- 25 Aralık 2017
- 389
- 237
- 33
- 35
- Konu Sahibi Nekadarcilekbirhayat
Sag olun arkadaşlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirlisi olsun canim amin canim buradaki herkesin duaları kabul olsunSlm kizlar benimde bugum dondurulmus embriyo transferim yapildi bir tane hayirlisiyla ins tutar Rabbim dualarimizi kabul etsin ins
Hayirlisi olsun canim amin canim buradaki herkesin duaları kabul olsun
Bak iste yukselmis insallah bundan sonra ki artislar guzel olur canim hakkinda hayirlisikızlar değerim 14.09 :) inş yükselir 3.gun embriyosu 10.günüm bugün 8.gün yatırmıştım 4.8 çıkmıştı Allah'ım 0 olmadığı için çok mutluyum ama değer düşük bayağı bu şekilde olup yükselen var mı lütfen yazın arkadaşlar çok ihtiyacımız var umuda
Bak iste yukselmis insallah bundan sonra ki artislar guzel olur canim hakkinda hayirlisikızlar değerim 14.09 :) inş yükselir 3.gun embriyosu 10.günüm bugün 8.gün yatırmıştım 4.8 çıkmıştı Allah'ım 0 olmadığı için çok mutluyum ama değer düşük bayağı bu şekilde olup yükselen var mı lütfen yazın arkadaşlar çok ihtiyacımız var umuda
Cnm çok sevindim yükselceğini biliyodum inşallah 2 gün sonrada yükselicek moralini yüksek tut daha yeni annesikızlar değerim 14.09 :) inş yükselir 3.gun embriyosu 10.günüm bugün 8.gün yatırmıştım 4.8 çıkmıştı Allah'ım 0 olmadığı için çok mutluyum ama değer düşük bayağı bu şekilde olup yükselen var mı lütfen yazın arkadaşlar çok ihtiyacımız var umuda
kızlar değerim 14.09 :) inş yükselir 3.gun embriyosu 10.günüm bugün 8.gün yatırmıştım 4.8 çıkmıştı Allah'ım 0 olmadığı için çok mutluyum ama değer düşük bayağı bu şekilde olup yükselen var mı lütfen yazın arkadaşlar çok ihtiyacımız var umuda
Canım çok sevindim. İnşallah sağlıklı bi şekilde kucağınıda alırsın bebeğini.kızlar değerim 14.09 :) inş yükselir 3.gun embriyosu 10.günüm bugün 8.gün yatırmıştım 4.8 çıkmıştı Allah'ım 0 olmadığı için çok mutluyum ama değer düşük bayağı bu şekilde olup yükselen var mı lütfen yazın arkadaşlar çok ihtiyacımız var umuda
teşekkür ederim cnm ama içim sıkılıyor cuma tekrar vericem inş yükselmeye devam eder
ALLAH yardımcınız olsun şifa versin cnm bilemedim drum ne diyor ona sor bence tüp bebek drunaİyi akşamlar arkadaşlar bugün transferinin 3. günü sabah şiddetli bir boğaz ağrısı ile uyandım. KBB doktoruna gittim beta virüsü dedi hemen penisilin yapılan gerek dedi. Yoksa daha kötü olur bebeğin tutulmasını engeller dedi. Moralim çok bozuk penisilin de tutunmasını engellemez mi? Bu benim 5. tedavim. Son tedavim. Artık verdikleri hormon ilaçlarına vücudum tepki veriyor.
Canım çok teşekkür ederim . Tüp bebekte ki doktor KBB doktoru gerek gördüyse kullanmak gerek dediALLAH yardımcınız olsun şifa versin cnm bilemedim drum ne diyor ona sor bence tüp bebek druna