- 19 Nisan 2010
- 1.149
- 2
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #1.961
kızlarr bn yavaş yavaş yeme düzenimi otutturmaya basladım aklıma birkaç soru takıldı ögünlerde sebze yemegi çorba yogurt salata yiycez ama bunların miktarı var mı 1 tabak yada yarım tabak gibi.??? Birde bu beslenme seklini uygularken spor. egzersiz Falan yapacakmıyız yoksa daha sonra sıkılaşmak için mi yapmak dogru olurr çok merak ettm :)) arada yediğim seylerde sanki midemi dahada genişletmiş gibi oluo ara ögün yapmayı düşünmüorum o yüzden bi sakıncası olurmu acaba ??
dünkü menüm11 gibi kalktım yarım kasecik nesfitimi yedim 12 gibi 4 adet inegöl köfte yanına yoğurt ama dediğim köfte öküz doyuran gibi değil miniminnacık bi lokmalık bi tanesi ara bi elma akşam 5.30 1 adet karnıyarık 1 kaşık pilav gün içinde bitki çayımıda içtim sporda yaptım suda bol içtim nasıl kısslar
o abur cuburuna laf söylemekten bıktım artıkkıss bari bi gün ye bi gün yeme inanki o yediklerin kilo vermeni güçleştiriyor yemesen daha çok kilo verirsin onun dışında menün güzel
Dünkü menümü utanarak da olsa yazmak istiyorum ibreti alem için..
Sabah..1 dilim kızarmış ekmek, peynir, 2 zeytin falan normal bi kahvaltı iste az yedim cok degildi tam hatırlamadım
Ara..saat 12..yarım brd yağsız süt ile k flfeks
Saat 3..yarım ekmek arası mangalda sucuk, sekersiz çay, cok az da peynir ekmek, biraz da recel
Saat 5.. Magnum
Saat 6..1 tane kestane şekeri
Böyle yatacaktim aslında baktım saat 23.30kocis kuruyemis yiyordu azcik da oradan tirtikladim ve üstüne de yattım..
Canım en iyi ben bilirim.Diş çıkrııken hp kucaktayadı gece ise hep ayaklarımda uykusuz 3 gece geçirdik.İnş. sizde bu süreci çabucak atlatırsınız.Emzir altını al çorbasını hazırla evi topla ütü yemek...........uzayıp gidio maraton ama onlar saglıkla yanımızda olsunlarda büüyüynce rahatlarız.
Nerden bildin kız
İyi geceler yoldaşım.Rahat bi uyku çek boşver.İnsanları tanımak mümkün degil malesef.
Kızlar hepinizi tebrik ediyorum.Herkes vermiş ama rekor zuzuuuuuu da
Bakalım melisim ve çıtırımız ne kadar vermişler merak içindeyimmmmmmmmmmm:44:
trendynen melis ne yaptılar acep:26:kızlar bu arada bugün yeşil soğanın faydasına baktım yok yok içinde bizi ilgilendiren kısmını söyleyim size .ödem söküyormuş toksin atıyormuş zayıflamaya etkisi varmış dünden belli pilavın yanında yedimde yedim
melis ne yaptı acep:26: oda benim gibi az yedi bütün hafta onun için merak ediyom vermişmi acep:18:
Melisimmmmmmmmm nerdesinnnnnnn?Kilo verdin mi meraktayımmmmmm
kıslarr beng geldim:))))))))))))))) kusura bakmayınn heber veremdimm hafta sonum çok yogundu misfirlerim vardııı giremedimm faceboktan olsaa yazardım ekleyelim birbirimizi olankıslarr bu melise ne oldu acep merak ettim :26::18:kıss melis girersen bi güngeçmiş bildirimi yapmayı unutma sakın
Canım ben ogluşumu kimselere bırakmam bırakamamgünaydııııınnnnnnnnnnnnnnnn mutlu bir pazar diliyorum herkeseeeeeeeeeeeeeeee.epruu sen yürüyüşe çıkınca 2saat kim bakıyor emir bebişine?kimse o şahsiyet tut bırakma onuuuuuuuuu sev onu ve dua ettt bide çiçek alll be bileyim yap bişilerr.menüne kaymıyorum şimdik msaifirin varmış zatii ama su olayı ve yürüyüş mikemmmelll..bide abartmamanda takdire şayannn onca ev açması falann
Tabiiii yiyeyimde sen kazan yok öyle yagmamenünü hiç beyenmedimama bişey demeyicem bu hafta bol bol yiyebilirsin canım
Bende dün kayınvaldeme sordum.Zamanında kayınpederle iddaya girmiş 100 kilodan 75 inmiş.EE tabi boyuda uzun filinta gib olmuş dersiniz 60 olmuş.Anne nasıl o koa göbek gitti dedim.Hareket yaptım evde dedi.Oklava ve yattıgn yerden baaklarını 45 açı kaldırıp indireksin.Denedim ama dikişlerim patlıyak sandım.Kayınpederimde dikişlerin degil kızım kasların aıyor sana öyle geliyor dedi:44:Bu arada eşin çok ayıp etmişkorkutma kızzz
bugün canım kocam sinir etti...zayıfladığımı biliyorum, tasdik etsin istedim. "evet hayatım çok zayıfladığın için de sarkmışsın her yerin sallanıyor" dedi
gel de o dikişleri patlatma pahasına mekik çekme....
ya nasıl sıkılaşırım ben?tek umudum callanetics ti. o da baya zorluyor. 6aydan önce hayatta yapamam
Herzamnki gibi mükemmel ve kıskanılacak bir menü arkadaşım bravoSabah ac karnina 2 bardak ilik su
Sabah00
2 dilim cavdar ekmegi
2 catal recel
3 zeytin
1 haslanmis yumurta
kk peynir
Roka, Yesilcay
Ara:13:00
Sekersiz nescafe
5yulafli 2 kare bitter
Ara30
Yarim armut
Yogurt
10findik
Aksam:18:30
1 tabak bezelye yemegi
2kasık pilav
Yogurt
21:00Ara yesilcay su yatana kadar 4 lt olur.
300 ip atlama 100 basen hareketi
Menünü hiç begenmedim hele o sabahki kızartlarda nesabah 11. 2çavdar az biberli domates kızartma 1dilim yağlı ballıkızarmış ekmek 6tane falan pat kızartması yarım k peynir
ara14. elma
öğle16 biberlidomtes ızartması sabahtan kalan 2çavdar
ara17. 1buçuk avuç leblebi beyaz
aşam20 5kare bitter
ara21 :greyfurt
spor.1saat yürüyüş
su.2ltreyi geçti sanırım
Bitki çayı:evet 5i biyerde ve yeşil çay
Çokça çiğneme:çok dikkat etmedim ama etcem
Çörekotu:yatmadan evel çiğneyip yatcam
ben iyiki çalışıyorum gerçekten çünkü evde hiç düzenli olamıyorum sanki. belki alışsam olurdu ama okulda daha bi otokontrol sahibiyim daha düzenli oluyor öğünlerim..oyüsden hepicinizi ayrıcadanak teprik ederimmmmmmm
Çok güzel canımdünkü menüm11 gibi kalktım yarım kasecik nesfitimi yedim 12 gibi 4 adet inegöl köfte yanına yoğurt ama dediğim köfte öküz doyuran gibi değil miniminnacık bi lokmalık bi tanesi ara bi elma akşam 5.30 1 adet karnıyarık 1 kaşık pilav gün içinde bitki çayımıda içtim sporda yaptım suda bol içtim nasıl kısslar
canım ibretlik bişi yok ben begendim menünüDünkü menümü utanarak da olsa yazmak istiyorum ibreti alem için..
Sabah..1 dilim kızarmış ekmek, peynir, 2 zeytin falan normal bi kahvaltı iste az yedim cok degildi tam hatırlamadım
Ara..saat 12..yarım brd yağsız süt ile k flfeks
Saat 3..yarım ekmek arası mangalda sucuk, sekersiz çay, cok az da peynir ekmek, biraz da recel
Saat 5.. Magnum
Saat 6..1 tane kestane şekeri
Böyle yatacaktim aslında baktım saat 23.30kocis kuruyemis yiyordu azcik da oradan tirtikladim ve üstüne de yattım..
cuma bildirim geç kalmış olaraak:))
başlangıç 71.8
geçen hafta 68.
bu hafta 67.2 kısarr
menüm dünkü :)
sabahm bir çiçek ekmegi kahvaltılıklardan çaylaa
ara 5 biryerde çay 5 badem
öglen 1 hamburger menü kolaa:)))))off
akşam yememedim 1dlm yaşpasta çayla:26: