- Konu Sahibi Nekadarcilekbirhayat
-
Kesinlikle en önemlisi hayırlısını dilemek. Maddi manevi gücünüz yettiğince denemek. Biz hep bu konuda böyle düşündük. isteyen herkes için hep dua ediyoruzEvet ilk denememiz aslında karnımda adet döngüsü başladı hissediyorum ama hamilelik belirtiside olabilirmiş, pek sanmıyorum Allah’tan hayırlısını diliyorum
Kesinlikle en önemlisi hayırlısını dilemek. Maddi manevi gücünüz yettiğince denemek. Biz hep bu konuda böyle düşündük. isteyen herkes için hep dua ediyoruz
Evet İnşAllah. Bugün evde doğal idrar testi yaptım. Negatif çıktı. Yinede kan vermiyorum. Nasip diyelim.
[/QUOT
idrar için erken olabilir kişiye göre değiyor gerçekten. Biz de bizim ikiz olduğu için bence idrarda erken çıktı.Evet İnşAllah. Bugün evde doğal idrar testi yaptım. Negatif çıktı. Yinede kan vermiyorum. Nasip diyelim.
Maşallah Rabbim hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli yavrular dogurmayi nasip etsinHerkese merhaba.. konunun üzerinden çok geçmiş ama sürekli belirti arayan sabırsızlıkla bekleyenlerden biri olarak yaşadığım tecrübeyi paylaşmak istedim, ki biri merak edip okuduğunda bir yardımı olsun. İnsan sorularına sürekli cevap arıyor ve burda bunları okumak biraz olsun iyi geliyor.
Benim iki tüp bebek denemem oldu ilkinde sıcak transfer emriyolar donmadan yapıldı. Embriyolar 5. Gün blastokist idi. Tabi yumurta toplamak vs. İçin bir sürü hormon alıyorsun ve işlem nedeniyle de göğüslerde kasıklarda ağrı oluyor. Gebelik belirtisine çok yakın. Benim ilkinde 7. Gün göğüs hassasiyetim tamamen yok oldu ve bekleyemeden 8. Gün kan testi yaptırdım. Ve sonuç negatifti. Doktorumu aradım erken yapmışsın 12. Günü bekle,üzüntü ve stres yapma dedi ama ben vücudumu dinlemeyi çok iyi bildiğimi düşündüğümden olmadığına emindim. Ki zaten sonuç ta değişmedi.
İkincisi de soğuk transfer oldu yine 5. Gün embriyosu ile. Bu kez çok ilaç almadım sadece bebeğin tutunması ve rahim kalınlığını arttırmak düşüğü engellemek için öncesinden östrojen ve progesteron içerikli ilaç kullandım. Başından beri hiçbir belirti olmadı ne göğüs ağrısı ne bel ağrısı ne de kasık batması . hiç ama hiç bir belirti yoktu. Yine sabırsız olduğum için 7.günde ucuz idrar testlerinden yapmak istedim ve elimde iki tane vardı. İkisinde de çok silik çizgi çıktı. Ertesi gün yani 8.gün kan testi yaptırdık ve sonuç betahcg 230 çıktı. Yani pozitif. 12. Güne gelmeden sonuç aldık. Tek mi ikiz mi henüz bilmiyoruz. çok erken de sonuç alınabiliyor ama bazılarında da ancak 12. Günde çıkıyor.
Yani insan sürekli bir belirti arıyor ve engel olamıyoruz buna. ancak bu o kadar kişisel birşeymiş ki herkes başka türlü yaşıyor. Önemli olan Allah’tan hep hayırlısını dilemek ve çok zor olsa da sabır etmek. Moraliniz çok bozulmayacaksa içinizden geleni yapın ne zaman merak ediyorsanız içinizi rahatlatın ama süre dolana kadar çıkan sonuca takılmamayı başarabilecekseniz.
Şimdi Allahtan dileğim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etmesi.
Gebeliğin hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah bebeğin. Bende 5.gün iyi kalite blastokist transferi yaptırdım. Çok umutluydu doktorum ama tutmadı malesef. İkinci için dondurulmuş transfer yapılacak. Sizin iki transfer arasında ne kadar süre vardı?Herkese merhaba.. konunun üzerinden çok geçmiş ama sürekli belirti arayan sabırsızlıkla bekleyenlerden biri olarak yaşadığım tecrübeyi paylaşmak istedim, ki biri merak edip okuduğunda bir yardımı olsun. İnsan sorularına sürekli cevap arıyor ve burda bunları okumak biraz olsun iyi geliyor.
Benim iki tüp bebek denemem oldu ilkinde sıcak transfer emriyolar donmadan yapıldı. Embriyolar 5. Gün blastokist idi. Tabi yumurta toplamak vs. İçin bir sürü hormon alıyorsun ve işlem nedeniyle de göğüslerde kasıklarda ağrı oluyor. Gebelik belirtisine çok yakın. Benim ilkinde 7. Gün göğüs hassasiyetim tamamen yok oldu ve bekleyemeden 8. Gün kan testi yaptırdım. Ve sonuç negatifti. Doktorumu aradım erken yapmışsın 12. Günü bekle,üzüntü ve stres yapma dedi ama ben vücudumu dinlemeyi çok iyi bildiğimi düşündüğümden olmadığına emindim. Ki zaten sonuç ta değişmedi.
İkincisi de soğuk transfer oldu yine 5. Gün embriyosu ile. Bu kez çok ilaç almadım sadece bebeğin tutunması ve rahim kalınlığını arttırmak düşüğü engellemek için öncesinden östrojen ve progesteron içerikli ilaç kullandım. Başından beri hiçbir belirti olmadı ne göğüs ağrısı ne bel ağrısı ne de kasık batması . hiç ama hiç bir belirti yoktu. Yine sabırsız olduğum için 7.günde ucuz idrar testlerinden yapmak istedim ve elimde iki tane vardı. İkisinde de çok silik çizgi çıktı. Ertesi gün yani 8.gün kan testi yaptırdık ve sonuç betahcg 230 çıktı. Yani pozitif. 12. Güne gelmeden sonuç aldık. Tek mi ikiz mi henüz bilmiyoruz. çok erken de sonuç alınabiliyor ama bazılarında da ancak 12. Günde çıkıyor.
Yani insan sürekli bir belirti arıyor ve engel olamıyoruz buna. ancak bu o kadar kişisel birşeymiş ki herkes başka türlü yaşıyor. Önemli olan Allah’tan hep hayırlısını dilemek ve çok zor olsa da sabır etmek. Moraliniz çok bozulmayacaksa içinizden geleni yapın ne zaman merak ediyorsanız içinizi rahatlatın ama süre dolana kadar çıkan sonuca takılmamayı başarabilecekseniz.
Amin inşallahMaşallah Rabbim hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli yavrular dogurmayi nasip etsin ☺
İkinci adetten sonra oldu . İnşallah bu kez olumlu olurGebeliğin hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah bebeğin. Bende 5.gün iyi kalite blastokist transferi yaptırdım. Çok umutluydu doktorum ama tutmadı malesef. İkinci için dondurulmuş transfer yapılacak. Sizin iki transfer arasında ne kadar süre vardı?
Bende öyle tahmin etmiştim. Teşekkür ederim sağolun.İkinci adetten sonra oldu . İnşallah bu kez olumlu olur
Merhaba öncelikle tebrik ederim güzel sonuçlar almışsın. Umarım ikiz bebişlerin kucağına alırsınHerkese merhaba.. konunun üzerinden çok geçmiş ama sürekli belirti arayan sabırsızlıkla bekleyenlerden biri olarak yaşadığım tecrübeyi paylaşmak istedim, ki biri merak edip okuduğunda bir yardımı olsun. İnsan sorularına sürekli cevap arıyor ve burda bunları okumak biraz olsun iyi geliyor.
Merhaba benim ilk denemem Mart ayında dondurulmuş 3. gün çift embriyo negatif, Ağustos'ta çift blast negatif Kasım'da dondurulmuş blastla deneyeceğim bu sefer rahim çizildi ve bağışıklık baskılayıcı serum verilecek bekleyip göreceğiz işe yarayacak mı..Merhaba öncelikle tebrik ederim güzel sonuçlar almışsın. Umarım ikiz bebişlerin kucağına alırsın
Benim de ilk 2 tane blast sonuç negatif oldu şimdi dondurulmuş 2 tane blast bekliyorum. Sizden sormak istediğim şey ilk negatiften sonra doktor her hangi ek birşey yaptı mı? Yanı testler histereskopi gibi Benim doktorum hiçbirşeyi önermedi sadece adetin 2nci gün ilaçlarla başlarız dedi. Taze transferden sonra tüm belirti dedikleri yaşadım ve kesinlikle eminin ilaçlardan olmuştur bu sefer dondurulmuşla sizin gibi belirtisiz pozitif alabilsem ne kadar sevinirim valla
Öncelikle Allah yardımcınız olsun. Güzel dileklerimiz için de teşekkür ederimMerhaba öncelikle tebrik ederim güzel sonuçlar almışsın. Umarım ikiz bebişlerin kucağına alırsın
Benim de ilk 2 tane blast sonuç negatif oldu şimdi dondurulmuş 2 tane blast bekliyorum. Sizden sormak istediğim şey ilk negatiften sonra doktor her hangi ek birşey yaptı mı? Yanı testler histereskopi gibi Benim doktorum hiçbirşeyi önermedi sadece adetin 2nci gün ilaçlarla başlarız dedi. Taze transferden sonra tüm belirti dedikleri yaşadım ve kesinlikle eminin ilaçlardan olmuştur bu sefer dondurulmuşla sizin gibi belirtisiz pozitif alabilsem ne kadar sevinirim valla
Arkadasim bebegin hayirli olsun super yazmissin burda kendimde belirti bulamadigimdan sizlerin yazilarindan umit ariyorum..2. Transferim ilki aynen dedigin gibi belirti yoktu gogus bel kasik batsi hic olmadi ve negatif cikti simdi de 3. Gundeyim transferde gram belirti yok..ama degisik bi his var anlamadim oncekinde bosluktaydim ay insallah olmustu4 bu seferHerkese merhaba.. konunun üzerinden çok geçmiş ama sürekli belirti arayan sabırsızlıkla bekleyenlerden biri olarak yaşadığım tecrübeyi paylaşmak istedim, ki biri merak edip okuduğunda bir yardımı olsun. İnsan sorularına sürekli cevap arıyor ve burda bunları okumak biraz olsun iyi geliyor.
Çok teşekkür ederimArkadasim bebegin hayirli olsun super yazmissin burda kendimde belirti bulamadigimdan sizlerin yazilarindan umit ariyorum..2. Transferim ilki aynen dedigin gibi belirti yoktu gogus bel kasik batsi hic olmadi ve negatif cikti simdi de 3. Gundeyim transferde gram belirti yok..ama degisik bi his var anlamadim oncekinde bosluktaydim ay insallah olmustu4 bu sefer
Canim 1 saate sonuc cikiyorÇok teşekkür ederimAllah isteyen herkese nasip etsin. Belli oldu mu sonucunuz İnşallah olumlu sonuç alırsınız
Canım ben de 7. Gün idrarda silik çıkınca kan verdim, 79 küsur çıktı pazartesi test günüm tekrar kan vericem, inş değerim katlanır. 5. Gün embriyosu transfer edildi bende hafta nasıl hesaplanıyor?
Sonuç ne olduCanim 1 saate sonuc cikiyorhayirlisi..tek gogus agrim ve hafif bel agrim oldu 5. Gunden sonra basladi onlarda
Malesef 35 cikti deger 9. Gunde.. doktor 9. Gun 70 ve ustu cikmasi lazimdi saglikli olmasi icin kimyasal olabilir dedi. 2 gun sonra 11. Gun testi tekrarladim 16 ya dustu..bugun 14. Gun sabah adet oldum sonraki donmuslari nasipse deneyecegimSonuç ne oldu
Allah her şeyin hayırlısını versinMalesef 35 cikti deger 9. Gunde.. doktor 9. Gun 70 ve ustu cikmasi lazimdi saglikli olmasi icin kimyasal olabilir dedi. 2 gun sonra 11. Gun testi tekrarladim 16 ya dustu..bugun 14. Gun sabah adet oldum sonraki donmuslari nasipse deneyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?