Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Aramıza hoşgldin canım.Çıtırcık sana tüm püf noktaları alıntı yapar

Sabah uyanınca 2 bardak ılık su
Sabah 10.00
2 dilim cavdar ekmeği
3 zeytın
1 catal recel
1 haslanmıs yumurta
kk peynır yesıcay
Ara 12.30
Yarım armut
3 kasık yogurt
Ara 14.00sekersız sutlu nescafe 2 bıtter 5 yulaflı
Ara 16.00 1 avuc fındık
Aksam 17.30 4 yemek kasıgı bezelye 1 kase tarhana corbası yogurt
ARA Yesılcay olcak mısfırlıge gıtcem mınnak bı kurabıye yıyebılırım yanında
su yatana kadar 3lt olur
spor sımdı yapcam 300 ıp atlama:124:
100 basen hareketı

Erken kapatmışsın inş.acıkmazsın canım.Yine sana sehranın yazdıgı gibi teppriikk gönderiyorumAma öglen yemek yememişsin

Son düzenleme:
bugünkü menüm sabah nesfit ara bitki çayı öğle yarım tabak makarna ara iki dilim çikolatalı pasta akşam bitki çayı napim o pastayı yedikten sonra yemek yiyemezdim

öncelikle allah bağışlasın çocuklarını ve burda anne olan yada aday olan herkese. ben yaşca baya küçüğüm sizden sanırım. .:26 yüzden abla mı desem size nee triendy ablacım :) söylediklerini uygulamaya çalışıcam özellikle simit konusunda. bak bugün yediklerimi yazmak ve siz değerli arkadaşlarımdan öneriler almak istiyoruumm:
sabah sınava girmeden önce 9 9 30 civarı bir bardak çay eşliğinde çörekotlu bisküvi. saat 1 30 gibi bir bardak tek şekerli çay. 15 00 gibi bir dileim salçalı ekmekk (bayılırımm) yine tek şekerli 2 bardak çayyy ve bi adet milföy hamuru. misafirlikteydim mecburen yediimm dayanamadm( bide 1 avuca yaklaşık cevizzz (çayla çok güzel gidiyooo) durun durun daha bitmedii akşamı var bu için :)
1 saat 15 dk kadar yürüyüş yaptıktan sonra yine bi dilim salçalı ekmek (akşam yemeği sevmediğim yerden çıkınca el mahkumm) birazdanda o çayımdan içicem akşamda bişi yemicemm sözz veriyorummm. .
böyle yazınca çok mu yemişim diyorum ama e olcak o kadar da demi ama :) şimdi sizin tecrübelerinize dayanarak soruyorum. ne yönde dğiştirmeliyim yediklerimi ?? ekmek ve nesfiti uyguluycam ama her zaman alamıyorum nesfiti de ya malum öğrencilik bi param oluyo bi olmuyo. tamam çok pahalı değil ama başka yerlere gidiyo hep (

bide kızlar bişi daha diycm ben.. yaklaşık 1 yıl önce 6 ay boyunca doğum kontrol kullandım . regl dönemlerim aşırı ağrılı olduğu için. ve bu bana aşırı kalça yaptı. en çoık da ondan kurtulmak istiyorum. hani derler ya "Beterin beteri var" diye aynen o duruma geldim. önceden de şişmandım göbek gögüs hep vardı ama bide kalça geldi tam 3G oldum

bugünkü menümü arzediyorum...işe gitmeden bir elma, bir portakal ve bir kiviyi dilimleyip saklama kabına koydum.
sabah nesfit
işe gidince bir tek şekerli olmak üzere 2 bardak çay
10:30 da meyvenin yarısı
11:00 de yeşil çay
12:00 de bir kase çorba, bir porsiyon tavuk döner, 2 yk pilav, bir plastik bardak taze sıkılmış portakal suyu
15:30 da meyvenin geri kalanı
16:00 da şekersiz kahve
19:00 da bir porsiyon kıymalı pide (evde yemek yoktu, işten geç geldim, eşim pide söylemiş, mecburen yedim)
az önce de bitki çayı
3 litra kadar su
5-6 gündür spor yapamıyorum.

yorumlarınızı bekliyorum....

ben burda yeniyim yorumlarımın doğruluğundan pekte emin değilim ama paylaşmak istedim..öğlen ve akşam yediğin tavuk ve pide biraz kalorili şeyler ama insanın canı onları da istiyo özellikle diyetteyken en çok simiti ve tostu özlüyorum ben :) yarın az yer kapatırsın arada ki açığı. diğer öğünlerde ölçünü hep düzenli tutmuşsun. ama sporu boşlama derim o olmadan olmaz. . nacizhane fikirlerim bunlar :)

ay valla hesapladım. günlük kalori ihtiyacım 2093 müş ben bugün 1570 kalori almışım. aslında hoşuma gitti bu hesap. yiyeceklere artık kaç kalori gözüyle bakıcam. incelerken bayağı öğrendim.

Sabah.10. 2 dilim tam buğday, 1 yumurta, kk tulum peynir, 4 zeytin, 1 tatlı kasığı recel, 1 büyük bardak süt

Ara.12.30 ..kek yaptım hamurundan yedim az tabi..pis boğaz ben

Öğlen.14.00 ..6 yk kıymalı patetesli karnabahar yemeği, 1 dilim tam buğday, 1 kase yoğurt

Ara.16.00 ..bir dilim kek, sekersiz çay

Aksam.20.15..geç kaldım uyumuştum..6 yk tavuk sote, 1 kase yoğurt..ekmek yok

Ara..1 elma yerim meyve yemedim bugun uyumuştum kocisle de gelmedi bilsem gelmeyeceğini daha erken yerdim gec oldu aksam yemeğim..

bugünkü menüm sabah nesfit ara bitki çayı öğle yarım tabak makarna ara iki dilim çikolatalı pasta akşam bitki çayı napim o pastayı yedikten sonra yemek yiyemezdim

saol yoldaşım begwnmene begendimm:))))))

benide aranıza alın :) 63 kiloyum daha önce 50dim. 55 olmak istyorum yaza kadar biraz zor ama bakalım yarın başlıcam inş diyete .kahvaltılarda 2dilim tam bugdayla tost planlıyorum diger ögünlerdede 1er dilim ekmek yicem benim zaten kilo alma sebebim hareketsizlilk ekmek yemek aşırı hamur işi ve su içmemek:))) bakalım inş su içmeyede başlıcam öle bi huyum varki günlerce içmesem susamıyorum önerilerilerinizi bekliyorum herkese kolay gelsin

Hosgeldiiin canım
Bilemiyorum canım bı dansı..ben yeşil çay bile içmedim korkumdan

Meu güzel ah bide öğle yemeğin olaydı
Çitircim aksam yemeğini az da olsa yemeni söylüyor ama ben olsam ben de yemezsin pastadan sonra
pide olmazaymış iyimiz ama olsun..afiyet olsun

hosgeldiiin sen de canim

[menücümm ben:))

sabah 2 çiçek ekmegi fırında kızartım sucuuklu çeri domatess bal ve yeşil çay komşumla:)

ara türk kahvesi

öglen arkdaşımla hamburger menüü:)))) offffff

ara kuşburnu çayı

akşam 1 karnıyarık yogurt tulum peyniri ne alakasysa:)

nescefe sütsüz şkersiz 1 elma 3 ffındık yoruma açıgız:))kıslar

iyi bir menüü kek hariç jojopcum:)

hoş buldum.kızlar akşam yemegini en geç 7demi yior herkes ben akşamları çok geç saatlerde yiyen birisiyim malesef

ben açıkcası kendim de pek bilmediğimden menülere yorum yapamıyorum ama geçenlerde konuşuldu. akşam yenilen meyve bir dilim keke eşitmiş. ben bir meyve canavarı olarak akşam meyvelerini bıraktım.

Sekerim tamam hepsini yemisin de aksam yemeğinden sonra bari bişeyler yemeseydin...kapatsaydin öyle.aksam menün güzel çünkü..öğleyi görmüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…