- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #2.041
Kızlarrr benide alın aranızaa ben 11.11.2011 de doğum yaptım 104 kiloylaaa doğumdan sonra 96 ıya indim hastalandımm 86 ıya düştümm sütüm olmadı diye yedim iştahım açıldıı 96 ya çıktımm sonra arda dikkat ettim derken 91,50 yle 14.03.2012 de rejime girdimm ve 27.03.2012 de yani bu gün tardtıldımm 88,10 olmuşummm hafta sonu kaçırdım ama birazzz bana yardımcı olsunn zayıflamakk istiyorumtecrübeleriniz anlatın banaa kızım emmiyor beni sütüm olmadı hiçç zatennn 65 e düşmek istiyorumm zayıflamakkkkk istiyorummmmmmmm nolurrrrrrrrüinşallah zayıflarımm
Sabah uyanınca 2 bardak ılık su
Sabah 10.00
2 dilim cavdar ekmeği
3 zeytın
1 catal recel
1 haslanmıs yumurta
kk peynır yesıcay
Ara 12.30
Yarım armut
3 kasık yogurt
Ara 14.00sekersız sutlu nescafe 2 bıtter 5 yulaflı
Ara 16.00 1 avuc fındık
Aksam 17.30 4 yemek kasıgı bezelye 1 kase tarhana corbası yogurt
ARA Yesılcay olcak mısfırlıge gıtcem mınnak bı kurabıye yıyebılırım yanında
su yatana kadar 3lt olur
spor sımdı yapcam 300 ıp atlama:124:
100 basen hareketı
CANIM BENİMDE SANA ÖNERİM,SABAH SAKIN SİMİT YEME,1SİMİT 4DİLİM EKMEĞE EŞDEĞER BU AKLINDA TUT,,MESELA BENDE SABAHLARI KALKAMAZDIM,EŞİM GEÇ GİTTİĞİ İÇİN İŞE ÖĞLEN KALKIP KAHVALTI YAPIYODUK,BEN 2 haftadır erken kalkıyorum sırf kahvaltının önemini iyice öğrendiğim için,,sana tavsiyem se6nde al bi nefit vs. gibi bişey,sabah kalk kahvaltı yerine 5çorba kaşığı nesfite yarım su bardağı süt ekle ve 2dk'da ye,ve okuluna git inan bana bu harika olur senin için,,öğlenleri ne yiyebiliyosan ye,akşam ekmeksiz sebze çorba salata yoğurt ye,ama ekmeği kepek değil çavdar yada tambuğday ekmeği al,kepek kansızlık yapıyomuş,şöyle bi araştır nesfit yiyenleri çok faydasını gören var,şekil a bende fayda gördüm,en azından pişmanlık duymuyorum kahvaltı edemiyorum diye,erkenden nesfit yiyip öğlen eşimle birlikte kahvaltılık ve herhangi bi yemek yiyoruz ve akşamlarıda nesfitle kapatıyorum günü,,sonrasında yeşil çay biberiye çayı,zencefil vs.bitki çaylarıyla uyku saatimi ediyorum
içtiğin çay çok faydalı bu arada devam et
sağol canımda öyle bi imkanım yok benimyaaa2çocukla nasıl karanlık bi odada dinlenebilirki insan anlıycan ben 3yıldır deriksiz bi uyku uyuyamamış bi insanım bebişlerim yüzünden isyan etmiyorum aşaa ama,özlemedim desem yalan olur deriksiz bi uykuuuu neyse 1kaç yıl sonra iyice büyüyüp gece uyanmaları 1e düşerse rahatlarım
ama pc'den uzak durmakonusuna katılıyorum,yazılara bakarken gözlerim nasıl acıyo bi bilsen,heleki çift görmüyomuyum bazen yazıları kafam çatlıyo,dönüyooazcık pc'yi kapatıp evişi yapayım benim dinlenmem anca iş yapmakla olur zaten,başka lüksüm yok,bari pcden uzaklaşayım
bugünkü menümü arzediyorum...işe gitmeden bir elma, bir portakal ve bir kiviyi dilimleyip saklama kabına koydum.
sabah nesfit
işe gidince bir tek şekerli olmak üzere 2 bardak çay
10:30 da meyvenin yarısı
11:00 de yeşil çay
12:00 de bir kase çorba, bir porsiyon tavuk döner, 2 yk pilav, bir plastik bardak taze sıkılmış portakal suyu
15:30 da meyvenin geri kalanı
16:00 da şekersiz kahve
19:00 da bir porsiyon kıymalı pide (evde yemek yoktu, işten geç geldim, eşim pide söylemiş, mecburen yedim)
az önce de bitki çayı
3 litra kadar su
5-6 gündür spor yapamıyorum.
yorumlarınızı bekliyorum....
Özgecim bi yere gidildiginde bende ara felan yapamıyorum.Hatta ogün su 2 lt geçmiyor.Ama evdeyken daha düzenli oluyor insan.İkramlara gelince insanız ve emzikliyiz ay sütümüz çekmesin diie yiyiyrz.Ama önceden olsa tabagı süpürür ve tatlıdan 1 tane daha isterdim ama şimdi yarısını yiyorum yada bazılarını se.ip yiyorum.Bu da bi gelişme bizim için.Çıtırcıgın bize kazandırdıgı
AZ ÖZ SAGLIKSIZ KÖTÜ BİR MÖNÜ BAYAN RAKİBİM
Yoldaşım menünü cidden çok begendim ya
Ahanda bir emzikli dahaÖgle yemişsin en azından diyelm:44:Sen aslında zuzucum iy menüler çıkartıyosun ama arkadaşım sen sudan kaybediyosun.Ben 3tan aşagıya inmiyrm.Bunun çok faydası var.Koy önüne iki tane 1.5lt şişe iki tande bardak doldur onları ve bittikçe hep dolu olsun.Gör ki hazır dolu bardagı lüplet. Bana teşşekür ediceksin
bugünkü menümsabah nesfit ara bitki çayı öğle yarım tabak makarna ara iki dilim çikolatalı pasta akşam bitki çayı napim o pastayı yedikten sonra yemek yiyemezdim
Hosgeldiiin canımKızlarrr benide alın aranızaa ben 11.11.2011 de doğum yaptım 104 kiloylaaa doğumdan sonra 96 ıya indim hastalandımm 86 ıya düştümm sütüm olmadı diye yedim iştahım açıldıı 96 ya çıktımm sonra arda dikkat ettim derken 91,50 yle 14.03.2012 de rejime girdimm ve 27.03.2012 de yani bu gün tardtıldımm 88,10 olmuşummm hafta sonu kaçırdım ama birazzz bana yardımcı olsunn zayıflamakk istiyorumtecrübeleriniz anlatın banaa kızım emmiyor beni sütüm olmadı hiçç zatennn 65 e düşmek istiyorumm zayıflamakkkkk istiyorummmmmmmm nolurrrrrrrrüinşallah zayıflarımm
Bilemiyorum canım bı dansı..ben yeşil çay bile içmedim korkumdaniçiyorum şişem elimde sabahtan beri bu 3. şişe yani 1.5 litre falan olcak öğlen yedim fırında sütlaç yaptım oğluşum istedi sütüm çekmesin diye 1 kase de ben yedim akşam yemeği yemiycem bunun üstünejojop mate zararlımı ya onu içsem yeşilçay bitmiş evde ama o var benim kv içiyodu bi aralar bende devam edeyim sütüme bi zararı olurmu acep
Meu güzel ah bide öğle yemeğin olaydıSabah uyanınca 2 bardak ılık su
Sabah 10.00
2 dilim cavdar ekmeği
3 zeytın
1 catal recel
1 haslanmıs yumurta
kk peynır yesıcay
Ara 12.30
Yarım armut
3 kasık yogurt
Ara 14.00sekersız sutlu nescafe 2 bıtter 5 yulaflı
Ara 16.00 1 avuc fındık
Aksam 17.30 4 yemek kasıgı bezelye 1 kase tarhana corbası yogurt
ARA Yesılcay olcak mısfırlıge gıtcem mınnak bı kurabıye yıyebılırım yanında
su yatana kadar 3lt olur
spor sımdı yapcam 300 ıp atlama:124:
100 basen hareketı
Çitircim aksam yemeğini az da olsa yemeni söylüyor ama ben olsam ben de yemezsin pastadan sonrabugünkü menümsabah nesfit ara bitki çayı öğle yarım tabak makarna ara iki dilim çikolatalı pasta akşam bitki çayı napim o pastayı yedikten sonra yemek yiyemezdim
pide olmazaymış iyimiz ama olsun..afiyet olsunbugünkü menümü arzediyorum...işe gitmeden bir elma, bir portakal ve bir kiviyi dilimleyip saklama kabına koydum.
sabah nesfit
işe gidince bir tek şekerli olmak üzere 2 bardak çay
10:30 da meyvenin yarısı
11:00 de yeşil çay
12:00 de bir kase çorba, bir porsiyon tavuk döner, 2 yk pilav, bir plastik bardak taze sıkılmış portakal suyu
15:30 da meyvenin geri kalanı
16:00 da şekersiz kahve
19:00 da bir porsiyon kıymalı pide (evde yemek yoktu, işten geç geldim, eşim pide söylemiş, mecburen yedim)
az önce de bitki çayı
3 litra kadar su
5-6 gündür spor yapamıyorum.
yorumlarınızı bekliyorum....
benide aranıza alın :) 63 kiloyum daha önce 50dim. 55 olmak istyorum yaza kadar biraz zor ama bakalım yarın başlıcam inş diyete .kahvaltılarda 2dilim tam bugdayla tost planlıyorum diger ögünlerdede 1er dilim ekmek yicem benim zaten kilo alma sebebim hareketsizlilk ekmek yemek aşırı hamur işi ve su içmemek:))) bakalım inş su içmeyede başlıcam öle bi huyum varki günlerce içmesem susamıyorum önerilerilerinizi bekliyorum herkese kolay gelsin
Sabah.10. 2 dilim tam buğday, 1 yumurta, kk tulum peynir, 4 zeytin, 1 tatlı kasığı recel, 1 büyük bardak süt
Ara.12.30 ..kek yaptım hamurundan yedim az tabi..pis boğaz ben
Öğlen.14.00 ..6 yk kıymalı patetesli karnabahar yemeği, 1 dilim tam buğday, 1 kase yoğurt
Ara.16.00 ..bir dilim kek, sekersiz çay
Aksam.20.15..geç kaldım uyumuştum..6 yk tavuk sote, 1 kase yoğurt..ekmek yok
Ara..1 elma yerim meyve yemedim bugun uyumuştum kocisle de gelmedi bilsem gelmeyeceğini daha erken yerdim gec oldu aksam yemeğim..
[menücümm ben:))
sabah 2 çiçek ekmegi fırında kızartım sucuuklu çeri domatess bal ve yeşil çay komşumla:)
ara türk kahvesi
öglen arkdaşımla hamburger menüü:)))) offffff
ara kuşburnu çayı
akşam 1 karnıyarık yogurt tulum peyniri ne alakasysa:)
nescefe sütsüz şkersiz 1 elma 3 ffındık yoruma açıgız:))kıslar
Sekerim tamam hepsini yemisin de aksam yemeğinden sonra bari bişeyler yemeseydin...kapatsaydin öyle.aksam menün güzel çünkü..öğleyi görmüyorum..[menücümm ben:))
sabah 2 çiçek ekmegi fırında kızartım sucuuklu çeri domatess bal ve yeşil çay komşumla:)
ara türk kahvesi
öglen arkdaşımla hamburger menüü:)))) offffff
ara kuşburnu çayı
akşam 1 karnıyarık yogurt tulum peyniri ne alakasysa:)
nescefe sütsüz şkersiz 1 elma 3 ffındık yoruma açıgız:))kıslar