Tribime triple karsilik veren "koca"

Bence artistlenen siz olmuşsunuz . Hayır kapatamazsınız yerine ben onu kullanıyorum ama gibi bir cümle kullansaydınız ( ki bu konuda hiç birşey söylememiş olmak daha mantıklıydı) siZi bu kadar haksız bulmazdık.
Bence eşini mülayim biri. Yoksa böyle sert çıkışlar yapamzdınız.
Sİzin de yorumlarınızdan belli oluyor kavgacı kişiliğiniz var. Bence kendinizi frenleyin.
Dost acı söyler

kendi durumunuzu anlatirsaniz o da size hak verir, o zaman o kadar kotu hissetmezsiniz. tartisma ciktikca daha inatlasir. siz geri adim atarsaniz o da atar. aslinda biraz neyi sectiginize bagli, hakli olmayi mi seciyorsunuz, yoksa mutlu olmayi mi..
Peki kendimi toparlayim az sonra gidecegim odaya. Ama ters birsey soylerse hic ustelemiycem

Ben sizi haksiz buldum. Kredi oduyormussunuz. Iki karta da yuklenilmis. Odemede zorluk cekiyormus. Bir de her ay kart parasi oduyormus. Karti iptal ettirmesi normal. Sizi de parasiz birakmiyormus. Baska cozum bulacagim da demis. Bence siz haksizsiniz. Gorumcenizle aranizda her ne gecti ise esinizden cikariyorsunuz bence acisini.

Ya arkadasim diyorum ki. 1 yildir degisik bakiyor. Kendisi yuzunden tartismalar olmusdu. Ama hic sevgi dolu iyi niyet bakisi degil. Gozlerinden ofke nefret var sanki. Insan hissetmez mi
Ya arkadaşım diyorum ki diye başlayan cümlenizi gözardı ederek tekrar izah edeyim. Sizin görümcenizi bilmem tanımam , sizi hedefime almiş değilim, direkt size cevap vermiyorum diye uyarıda da bulundum. Umuma açik bir sitede konu açtiniz, ben de sizin konunuz içinde görümcelere ön yargılı olmayın dedim, hepsi bu. Sizin probleminiz için henüz yorumda bulunmadım.

hadi bakalim insallah yumusar araniz :)
Gittim canim senin ve diger arkadaslar icin. Hemen yumusadi. Birlikte konustuk kizdigimiz seyleri anlattik. Suan onu biraz yanlis anladigimi dusunuyorum. Oda beni oyle anlamjs. Beni haksiz buldugu icin benden bekliyormus ilk adimi. Beni kendinden uzaklastirma dedi. Bende ilk biraz hala atarlandim ama sonra duzelltim. Yumusadi biraz kalbimiz suan icin. Ama hala kirginlik var ikimizdede.

Evet ben esime karsi daha baskin tarafim. Ama bu benim huyum yani. Esim bir anda dusunmeden konusmasa boyle seyler yasanip uzamazdi

bence siz birbirinizi cok seviyorsunuz, kirginlik olmasi normal, insallah daha da guzellesir iliskiniz..

Yuzde yuz hakli oldugunuzu dusundugunuz konuda haksizsiniz.
Adam oyle dedi diye inada bindirip gorumcenizin yaninda kavga etmenin alemi yok. Gelirsiniz evinizde sorarsiniz sakin sakin neden oyle dedin diye.
Sonra bir de kendi kazandiginiz paradan bahsetmissiniz parami sana kullandirdim diye. Cok cirkin. Oyle dusunurseniz siz de suan kavga sebebi olan karttan esinizin parasini kullaniyorsunuz.
Adam karti kapaticam demis para vermiycem dememis.
Yani maalesef haksizsiniz adam az bile trip atmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…