Trend topik :))

Neyii war yeğenininn meloo geçmiş olsunn:26:
Bazenn annelerr böyle sinirlerine hakim olamayabiliyor, kesin başka bir şeye kafası bozulmuştur
Hırsınıda çocuktan çıkartmıştır.. Ewet yalnış ama bazen sabırlı olamıyoruz maleseff
Bende bazen öyle oluyorum ama oğlum hasta iken olmadı bu durum, normal zamanda yaniii

ateşi vardı bacım sağol
hayr ya ablam uykusuna cok düşkün sabh sabh uyandı ya ondan sınırli,bu cocuk aglamaktan kusuyosa buyuyunce antidepresan kullanıcak yanii:26:

Son düzenleme:
ateşi vardı bacım sağol
hayr ya ablam uykusuna cok düşkün sabh sabh uyandı ya ondan sınırli,bu cocuk aglamaktan kusuyosa buyuyunce anideresan kullanıcak yanii:26:

Ağlamaktan kusmamıştır hastaya şimdi çocuk, boğazları falan iltihaplı kötüyse we üstünede ağladıysa midesi kalkmıştır we bu yüzden kusmuştur bence canımm...
Benim paşa 5 yaşına girdi hala sabahları 07.30'da ayakta..
Hafta sonu ben o saatte kalkıyom napim, çizgi film açıyom ona bende salona alıyom bahtaniyemi yalnız bırakmıyım diyom şekerleme yapıom iştee
Ama senin yeğen daha küçük, erkende kalkcakk gece de bi kaç defa uyancakk, sabır işi anne olmakk

gel ablama anlat bide
buyuk konusmak istemıyorum ama evlat herseyden önemli ya yemısım uykuyu,cocuk oyle kusunca hemen annecm annecm sylemeye basladı.ayy ne blıyım sınır oldum ya sabah sabh:26:

uu burada buz gibi :2:

hı hı tabi tabii cnmmm

huuuuu :26:

ne olacak hava böyle bilmiyorum yaaa

geçmiş olsun canım ya inşallah biran önce toparlanır yiğenin ablanında sinirleri bozulmuştur belki melisim kolay değil çünkü çocuk yetiştirmek canım

Uykusuzumm mutlumm yaw gell uyut beniii ninni söyle bana o güzell sesinlennn

uyutayım balım hadi bakalım hu hu hu allah gamzeme uyku ver allah:48

gel ablama anlat bide
buyuk konusmak istemıyorum ama evlat herseyden önemli ya yemısım uykuyu,cocuk oyle kusunca hemen annecm annecm sylemeye basladı.ayy ne blıyım sınır oldum ya sabah sabh:26:
Birde sabahın köründe böyle bişi yaşamak hoş değil tabi uyku serseminlenn
e snde hep enerji patlamsı olur yani değişk bişi yokh

Napimmm te böyle mi olayımm damlaa böylemii olmamı istiyosunnn

olsun kar yağsın bol bol sen karda oynadınmı dünnn
Birde sabahın köründe böyle bişi yaşamak hoş değil tabi uyku serseminlenn

Napimmm te böyle mi olayımm damlaa böylemii olmamı istiyosunnn

oyyy kıyamammmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…