates yemeği, bol yoğurt, turşu
şimdi 1 tane şekersiz çay.

ya gündüz yediğin cips için pişman olmaaa,gündüz yediğin abur cuburlar için üzülme pişman olma,baksana zaten akşamda bişey yememişsin kötü olmuş,,gündüz yediklerin için akşam yemeyerek cezalandırma vücuduertesi gün dengeleyerek düzelt aradaki farkı,bu şekilde ne sen üzül nede vucüt
alla alla kısımm nee bagrıyosunnnn :)))))))

çıtırıcıkk ayd ayılda bir kaçamak yaptık pazargünü diyeee sendee bogazıma diizdinn :)

yoldaşım bakasnaa azarı işitikkk küçük hatundan
ayy yaaa ayda bir yaptığın şeyemi denk geldim bende şansa baaak
tamam ozaman seninde hakkınmış yemişsin,ne biliyim yaa,eski menülerin aklıma geldi,dedimbu hala devam ediyo düzensiz galiba diye benim şalterler attıı bakma bana işte

ne demek canım,aynı yollardan bizde geçtikherşeyi öğrenicek ve kendini iyi hissediceksin,akşamları açlık normal ilk günlerde ozaman yoğurt yiyebilirsin,bitki çayı iç zaten geçiyo açlığın,ama pişman olmuyosun ve sabah hafif uyanıyosun cidden
evet makarna ve pilav vücutta sindirimi en zor besinler 2-3gün vucutta kalabiliyomuş,ve bu kabız etmek ve yağa dönüşmek için çok uygun bizamanoyüzden haftada 1-2gün yiyebilirsin bi tabak makarna ama pilav yerine bulgur yemeği tercih edersen daha sağlıklı olur
lütfen suyu içmeyi ihmal etme,en önemli unsur 3lt suu

çok güzel canım,,yalnız akşamki köfte sade olaydı iyiydipatates cıs ve bide sulu yemeğidir kesin o,e bide suyundanda yemişsen hiç iyi olmamış,ama suyundan değilde patatesinden yediysen oda iyi olmamış,anlıycan sen sadece köfte yemiş ol
hımm aradaki 2 sarmayı da unutmamak lazım,oda iyi olmamış((

Son düzenleme:
Çıtırımmmmmm bana çizelge yaparmısın:26:

yaparım tabi ne demek,yalnız sen denedinmi yapmayı hani becerebilirsen sen kendin yapabilirsin yani,
Weight Loss - Diet Ticker
burdan denedinmi hiç,,eğer illaki sen yapıver ilkini diyosan boy başlangıç kilon şimdiki kilon ve hedef kilonu yaz bakiim banabide istediğin özel bi simge resim varmı çizelgen nasıl olsun

merhaba arkadaşlar :) bu konuyu yeni gördüm sınav telaşesnden pek zamn ayıramıyordum fırsatım oldukça geçmiş sayfaları okuyup fikir edinmeye çalışıcam ama konuyu açan arkadaşlarıma tebriklerimi iletmek istedm gerçekten çok imrendim kendisine :) keşke bnde onun gibi kararlı olup kilolarımdan kurtulabilsem ama bende başladım ve 3 gün oldu bozmadım utanarak söylemeliyim ki bu benm için rekorr:) sizlerden de destek ve deneyimlerinizi alarak yaklaşık 3 4 ayda 8 kilo civarı kurtulmam gereken fazlalıklarım varr. . belki kolay gibi gözüküyo ama bana çok zor (((
sanırım çok konuştum :) herkes istediği kiloya ulaşır umarıımm :)))

meraba busuuu hoşgeldn bnde burada yeniyim ama o kadar çok ögrendm ki çok mutlu oldumm :)) bnde sınavlarla ugrasıorum senin gbi :)

merhaba ezi_canan:) bende yeniyim umarım beni de kabul edersiniz aranıza :)
malesef ki okul yada staj olduğu için ğle aralarım ekmek arası yada hastane yemekleriyle geçiyo. ve ilginçtir kiii bn kraker tarzı bişeyle mümkün değil doymam ( illa ekmek olacak buda bana kilo olarak geri dönüyo tabikii.. ama istediğim hiç bi kıyafete sığmıyorum her tarafım çıkıyo özellikle bel bölgese pantolonlardan fışkırıyo ve ben o grntüyü görmekten bıktım artıkkk
uzun zamanda da olsa ayıflamam lazımm. yanlız geriye dönük biraz okudum arkadaşlarımız yediklerini yazmışlar günlük bn öğlen dediğim gibi düzenli beslenemiyoruumm napıcamm benn:44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…