• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TRANSFERİN 7. Günü

pozitifi hangi belirtilerle gördünüz??

• Kasık batması

OY: 75 44,4%
  • Adet sancısı

OY: 63 37,3%
  • Bel ağrısı

OY: 57 33,7%
  • Göğüs ucu hassasiyeti

OY: 31 18,3%
  • Göğüs dolgunluğu

OY: 56 33,1%
  • Akıntı artması

OY: 26 15,4%
  • Sıcak basması

OY: 46 27,2%
  • Hiçbir belirti olmadan

OY: 43 25,4%

• Ankete Katılan
    169
kızlar ana bi bakın ya sonucum şimdi de 50 cıktı 10.gün 14 tu 13 gün yine 14 tu adet oldum sıfırlandı mi diye tekrar baktirdim 16.gun 50 cikti korkuyorum ya ters giden biseler mi var.tup bebek dr ulaşamadım normal bi kadın dogumcuya gösterdim bise diyemem dedi..bekliceksin cuma tekrar kan ver artadabilir diş gebelikde olabilir dedi..bu nedr ya yardımcı olun sorabileceğiniz birileri var mi

kızlar ana bi bakın ya sonucum şimdi de 50 cıktı 10.gün 14 tu 13 gün yine 14 tu adet oldum sıfırlandı mi diye tekrar baktirdim 16.gun 50 cikti korkuyorum ya ters giden biseler mi var.tup bebek dr ulaşamadım normal bi kadın dogumcuya gösterdim bise diyemem dedi..bekliceksin cuma tekrar kan ver artadabilir diş gebelikde olabilir dedi..bu nedr ya yardımcı olun sorabileceğiniz birileri var mi
Canım soracağım kimse yok ama devlet hastanelerinde nöbetçi kadın doğum doktorları oluyor bence bi görün, düşük riski geçirmiş olabilirsin. Çok geçmiş olsun. Allah gönlüne göre versin inşallah

Merhaba arkadaşlar benimde 5. Gün embriyosuyla 2 adet transfer edildi bugün 8. Günüm kan testi yaptırdım ama sadece 4 çıktı hemşire bu değerle belli olmaz dedi 2 gün sonra artar mı tekrar kan testi yaptırsam?

Merhaba arkadaşlar benimde 5. Gün embriyosuyla 2 adet transfer edildi bugün 8. Günüm kan testi yaptırdım ama sadece 4 çıktı hemşire bu değerle belli olmaz dedi 2 gün sonra artar mı tekrar kan testi yaptırsam?
Canım bbm 8.gün 4.8 çıkmıştı sonrası pozitif oldu ama durum şuan karışık hakkında hayırlısı olsun

benim değer 120 olmuş kızlar bu nedir ya sıfırlandı mi diye gidip kan veriyorum yükseliyor :KK43: 14 çıkmıştı 3 gün sonra yine 14 3 gün sonra 50 3.4 gün sonra 120 :KK43: adette oldum tüp bebekte diş gebelik olur mu böyle bu durum mu var Allah'ım ya neler oluyor icimde

benim değer 120 olmuş kızlar bu nedir ya sıfırlandı mi diye gidip kan veriyorum yükseliyor :KK43: 14 çıkmıştı 3 gün sonra yine 14 3 gün sonra 50 3.4 gün sonra 120 :KK43: adette oldum tüp bebekte diş gebelik olur mu böyle bu durum mu var Allah'ım ya neler oluyor icimde
Cnm doktorunla gorus bende kimyasal genelik yasadiginda doktoe bana degerin dusmesi lazim dusmesse dis gebelik olabilir demistir ins oyle degildie git muayene ol bence

Haftaya tekrar kan vercem duruma göre ne yapılacaksa yapılsın belki de sıfırlanır. Hayırlısı diuorum Bu mübarek günlerde Rabbim çaresiz dert vermesin hakkımızda hayırlı ne ise o olsun..ben yoruldum artık

Haftaya tekrar kan vercem duruma göre ne yapılacaksa yapılsın belki de sıfırlanır. Hayırlısı diuorum Bu mübarek günlerde Rabbim çaresiz dert vermesin hakkımızda hayırlı ne ise o olsun..ben yoruldum artık

Aynen cnm cok yipratici bu tedavi sureci Rabbim bizim givi planlarinda yuzunu guldursun kucagini bos birakmasin hayirli evlatlar nasip etsin ins.benimde dondurulmus tramsferden sonra 10.gunumdu test yaptim fakat hicbirsey cikmadi 3.gun embiryosuydu 12.gun birdaha yapicam ama sanmiyorum ciksa cikardi diyoeum hayirlisi elden hicbirsey gelmemsi cok kotu birsey insani cok yoruyor psikolojik olarak yoruyor hakkimizda hayirlisi

dr ulaşamadım zaten sıfırlanır deyip duruyor başka bise yok ama yükseliyor.. bu saatten sonra Allah ol derse olacak değilse gidecek başka açıklaması yok için rahat oyuzden yüce rabbime bıraktım

dr ulaşamadım zaten sıfırlanır deyip duruyor başka bise yok ama yükseliyor.. bu saatten sonra Allah ol derse olacak değilse gidecek başka açıklaması yok için rahat oyuzden yüce rabbime bıraktım
Canım Allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı olsun.

Kızlar transferin kaçıncı gününde test yapılıyor kardeşimin bugün 13.gunu üzülmesin diye ona çok sorgulamiyorum ama merak ediyorum.dualarim anne olmak isteyenler için bu mübarek ayda.rabbim herkesin yüzünü guldursun

Kızlar transferin kaçıncı gününde test yapılıyor kardeşimin bugün 13.gunu üzülmesin diye ona çok sorgulamiyorum ama merak ediyorum.dualarim anne olmak isteyenler için bu mübarek ayda.rabbim herkesin yüzünü guldursun
Canım 3. Gün embriyosu ise 12. Gün, 5. Gün embriyosu ise 10. Gün belli oluyor

2 transferim oldu. bu belirtilerin hepsi ilaçlardan kaynaklı zaten oluyor anlamak çok zor
ilk aralık ayında 2 embriyo transferi olmuştu tutunmadı
ikinci transferim yeni nisanda dondurulmuş 1 embriyo ile oldu 5.gün blast
hala benimle çok şükür bu sefer daha bitkin ve yediğim, içtiğim dokunacak gibi geldi
eşime farklı hissettiğimi söylemiştim
belki hayvansal iç güdü belki de bahardan bilmiyorum artık :)

yanlız çok gergin bir dönem stres ile ona birşey yaparım diye çok korkuyorum. bugun bildigin baya ağladım.
ilaçlardan mı? boyle hisseden var mı?

Allah kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah gerçekten çok stresli süreç allah herkesin yardımcısı olsun inşallah bize de nasip olur :)

beta hcg katlana katlana gayet güzel gitti ama
kalp atışını duyamadık, 8 haftalıkken aldırmak zorunda kaldım
kadın olmak ne kadar zormuş Allah isteyen herkese nasip etsin...

Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum ve sizlere birşey danışmak istiyorum 3.gun embriyosu trasferiyim ve bugün 7. Günüm biraz önce erken gebelik testi yaptim sonuç tek çizgi aranızda negatifi görüp de pozitif sonuç alan varmı? 😔😔😔

Back