TRANSFERİN 7. Günü

pozitifi hangi belirtilerle gördünüz??

• Kasık batması

OY: 75 44,4%
  • Adet sancısı

OY: 63 37,3%
  • Bel ağrısı

OY: 57 33,7%
  • Göğüs ucu hassasiyeti

OY: 31 18,3%
  • Göğüs dolgunluğu

OY: 56 33,1%
  • Akıntı artması

OY: 26 15,4%
  • Sıcak basması

OY: 46 27,2%
  • Hiçbir belirti olmadan

OY: 43 25,4%

• Ankete Katılan
    169
Evet ilk denememiz aslında karnımda adet döngüsü başladı hissediyorum ama hamilelik belirtiside olabilirmiş, pek sanmıyorum Allah’tan hayırlısını diliyorum
Kesinlikle en önemlisi hayırlısını dilemek. Maddi manevi gücünüz yettiğince denemek. Biz hep bu konuda böyle düşündük. isteyen herkes için hep dua ediyoruz

Maşallah Rabbim hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli yavrular dogurmayi nasip etsin

Gebeliğin hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah bebeğin. Bende 5.gün iyi kalite blastokist transferi yaptırdım. Çok umutluydu doktorum ama tutmadı malesef. İkinci için dondurulmuş transfer yapılacak. Sizin iki transfer arasında ne kadar süre vardı?

İkinci adetten sonra oldu . İnşallah bu kez olumlu olur

Merhaba kizlar öncelikle bebisleri tutanlara hayırlı olsun diğerleri içinde hakkında hayırlısı neyse o olsun rabbim en kisa zamanda hayirli evlatla riziklandirsin. Bana gelecek olursak ilk Tüp bebeğim 3. gün embriyosu bugün 7. Günü ama hicbir belirtim yok sadece dün akşam iki kasigima birden bıçak sokar gibi iki dk süren bi agrim oldu o kadar. Birde göğüs hassasiyeti var. Başka nasıl bi belirti olması gerekiyor tutanlar herşeyi detaylı bi şekilde yazsa da bize biraz olsun umut olsalar

Burdaki butun belirtileri hamile olmadiğim o 5 senede yaşamişken hamile oldugumda sadece bel agrisi yaşamam hatta o kasik agrisi yeni yeni başladi.
Kizlar çok takilmayin boyle seylerr herkeste farkli olabiliyor

Merhaba öncelikle tebrik ederim güzel sonuçlar almışsın. Umarım ikiz bebişlerin kucağına alırsın
Benim de ilk 2 tane blast sonuç negatif oldu şimdi dondurulmuş 2 tane blast bekliyorum. Sizden sormak istediğim şey ilk negatiften sonra doktor her hangi ek birşey yaptı mı? Yanı testler histereskopi gibi Benim doktorum hiçbirşeyi önermedi sadece adetin 2nci gün ilaçlarla başlarız dedi. Taze transferden sonra tüm belirti dedikleri yaşadım ve kesinlikle eminin ilaçlardan olmuştur bu sefer dondurulmuşla sizin gibi belirtisiz pozitif alabilsem ne kadar sevinirim valla

Merhaba benim ilk denemem Mart ayında dondurulmuş 3. gün çift embriyo negatif, Ağustos'ta çift blast negatif Kasım'da dondurulmuş blastla deneyeceğim bu sefer rahim çizildi ve bağışıklık baskılayıcı serum verilecek bekleyip göreceğiz işe yarayacak mı..

Öncelikle Allah yardımcınız olsun. Güzel dileklerimiz için de teşekkür ederim Negatif sonuç sonrası hiçbir tetkik istemedi doktorum. Dediğiniz gibi transfer öncesi adetin 2. Ya da 3. Günü ilaçlara başladık ve transfer yapıldı. Ben 2. Seferinde bol bol su içtim ve eşim sürekli dinlenmemi istediği için ilk gün tuvalet harici kalkmadım sonraki 4-5 gün de evden çıkmadım fakat hiç yemek vs. iş te yapmadım.Genelde uzandım dinlendim. Şimdi 17. Haftadayız özellikle ikiz olduğu için hala bol bol dinleniyorum.

Arkadasim bebegin hayirli olsun super yazmissin burda kendimde belirti bulamadigimdan sizlerin yazilarindan umit ariyorum..2. Transferim ilki aynen dedigin gibi belirti yoktu gogus bel kasik batsi hic olmadi ve negatif cikti simdi de 3. Gundeyim transferde gram belirti yok..ama degisik bi his var anlamadim oncekinde bosluktaydim ay insallah olmustu4 bu sefer

Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin. Belli oldu mu sonucunuz İnşallah olumlu sonuç alırsınız

Malesef 35 cikti deger 9. Gunde.. doktor 9. Gun 70 ve ustu cikmasi lazimdi saglikli olmasi icin kimyasal olabilir dedi. 2 gun sonra 11. Gun testi tekrarladim 16 ya dustu..bugun 14. Gun sabah adet oldum sonraki donmuslari nasipse deneyecegim
Allah her şeyin hayırlısını versin Üzmemeye çalış kendini. Biz de hep maddi manevi gücümüz yettiğince deneyeceğiz demiştik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…