TRANSFERİN 7. Günü

pozitifi hangi belirtilerle gördünüz??

• Kasık batması

OY: 75 44,4%
  • Adet sancısı

OY: 63 37,3%
  • Bel ağrısı

OY: 57 33,7%
  • Göğüs ucu hassasiyeti

OY: 31 18,3%
  • Göğüs dolgunluğu

OY: 56 33,1%
  • Akıntı artması

OY: 26 15,4%
  • Sıcak basması

OY: 46 27,2%
  • Hiçbir belirti olmadan

OY: 43 25,4%

• Ankete Katılan
    169
Benimki dondurulmus embriyo transferi oldu. 6 gunum bugun tahlil istedi . 18 dedi. Dusuk buldu. Ek olarak prolutex 25 Mg igne ilave etti .

Ayni seyleri yasayan yada twcrubesi olan varmi
Her merkezin hatta her hastanın tedavisi kendine özgü spesifik olabiliyor. Taze transferlerde rutinde var donmuşta da doktor yeterince yükselmeyeceği kanatine varınca yada uyguladığı tedavinin sağlamasını yapmak için isteyebiliyor. İşte düşük çıkınca da takviye ediliyor. Çoğu yerde yapılmadığı halde benden de transfer günü alındı şu aşamada kafana takacağın birşey değil

Canım test için çok erken o yüzden moralini bozma biraz sabret

Arkadaslar progesteron tahlili istedimi doktor sizden transfer sonrasi ?
Canım oncelikle hayirli olsun, saglikla kucagina almak nasip olur insallah. benden transferden önce istemişlerdi. Muhtemelen progesteron değerin ne durumda bakmak istemişlerdir. Eksikse ona gore ilaç başlarlar. Bana ilaç başlamışlardı. İyikide başlamışlar o sayede tutundu bebegim

Allah razı olsun

Merhaba sonucunuz ne oldu ? allah sağlıklı ve hayırlısı nasip etsin hepimize

Canım evet olumlu sonuçlandı 4 aylık bir kızım var Allah isteyen herkese nasip etsin. Zor ve yıpratıcı bir süreç. Çok emek veriliyor. Allah senin emeklerininde karşılığını verir inşallah. Sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat etsin isteyen herkese.

Teşekkür ederim cnm benimde tuttu ama bugün kalp atışını duymadık dr tekrar çağırdı %50 %50 dedi bakalım hayırlısı artık

Herkese merhaba.. konunun üzerinden çok geçmiş ama sürekli belirti arayan sabırsızlıkla bekleyenlerden biri olarak yaşadığım tecrübeyi paylaşmak istedim, ki biri merak edip okuduğunda bir yardımı olsun. İnsan sorularına sürekli cevap arıyor ve burda bunları okumak biraz olsun iyi geliyor.
Benim iki tüp bebek denemem oldu ilkinde sıcak transfer emriyolar donmadan yapıldı. Embriyolar 5. Gün blastokist idi. Tabi yumurta toplamak vs. İçin bir sürü hormon alıyorsun ve işlem nedeniyle de göğüslerde kasıklarda ağrı oluyor. Gebelik belirtisine çok yakın. Benim ilkinde 7. Gün göğüs hassasiyetim tamamen yok oldu ve bekleyemeden 8. Gün kan testi yaptırdım. Ve sonuç negatifti. Doktorumu aradım erken yapmışsın 12. Günü bekle,üzüntü ve stres yapma dedi ama ben vücudumu dinlemeyi çok iyi bildiğimi düşündüğümden olmadığına emindim. Ki zaten sonuç ta değişmedi.
İkincisi de soğuk transfer oldu yine 5. Gün embriyosu ile. Bu kez çok ilaç almadım sadece bebeğin tutunması ve rahim kalınlığını arttırmak düşüğü engellemek için öncesinden östrojen ve progesteron içerikli ilaç kullandım. Başından beri hiçbir belirti olmadı ne göğüs ağrısı ne bel ağrısı ne de kasık batması . hiç ama hiç bir belirti yoktu. Yine sabırsız olduğum için 7.günde ucuz idrar testlerinden yapmak istedim ve elimde iki tane vardı. İkisinde de çok silik çizgi çıktı. Ertesi gün yani 8.gün kan testi yaptırdık ve sonuç betahcg 230 çıktı. Yani pozitif. 12. Güne gelmeden sonuç aldık. Tek mi ikiz mi henüz bilmiyoruz. çok erken de sonuç alınabiliyor ama bazılarında da ancak 12. Günde çıkıyor.
Yani insan sürekli bir belirti arıyor ve engel olamıyoruz buna. ancak bu o kadar kişisel birşeymiş ki herkes başka türlü yaşıyor. Önemli olan Allah’tan hep hayırlısını dilemek ve çok zor olsa da sabır etmek. Moraliniz çok bozulmayacaksa içinizden geleni yapın ne zaman merak ediyorsanız içinizi rahatlatın ama süre dolana kadar çıkan sonuca takılmamayı başarabilecekseniz.
Şimdi Allahtan dileğim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etmesi.

MaşaAllah hamileliğiniz nasıl gidiyor ?

Merhaba çok şükür hiç sıkıntımız yok İkiz bebek bekliyoruz 14 haftalık olduk

MaşaAllah benim yarın 10. Gün ama yaptıramıyorum. Eşim yanımda değil nasipse Çarşamba yapacağız. 6. Ve 8.gün idrar testi yaptım negatifti. Ne düşüneceğimi bilemiyorum. Bugün adet duygusallığı var üzerimde

Çok zor olda da Hiç umutsuz düşünüp üzülme Gerçekten hiç anlamayabiliyorsun olup olmadığını. İlk denemen mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…