- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #2.021
Kizlar bugun kendimi cok kotu hissettim bana bisi diyin kafam karisti menulerim fena deildir kiloda guzel verdim(bugun uzun zamandir eltimle gorusemediydik cok zayiflamisin rejimmi yapiyon dedi nasi sevindim halbuki)simdi sabah fix kahvaltimi ettim eltim aradi sonra kayinvalideme gitcem sende gel iyi dedim kizla ugras giyin cik orda da kiz durmadimi ara ogun yalan oldu benim aklimda ama ( yulaflimi yanimda goturdum onsuz olmaz)sonra nescafe icelim dedik ictik borek tatli vardi tadina bile bakmadim sirf 5 yulafli yedim aksama da lahmacun yaptilar alternatifte yoktu 2 tane yedim incecikti hamuru Allahtan saat 17:30 du sonra dedim artik bisiyemem yedilcay ictim amma herkes kadayif yerken bende 3 4 catal aldim aksamin 8inde cok canim sıkıldı ben boyle misafirlige gidince neden pis bogazimi tutamiyom ohh zayifladim diye gene yemeye baslamsk istemiyom yol gosterin kizlar triendy sende nasi zayif kaliyon de bana uzun sure ac kaldim diye sekerimmi dustu acep bahanemde hazir iradesizim isteee yaaa
dünkü menüm sabah nesfit öğle 1 karnıyarık üç kaşık pilav ara peynirli helva bi dilimakşam üç kaşık makarna o helva için akşam hiç yemeyecektim ama kendimi tutamadım
Kizlar bugun kendimi cok kotu hissettim bana bisi diyin kafam karisti menulerim fena deildir kiloda guzel verdim(bugun uzun zamandir eltimle gorusemediydik cok zayiflamisin rejimmi yapiyon dedi nasi sevindim halbuki)simdi sabah fix kahvaltimi ettim eltim aradi sonra kayinvalideme gitcem sende gel iyi dedim kizla ugras giyin cik orda da kiz durmadimi ara ogun yalan oldu benim aklimda ama ( yulaflimi yanimda goturdum onsuz olmaz)sonra nescafe icelim dedik ictik borek tatli vardi tadina bile bakmadim sirf 5 yulafli yedim aksama da lahmacun yaptilar alternatifte yoktu 2 tane yedim incecikti hamuru Allahtan saat 17:30 du sonra dedim artik bisiyemem yedilcay ictim amma herkes kadayif yerken bende 3 4 catal aldim aksamin 8inde cok canim sıkıldı ben boyle misafirlige gidince neden pis bogazimi tutamiyom ohh zayifladim diye gene yemeye baslamsk istemiyom yol gosterin kizlar triendy sende nasi zayif kaliyon de bana uzun sure ac kaldim diye sekerimmi dustu acep bahanemde hazir iradesizim isteee yaaa
Bazen dayanamıyor insan... Böyle durumlarda ertesi gün 1 adet haşlanmış yumurta 1 bitter çikolata, şekersiz nescafe ve bol su tüketebilirsin. Yürüyüş veya koşu hayatının vazgeçilmezi olsun. Benim gibi dışarıda yürümek ve koşmak istemiyorsan yürüyüş bandı tavsiye ederim.
dünkü menüm sabah nesfit öğle 1 karnıyarık üç kaşık pilav ara peynirli helva bi dilimakşam üç kaşık makarna o helva için akşam hiç yemeyecektim ama kendimi tutamadım
Tatlım gene pastalardan yememişsin..zaten kilo verdikten sonra koruma programına geçince hayatın boyunca kadayıf yemeyecek degilsin..illa ki yiyeceksin..aksam saatinde yememek lazım tabi ama gene de 3 4 çatalla sinirlamissin kendiniBence menün güzel o kadar caydircinin icinde..mankenler icinde de tatlıdan vazgeçemeyeenler her gün çikolata yiyorlarmış mesela..ama tabi miktar ve yenen zaman önemli..ama tabi biz de manken değiliz yahu üzme kendini..topikte iradeli gidenlerden birisin bence..arada benim menülerimi oku moralin duzelsin
[dünkü menüm:)
sabah 1dlm çavdar ekmegi omlet domates 2 siyah zeytin çay
ara 5 biryerde çay tususz badem
öglen yogurt çorbası
akşam felak köftesi mantar sote,,
türk kahvesi az şekerli
11de 5 biryerde 1 elma menücüm bu:)
aboovv kızlar burdaymış fırçayı yicem şimdii
Özgecim bi yere gidildiginde bende ara felan yapamıyorum.Hatta ogün su 2 lt geçmiyor.Ama evdeyken daha düzenli oluyor insan.İkramlara gelince insanız ve emzikliyiz ay sütümüz çekmesin diie yiyiyrz.Ama önceden olsa tabagı süpürür ve tatlıdan 1 tane daha isterdim ama şimdi yarısını yiyorum yada bazılarını se.ip yiyorum.Bu da bi gelişme bizim için.Çıtırcıgın bize kazandırdıgıKizlar bugun kendimi cok kotu hissettim bana bisi diyin kafam karisti menulerim fena deildir kiloda guzel verdim(bugun uzun zamandir eltimle gorusemediydik cok zayiflamisin rejimmi yapiyon dedi nasi sevindim halbuki)simdi sabah fix kahvaltimi ettim eltim aradi sonra kayinvalideme gitcem sende gel iyi dedim kizla ugras giyin cik orda da kiz durmadimi ara ogun yalan oldu benim aklimda ama ( yulaflimi yanimda goturdum onsuz olmaz)sonra nescafe icelim dedik ictik borek tatli vardi tadina bile bakmadim sirf 5 yulafli yedim aksama da lahmacun yaptilar alternatifte yoktu 2 tane yedim incecikti hamuru Allahtan saat 17:30 du sonra dedim artik bisiyemem yedilcay ictim amma herkes kadayif yerken bende 3 4 catal aldim aksamin 8inde cok canim sıkıldı ben boyle misafirlige gidince neden pis bogazimi tutamiyom ohh zayifladim diye gene yemeye baslamsk istemiyom yol gosterin kizlar triendy sende nasi zayif kaliyon de bana uzun sure ac kaldim diye sekerimmi dustu acep bahanemde hazir iradesizim isteee yaaa
AZ ÖZ SAGLIKSIZ KÖTÜ BİR MÖNÜ BAYAN RAKİBİMdünkü menüm sabah nesfit öğle 1 karnıyarık üç kaşık pilav ara peynirli helva bi dilimakşam üç kaşık makarna o helva için akşam hiç yemeyecektim ama kendimi tutamadım
Yoldaşım menünü cidden çok begendim ya[dünkü menüm:)
sabah 1dlm çavdar ekmegi omlet domates 2 siyah zeytin çay
ara 5 biryerde çay tususz badem
öglen yogurt çorbası
akşam felak köftesi mantar sote,,
türk kahvesi az şekerli
11de 5 biryerde 1 elma menücüm bu:)
dünkü menüm sabah öğlene kadar çok güzeldi
sabah 3 zeytin 2 dilim sucuk 1 dilim ekmek şekersiz cay
ra 3 badem şekersiz nescafe
öğle gün vardı 5 sarma yarım dilim çikolatalı kek 3 elmslı kurabiye 1 kase patates salatası 1 orta boy gül böreği sınırsız çay
ara hala çayyy
akşam 1 kaşık fasulye tadımlık makarna1 çatall yanii2 küçük parça turşu 2 tane küçük e.kurabiye çayy
bugün spor olarak bütün gün bebişimle uğraştım hasta grip ve çok öksürüyo kıpırcan hiç durmadı
su 1 litre ya oldu ya olmadı bilmiyorum
evde yediklierimi frenliyebiliyorum düzenli sporumuda yapıyorum misafirlikte zor oluyo boğazı tutmak:)
Hangi yuzld sana firca cekcem kiKizlar havalar isindi cumartesi pazarin coskusu haftaicine yansidi cuma gunu tartiya da yansimasa bari:84:
Dinç kalmak için bı karışımınız var mı arkadaslar..kansizlik falan da yok ama niye böyle halsiz oluyorum gece bölük porsuk uyuduğundan mi nedir..bide az yeyince iyice pilim bitiyor..
Zuzucum su iç canım çıtırla dün de demiş vücutta parçalanan yağlar dışarı su ile atılıyor mus..su içmesen nası atcan o yağları vucuttan
içiyorum şişem elimde sabahtan beri bu 3. şişe yani 1.5 litre falan olcak öğlen yedim fırında sütlaç yaptım oğluşum istedi sütüm çekmesin diye 1 kase de ben yedim akşam yemeği yemiycem bunun üstünejojop mate zararlımı ya onu içsem yeşilçay bitmiş evde ama o var benim kv içiyodu bi aralar bende devam edeyim sütüme bi zararı olurmu acep