- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.868
- 133
- 42
- Konu Sahibi Nekadarcilekbirhayat
-
Yok canim sayilmiyor ertesi gunuTransfer yapildigi gun sayiliyormu ?
Yok canim sayilmiyor ertesi gunu
Yeni mi transfer oldunuz
Tamam cnm hayirlisi bakalim
Yeni mi transfer oldunuz
Hayirlisi olsun canim rabbim yuzunu guldurur insallah Benim 8.günümEvet cnm dun oldum
Canım çok üzüldüm.benim kanamam başladı dün geceden beri ağlıyorum.. hiç bir sebep yokken neden olmaz tüp bebek bile neden tutmaz aklımı siyirmama çok az kldi çok üzgünüm 14 değer den yükselip doğum yapan hastaları olmuş doktorun ama benimki yükselmedi bitti herşey
Allahım Tez zamanda anneligi nasip etsin cnmbenim kanamam başladı dün geceden beri ağlıyorum.. hiç bir sebep yokken neden olmaz tüp bebek bile neden tutmaz aklımı siyirmama çok az kldi çok üzgünüm 14 değer den yükselip doğum yapan hastaları olmuş doktorun ama benimki yükselmedi bitti herşey
Benimde 8.günüm cnm pazar günü kan verecegim bakalım hayirlisiyla pozitif olur inşallah. .senin kan günün nezaman cnmHayirlisi olsun canim rabbim yuzunu guldurur insallah Benim 8.günüm
Cumartesi günü pozitif çıkarsa Anneler Günü hediyesi olsun Rabbim hayırlısını versinBenimde 8.günüm cnm pazar günü kan verecegim bakalım hayirlisiyla pozitif olur inşallah. .senin kan günün nezaman cnm
Hayirlisi olsun canim rabbim yuzunu guldurur insallah Benim 8.günüm
benim kanamam başladı dün geceden beri ağlıyorum.. hiç bir sebep yokken neden olmaz tüp bebek bile neden tutmaz aklımı siyirmama çok az kldi çok üzgünüm 14 değer den yükselip doğum yapan hastaları olmuş doktorun ama benimki yükselmedi bitti herşey
Hadi hayirlisi Rabbim ins seninde yuzunu guldururHayirlisi olsun canim rabbim yuzunu guldurur insallah Benim 8.günüm
Evetöyle bugunde sonuç alıyoruzki inşallah seviniriz. Pozitif olurCumartesi günü pozitif çıkarsa Anneler Günü hediyesi olsun Rabbim hayırlısını versin
Kısmet de yoksa amuda kalksan da olmuyo ben doğal denicem veren de allah kuzum kısmet değilmiş bu sefer
Canım üzülme çok zor biliyorum ama isyan etme elbet Birgen zamanı gelince bizde anne olucağız inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhbenim kanamam başladı dün geceden beri ağlıyorum.. hiç bir sebep yokken neden olmaz tüp bebek bile neden tutmaz aklımı siyirmama çok az kldi çok üzgünüm 14 değer den yükselip doğum yapan hastaları olmuş doktorun ama benimki yükselmedi bitti herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?