TRANSFERİN 7. Günü

pozitifi hangi belirtilerle gördünüz??

• Kasık batması

OY: 75 44,4%
  • Adet sancısı

OY: 63 37,3%
  • Bel ağrısı

OY: 57 33,7%
  • Göğüs ucu hassasiyeti

OY: 31 18,3%
  • Göğüs dolgunluğu

OY: 56 33,1%
  • Akıntı artması

OY: 26 15,4%
  • Sıcak basması

OY: 46 27,2%
  • Hiçbir belirti olmadan

OY: 43 25,4%

• Ankete Katılan
    169
benim kanamam başladı dün geceden beri ağlıyorum.. hiç bir sebep yokken neden olmaz tüp bebek bile neden tutmaz aklımı siyirmama çok az kldi çok üzgünüm 14 değer den yükselip doğum yapan hastaları olmuş doktorun ama benimki yükselmedi bitti herşey

Canım çok üzüldüm.

Allahım Tez zamanda anneligi nasip etsin cnm

Cnm benimde ayni senin gibi olmustu sonra kanamam basladi birden bizimkide sebebsiz infertile Rabbim nezaman edicek kimbilir ama ins bizi fazla bekletmez en kisa zamanda bizimde yuzumuzu guldurur ins bnde bu olmama korkusundan ara verdim baya dimdi yeni denedim iki tane donmusum vardi biri olmus biyane koydular bgn ikinci gun olumlu dusunmeye calisiorum ama Rabbim bilir boyle olan herkese sabir diliyorum Rabbim bizlete sabir versin

amin herkese hayırlı sonuçlar diliyorum benm gnu olanlara da dayan ma gücü versin rabbim isyan ettiremesin bn uzun süre dusunmicem becerebilirsem psikolojim bozuldu hayatım bu.olaya bağlı yaşıyorum artık çok yoruldum ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum çünkü işyerinde ağlama krizine girdim çok üzgünüm

kızlar benim sonuç yine 14 yerinde duruyo o nasıl oldu ya anlamadım salı gece 14 du cuma gün yine 14 cıktı . .bugün tekrar verdim yarın çıkacak sonuç .cuma güne kadar adet olmuştum zaten yani hiç bir umudum kesinlikle yok ama bu niye böyle çıkmış

Benimde 7 . Günüm sabırla bekliyorum bu gün 5 .gün adet olcakmış gibi oldum pembe bi akıntı geldi daha sonra kahve rengi
Ama bu gün pek bi belirtim Yok iNşallaH isteyen herkese versin rabbim

Canım üzülme çok zor biliyorum ama isyan etme elbet Birgen zamanı gelince bizde anne olucağız inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…