- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #1.981
canım aynen menüne bakınca gülesim geldiDÜN:Aç karınla 2 bardak ılık limnlu su,2 bardk normal su.
Sabah:kk peynir,2 çatal domates,2 dl.ekmek,2 zeytin,1 çatal yumurta sarısı,çay.
Ögle:4 mangalda köfte,karışık salata,1 küçük kase bulgur pilavı,1 dl.ekmek,ayran,çay.
Hava çok güzeldi ve dışarda yemek yedik.Menüde pirinç pilavını degitrdm ve kolayı ayrana çevirttm.Dışarda temiz havada aileek çok güzel birgün geçirdik
Ara:1 dl.pasta,1 kasşık donrma:18:
Eşimn halasınınd.gününe aniden çagırdılar.
Akşam:1 tas çorba,1 künefeçay.
Kaynanam o kadr kadın yemek hazırlamışAma anne dedm bugün kimseyi kıramdık yedik dedim ve sadeec çorba içtm.Sonra kaynım geldi hadi sizi künefeciye götürücem aileek dedi.OffffffffffffffSemih okuyunca menümü kıs kıs güleceksin ama fazla sevinme Bu arada ditita tartıyı yegenine eşimn teslim ettim.Elinden oyunagı alınmş bir çouk gibi üzüldüm cumaya kadr şime al dedm tamm ded,
canım miktarlar şöyle önemli,eğer sebze yemekleri yiyelim diyoruz ama,fazlası zarar olan var olmayan var,1porsiyon 4-5 kaşık bilemedin 6 kaşık ,ama ben lahana yemeği yiycem dersen kalorisi çok düşük onun oyüzden istediğin kadar ye,abartmadankızlarr bn yavaş yavaş yeme düzenimi otutturmaya basladım aklıma birkaç soru takıldı ögünlerde sebze yemegi çorba yogurt salata yiycez ama bunların miktarı var mı 1 tabak yada yarım tabak gibi.??? Birde bu beslenme seklini uygularken spor. egzersiz Falan yapacakmıyız yoksa daha sonra sıkılaşmak için mi yapmak dogru olurr çok merak ettm :)) arada yediğim seylerde sanki midemi dahada genişletmiş gibi oluo ara ögün yapmayı düşünmüorum o yüzden bi sakıncası olurmu acaba ??
sağolcanımtriendy21 cnm tüm fotolarına baktımm çok soke oldum tabi :)) en son fotografındı galiba 60kg halinde bile çookk ince duruosunn snin 55kg oldugn zaman halini çok merak ederm hedefine ulaşınca foto ekleyecekmisinn :)
dünkü menüm11 gibi kalktım yarım kasecik nesfitimi yedim 12 gibi 4 adet inegöl köfte yanına yoğurt ama dediğim köfte öküz doyuran gibi değil miniminnacık bi lokmalık bi tanesi ara bi elma akşam 5.30 1 adet karnıyarık 1 kaşık pilav gün içinde bitki çayımıda içtim sporda yaptım suda bol içtim nasıl kısslar
canım kabızlığa birebir çare buldum inan bana çörek otu yağından daha çabuk etkisini gördüm,,kuru üzüm ye aralarda valla ben dün yemekten sonraki aralarda yedim durdum kuruüzüm,bi baktım 1saate kalmadım wc'ye çıktım,baktım faydalarına kabızlığa birebir yazıyodumeyveden sonra bir arakadaşım uğradı. kahve içtik onunla. 1 saat sonra komşum kahveye çağırdı. bir tane de onunla içtim. 1 saat sonrada 2 tane kuru kayısı yedim. cuma sabahtan beri wc ye çıkamıyorum belki faydası olur. şu çörekotu yağını da alacağım. akşam yemeğini 18:30 da yedim. 1,5 kepçe şehriye çorbası, 1 çiputa, bol salata ve turşu. şimdi de bitki çayımı içtim. hiçbirşey yemeden yatacağım.
spor konusunda çok istikrarsızım. ama salı akşamı başlıyorum kesin.
bugün bir ara komşular pikniğe gidelim dedi. vallahi aklım çıktı. piknikte nasıl ayarlıcam diye. allahtan hava bozdu da olmadı piknil falan.
canım neskafeyi şekersiz içiyosunda krema için ne kullanıyosun,yada sütsüzmü içiyosun aayy ben hiç dayanamam,kremasız nescafeyeeSabah ac karnina 2 bardak ilik su
Sabah00
2 dilim cavdar ekmegi
2 catal recel
3 zeytin
1 haslanmis yumurta
kk peynir
Roka, Yesilcay
Ara:13:00
Sekersiz nescafe
5yulafli 2 kare bitter
Ara30
Yarim armut
Yogurt
10findik
Aksam:18:30
1 tabak bezelye yemegi
2kasık pilav
Yogurt
21:00Ara yesilcay su yatana kadar 4 lt olur.
300 ip atlama 100 basen hareketi
yok canım bezelyeden bişey olmaz,ama yanında pilav yemesende bulgur yesen oda süt yaparHic begenmedim sabah neyse de aksamin 8inde cikolata yenir mi hic gunduz yeseydin keske eet sen evde olsan daha zor olurmus bezelye konusuna gelince haklisinda ben emziriyorum bunun arkasina siginmiyorum ama zaten ekmekte yemiyom sabah haric bu sut nasi olcak buna ragmen iyi menu cikariyom kekleri borekleri yememeye calisiyo
Emzirince sabaha kadar acikiyorum ama yemiyorum okadar gormezden geliver arada artikin
çok çok çok kötü bi menüüü çoooookkkmenüm dünkü :)
sabahm bir çiçek ekmegi kahvaltılıklardan çaylaa
ara 5 biryerde çay 5 badem
öglen 1 hamburger menü kolaa:)))))off
akşam yememedim 1dlm yaşpasta çayla:26:
pekii :)) ekmek sadece sabah yenilmeli die listede yazıodu diğer ögünlerdede yenebiliomu ?? şimdilk egzersz yapabilirm evde oldugum için sınavlardan sonra da yürüyüşe baslarımm ewt ara ögün konusunda haklısınn :)
bence aynıdır,dengelemişlerdir bence onu rahat oltrendycim ben nesfit çikolatalı aldım acaba o kilo aldırırmı yoksa diğeriyle aynımı :26:
DÜN:Aç karınla 2 bardak ılık limnlu su,2 bardk normal su.
Sabah:kk peynir,2 çatal domates,2 dl.ekmek,2 zeytin,1 çatal yumurta sarısı,çay.
Ögle:4 mangalda köfte,karışık salata,1 küçük kase bulgur pilavı,1 dl.ekmek,ayran,çay.
Hava çok güzeldi ve dışarda yemek yedik.Menüde pirinç pilavını degitrdm ve kolayı ayrana çevirttm.Dışarda temiz havada aileek çok güzel birgün geçirdik
Ara:1 dl.pasta,1 kasşık donrma:18:
Eşimn halasınınd.gününe aniden çagırdılar.
Akşam:1 tas çorba,1 künefeçay.
Kaynanam o kadr kadın yemek hazırlamışAma anne dedm bugün kimseyi kıramdık yedik dedim ve sadeec çorba içtm.Sonra kaynım geldi hadi sizi künefeciye götürücem aileek dedi.OffffffffffffffSemih okuyunca menümü kıs kıs güleceksin ama fazla sevinme Bu arada ditita tartıyı yegenine eşimn teslim ettim.Elinden oyunagı alınmş bir çouk gibi üzüldüm cumaya kadr şime al dedm tamm ded,
Misafirlerim gitti,ogluşuda uyuttm,kirleriri makinaya dizdim ve çamaşırları astım jet hızıyla,yeşilçayımıda aldım ve artık kendime vakit ayırayım.Geçmişe bakıp geliyorum:126:
trendycim ben nesfit çikolatalı aldım acaba o kilo aldırırmı yoksa diğeriyle aynımı :26:
alla alla kısımm nee bagrıyosunnnn :)))))))canım miktarlar şöyle önemli,eğer sebze yemekleri yiyelim diyoruz ama,fazlası zarar olan var olmayan var,1porsiyon 4-5 kaşık bilemedin 6 kaşık ,ama ben lahana yemeği yiycem dersen kalorisi çok düşük onun oyüzden istediğin kadar ye,abartmadan
neyse sen en iyisi yarım tabak ye herşeyden daha iyi olur,,faydalıysa 1tabak 1.5 tabak bile yiyebilirsin
spora gelince evet kilo verirken spor yaparsan dahada hızlı kilo verirsin,ama ben zaten dikkat ediyorum yediklerime bide spora katlanamam dersen,sıkılaşmak için yapabilirsin,kilo verdikten sonra
ara öğünü yapmamayı aklından bile geçirme,miden genişlemez,aksine metabozliman her daim aktif hızda çalışır,yağ yakımı olurfazla yemiyosun dimi,mesela 1 elma bi ara öğün için yeterli yanında süt içersen daha iyi olur,meyvenin şekerini azaltıyomuş
3kaşık yoğurt yiyebilirsin arlarda,ceviz fındık yiyebilirsin,çeşit bol yani,fazla tıkınmazsan genişlemez miden
sağolcanım55 olabilirsem eğer koyarım tabi yine,,inan bana şuanki halim sonki resimdekindende ince görünüyorum,sanırım kilo vermeye devam ediyorum yağlardan hemdee
yalnız sabah kahvaltın çok geç canım,zaten ben sırf kahvaltı geç yapıyoruz diye nesfiti seçti,sabah 8de kalk 2bardak suyunu iç,8.30ta nesfitini ye,,ara öğünü 10.30-11 gibi yap,öğle yemeğini 13te ye,2.ara saat 15.30 gibi yap,17.30-18gibide en son yemeğini ye bu şekilde en sağlıklısı,sen 11de kahvaltı niyetine nesfit yiyip bide öğle yemeğini 12de yiyince nesfitin bi anlamı kalmıyo
canım kabızlığa birebir çare buldum inan bana çörek otu yağından daha çabuk etkisini gördüm,,kuru üzüm ye aralarda valla ben dün yemekten sonraki aralarda yedim durdum kuruüzüm,bi baktım 1saate kalmadım wc'ye çıktım,baktım faydalarına kabızlığa birebir yazıyodu
canım neskafeyi şekersiz içiyosunda krema için ne kullanıyosun,yada sütsüzmü içiyosun aayy ben hiç dayanamam,kremasız nescafeyee
bitter ve sonki aradaki meyve ve fındık yoğurt meyve çok olmuş,her ara bi porsiyon tüket canım hepsindende yeme bencee
yok canım bezelyeden bişey olmaz,ama yanında pilav yemesende bulgur yesen oda süt yaparhemde faydalı pirinç gibi değil
çok çok çok kötü bi menüüü çoooookkk
sakın kendine alıştırma böyle vallaha toparlayamazsın,bide akşam yeseydinpastayla çay gitmiş gidiceği kadar,ne akşam yemedimmiş öğlenki hamburger yetmişte artmış zati ogünkü enerjine,vay vay vaaay kendine geeeeel
sabah yenmeli evet ama,öteki öğünlerde ekmeğe eşdeğer bişey yoksa ki genelde hep oluyo,ozaman ekmek yiyebilirsin,hem sen daha yenisin canım,sabah öğle bazende akşamları tam buğday ekmeği yiyebilirsin,sonuçta şimdilik vucutun buna ihtiyacı varben ilk başladığım aylarda 1kaç ay akşamları dahil hep beyaz ekmek yiyodum,ne biliyim ekmek beyaz olmıycanı ama güzel kilo veriyodum,miktarını aşmadıktan sonra
ben akşamları bi oturuşta bi bütün beyaz ekmeği yerdim,hatta makarnayla bile ekmek yerdim inanabiliyomusunşimdi düşündükçe yuh diyorum
tskrler melisdeniz :):)
ya gündüz yediğin cips için pişman olmaaa,gündüz yediğin abur cuburlar için üzülme pişman olma,sabah 9. 1yum 2çavdar 2kkpeynir tere maydonoz çay
ara11 1incir 1avuç leblebi 2 adet çubuk 1adet 10lu halleyler varya minik yeni çıkalanrdan 1adet ondan biskrem gibi öğrenci milleti ama almıcam artık onlardan bişi ya reddedince üzülüyolar öğretmen almadı benim yiceğimden deyüüü
öğle13. karnıbahar haşlama yoğurt
ara15. 1büyük boy cips oğluma aldım yemedi bende yürüyüşten gelmiştim onu okuldan aldım nasıl saldırdım anlatamama asla yapmam böyle şey bidaha
aşam19.1elma
spor.1saat yürüyüş
su.3litre
Bitki çayı:yeşilçay birazdan beşiniyerde
Çokça çiğneme:evet
Çörekotu
yatarken
pişmanım şeytana uydum
alla alla kısımm nee bagrıyosunnnn :)))))))
çıtırıcıkk ayd ayılda bir kaçamak yaptık pazargünü diyeee sendee bogazıma diizdinn :)
yoldaşım bakasnaa azarı işitikkk küçük hatundan
ne demek canım,aynı yollardan bizde geçtiktrendyy peki cnmm öncelikle sana ve arkadaslara çook tsk edrm bana yardımcı oldugunuz (çok fazla sey soruorum) sıkılmadan sorularımı cevapladıgınız için ne kadar mutlu oluyorum bilseniz :)) inanın tüm sölediklerinizi tek tek yazıp uygulamaya calışıyorumm neden kilolu oldugumu şimdi daha iyi anladım saglıklı beslenmeyle ilgili hiç birşey bilmiomusum burda sizlerden ögreniyorum ve bu bilgiler bana her zaman lazım olcak....cnmm sana inanıorumm çünkü bnde acayip ekmek yiyorum ekmegi deiştirdim akşam 10da makarna. tatlı falan yeyip yattgımı bilirimm yemekleride 3 çeşit yemek varsa hepsinden bi tabak yeyip kalkıodum sonra cok yedm die pişman oluodum( sonra aylarca arastırdım hep diyetlerde bişeyler vazgeçmek zorunda kalıodum ve daha cok yiyodumm su içmeyi bile unutuodum... cnm bi kaç gündür bnde çavdarlı ekmek yemege başladım yogutta yiyorum yemeklerde et salatada yiyorum bni çok tok tutuo farkettmde acıktıgımda ayran içiorum hemen tıkıo sanki bni bi iki gündür akşam erken yemeye basladım alışkanlık galiba kendimi aç hissettm ama sabah daha hafif uyandımm :)) bide bn makarna pilavı fazla kaçırdıgımda kabızlık yapıo çabuk sindirilmio ondan galiba bi kaç gün zorluk çekiorum ara ögünde onun için kuru kayısı falan yiyorum üstünede su içinde baya şişiorum :)) keşke bu topiği daha önce fark etseydmm ama buda kısmet demekki :))
ben hala işteyim. bugün oda arkadaşım gitti. artık sizinle gündüzleri de bağlantı kurabilirim. benim pc im çok kötü durumdaydı.
arkadaşımın pc sinden gireceğim bundan sonra.
bu sabah 07:00 de
2 zeytin, yarım salatalık, marketlerde satılan dondurulmuş pizzaların dörtte birinin yarısı, bir çatal peynir. 2 çatal bal, 2-5 tane patates kızartması, şekersiz yeşil çay
işe gelince bir şekersiz çay
10:30 da evden getirdiğim bir elma, bir portakal ve bir kivinin hepsinin yarısı
12:00 de bir kepçe şehriye çorbası, 10 tabe falan kuşbaşı et, 2 yk kaşığı pilav
ara 2 yaprak sarma
16:45 de bir elma
17:30 da bir kepçe çorba, 4 yk kadar köfteli patates yemeği, bol yoğurt, turşu
şimdi 1 tane şekersiz çay.
Çıtırımmmmmm bana çizelge yaparmısın:26: