Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

ya canım misafirlikte olur öyle şeylerbende bi yere gittiğim zaman önüme ne verseler yerim o günleri ödül günün say bi gün yemekle hiç bişey olmaz

dünkü menüm sabah nesfit öğle 1 karnıyarık üç kaşık pilav ara peynirli helva bi dilimakşam üç kaşık makarnao helva için akşam hiç yemeyecektim ama kendimi tutamadım

dünkü menüm sabah nesfit öğle 1 karnıyarık üç kaşık pilav ara peynirli helva bi dilimakşam üç kaşık makarnao helva için akşam hiç yemeyecektim ama kendimi tutamadım

İyikide yemissin cunku kacamak yaptim die bi ogunu es gecmek daha buyuk zarar vucuda gecmistede boyle bi konu olmus triendy ayni seyi yazmis sana

Tatlım gene pastalardan yememişsin..zaten kilo verdikten sonra koruma programına geçince hayatın boyunca kadayıf yemeyecek degilsin..illa ki yiyeceksin..aksam saatinde yememek lazım tabi ama gene de 3 4 çatalla sinirlamissin kendiniBence menün güzel o kadar caydircinin icinde..mankenler icinde de tatlıdan vazgeçemeyeenler her gün çikolata yiyorlarmış mesela..ama tabi miktar ve yenen zaman önemli..ama tabi biz de manken değiliz yahuüzme kendini..topikte iradeli gidenlerden birisin bence..arada benim menülerimi oku moralin duzelsin

bendee dışarda yürüyüşş yapamayı sevmiyorum dışarda alan yok heer yer yol kladırımm parkur evime çok uzakk evimde yürüme bandıyla uyürümeyi tercih ediyorum bendee:)

ooo bakıyorumm kaçamaklar çogalmış semihcimm:)) az yesekte alıcaz biz yaa :)

[dünkü menüm:)

sabah 1dlm çavdar ekmegi omlet domates 2 siyah zeytin çay
ara 5 biryerde çay tususz badem

öglen yogurt çorbası

akşam felak köftesi mantar sote,,

türk kahvesi az şekerli

11de 5 biryerde 1 elma menücüm bu:)

Nie oyle diyosun senin menulerinde guzel bu sefer Daha dikkatli davranmam gerek kilo korumayida vakti gelince ogrencem

AhaaaKocis kek istedi kızım da cok seviyor demin yaptım yapabilirim normal de bide ara öğün niyetine hamurundan yedimAma cok güzel oluyor yaaa. .neyse kekten ikindin sadece yarım dilim yiyeceğim..inşallah..

dünkü menüm sabah öğlene kadar çok güzeldi
sabah 3 zeytin 2 dilim sucuk 1 dilim ekmek şekersiz cay
ra 3 badem şekersiz nescafe
öğle gün vardı 5 sarma yarım dilim çikolatalı kek 3 elmslı kurabiye 1 kase patates salatası 1 orta boy gül böreği sınırsız çay
ara hala çayyy
akşam 1 kaşık fasulye tadımlık makarna1 çatall yanii2 küçük parça turşu 2 tane küçük e.kurabiye çayy
bugün spor olarak bütün gün bebişimle uğraştım hasta grip ve çok öksürüyo kıpırcan hiç durmadı
su 1 litre ya oldu ya olmadı bilmiyorum
evde yediklierimi frenliyebiliyorum düzenli sporumuda yapıyorum misafirlikte zor oluyo boğazı tutmak:)

AhaaaKocis kek istedi kızım da cok seviyor demin yaptım yapabilirim normal de bide ara öğün niyetine hamurundan yedimAma cok güzel oluyor yaaa. .neyse kekten ikindin sadece yarım dilim yiyeceğim..inşallah..

Özgecim bi yere gidildiginde bende ara felan yapamıyorum.Hatta ogün su 2 lt geçmiyor.Ama evdeyken daha düzenli oluyor insan.İkramlara gelince insanız ve emzikliyiz ay sütümüz çekmesin diie yiyiyrz.Ama önceden olsa tabagı süpürür ve tatlıdan 1 tane daha isterdim ama şimdi yarısını yiyorum yada bazılarını se.ip yiyorum.Bu da bi gelişme bizim için.Çıtırcıgın bize kazandırdıgı
AZ ÖZ SAGLIKSIZ KÖTÜ BİR MÖNÜ BAYAN RAKİBİM
Yoldaşım menünü cidden çok begendim ya

Ahanda bir emzikli daha Ögle yemişsin en azından diyelm:44:Sen aslında zuzucum iy menüler çıkartıyosun ama arkadaşım sen sudan kaybediyosun.Ben 3tan aşagıya inmiyrm.Bunun çok faydası var.Koy önüne iki tane 1.5lt şişe iki tande bardak doldur onları ve bittikçe hep dolu olsun.Gör ki hazır dolu bardagı lüplet.Bana teşşekür ediceksin

Hangi yuzld sana firca cekcem kiKizlar havalar isindi cumartesi pazarin coskusu haftaicine yansidi cuma gunu tartiya da yansimasa bari:84:

Özgecim haklısın iyice yaydan çıktık:26:Önceden çıtırdn korkumuza kaçamk yapamazdk.Şimdi hergnbişiler yiyorz.Çıtırcık bi düzene koy bizi zıvanadan çıkmadan

Kızlarrr benide alın aranızaa ben 11.11.2011 de doğum yaptım 104 kiloylaaa doğumdan sonra 96 ıya indim hastalandımm 86 ıya düştümm sütüm olmadı diye yedim iştahım açıldıı 96 ya çıktımm sonra arda dikkat ettim derken 91,50 yle 14.03.2012 de rejime girdimm ve 27.03.2012 de yani bu gün tardtıldımm 88,10 olmuşummm hafta sonu kaçırdım ama birazzz bana yardımcı olsunn zayıflamakk istiyorumtecrübeleriniz anlatın banaa kızım emmiyor beni sütüm olmadı hiçç zatennn 65 e düşmek istiyorumm zayıflamakkkkk istiyorummmmmmmm nolurrrrrrrrüinşallah zayıflarımm

Dinç kalmak için bı karışımınız var mı arkadaslar..kansizlik falan da yok ama niye böyle halsiz oluyorum gece bölük porsuk uyuduğundan mi nedir..bide az yeyince iyice pilim bitiyor..

Zuzucum su iç canım çıtırla dün de demiş vücutta parçalanan yağlar dışarı su ile atılıyor mus..su içmesen nası atcan o yağları vucuttan

içiyorum şişem elimde sabahtan beri bu 3. şişe yani 1.5 litre falan olcak öğlen yedim fırında sütlaç yaptım oğluşum istedi sütüm çekmesin diye 1 kase de ben yedim akşam yemeği yemiycem bunun üstüne jojop mate zararlımı ya onu içsem yeşilçay bitmiş evde ama o var benim kv içiyodu bi aralar bende devam edeyim sütüme bi zararı olurmu acep

Canım mateyi eczaneye felan sorup iç derim.Yeşilçayı başta içmedim ben.Çünkü sütü azaltır diye duymuştum.Eczanye sordum içebilirsin 2 bardagı geçme dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…