• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TRANSFERİN 7. Günü

pozitifi hangi belirtilerle gördünüz??

• Kasık batması

OY: 75 44,4%
  • Adet sancısı

OY: 63 37,3%
  • Bel ağrısı

OY: 57 33,7%
  • Göğüs ucu hassasiyeti

OY: 31 18,3%
  • Göğüs dolgunluğu

OY: 56 33,1%
  • Akıntı artması

OY: 26 15,4%
  • Sıcak basması

OY: 46 27,2%
  • Hiçbir belirti olmadan

OY: 43 25,4%

• Ankete Katılan
    169
Sen sanırım 26 nisanda transfer oldun benim 28 i.kac embriyo transfer edildi peki ? Ben iki dedim ama şartları tasimiyomusum :( hani iki tane olsa şansım biraz fazla olurdu diye dedimstm

Sen sanırım 26 nisanda transfer oldun benim 28 i.kac embriyo transfer edildi peki ? Ben iki dedim ama şartları tasimiyomusum :KK43: hani iki tane olsa şansım biraz fazla olurdu diye dedimstm
Ewet cnm 26sındaydı benm 3 ü de hep 2 embriyo transferi oldu bakalım bu 3. Cü sonuç ne olucak yani nasip olmayınca 2 yada 1 farketmiyor cnm :( diğer 2 deneme de 10. Gün yaptırmıştım aslında ama bu sefer eşim inat etti 12. Günü beklicekmişiZ :işsiz:

merhaba arkadaslar
birbirimizi bizden başkası malesef anlayamaz
negatif sonucu almanın acısını yıne ancak zaman hafıfletıcek. başkasının hiç bir sözü teselli etmez bunu bende cok ıyı bılıyorum 7 negatıf alan bırı olarak söyluyorum. ama mucizelere inanmak ta bir umut ve belki tedavisiz mukafatlarımızı alabilriz rabbim ol desin yeter ki.

arkadaşlar size bir sey soracagım bugun benim yedinci günüm. sabah ucuz testlerden yaptım hiçbişey cıkmadı :) ben ısararla yapmaya devam ediyorum.
oturup kalkaerken sag kasıgımdan bırsey kopuomus gibi sancı oluyor sizede oluyor muydu.
ve böle içim geciıomus gibi ara ara başım dönuo sizede oluo muydu

Benim hiç bir belirtim yok arada akıntı geliyo şu yani bi onu anlayamadım bugün ilk iş günü olduğu için sınırlı ve gerginim..belirti olsa mi iyi olmasa mi bilmiyorum yarını iple çekiyorum.ins sizinde pozitif olur

Benim hiç bir belirtim yok arada akıntı geliyo şu yani bi onu anlayamadım bugün ilk iş günü olduğu için sınırlı ve gerginim..belirti olsa mi iyi olmasa mi bilmiyorum yarını iple çekiyorum.ins sizinde pozitif olur

bende de cok fazla su gıbı akıntı var iç çamasırım hep ıslak
ama vajinal jelin galiba sıvılaşıp gerı gelmesi ve ilacın artırdıgı hormanal denegeler yuzunden olabılır
yınede akıntı belırtı ama

nasrettin hoca bir gün eşekten düşmüş.
hocanın başına herkes toplanmış hocaya demişlerki:
+hocam bir doktor çağıralım mı? demişler.
hoca:
- yok yok benim halimden doktor değil eşekten düşen anlar siz bana eşekten düşen birisini getirin demiş.
Beni bu durum çok iyi anlatıyo şuan doktor falan istemiyorum beni bi sizler anlarsınız..

Bugün bi cesaret kan wereyim dedim yine yapamadım bu sefer negatiften sanırım korkuyorum o_Oyrn sonuç ne çıkıcak acaba kızlar adet ağrılarım war çok merak ediyorum dua edermisiniz benm için :olamaz:

merhaba tatlım
benim de 4. gün embriyosu
bugun 7. günüm
yarın catlatma iğnemin 14 günü
ama inanılmaz bel ve kasık agrısı basladı bende de
cok akıntım var
bıde one doğru eğilince sanki karnımın altı şiş gibi
az su içtiğimden sanırım bide yanma hissediyorum vajina bölgesinde
erken gebelik testleri yaptım hiç silik cizgi bile göremedim

Bugün bi cesaret kan wereyim dedim yine yapamadım bu sefer negatiften sanırım korkuyorum o_Oyrn sonuç ne çıkıcak acaba kızlar adet ağrılarım war çok merak ediyorum dua edermisiniz benm için :olamaz:
Az kaldı canım biraz daha sabır dualarım seninle iyi olacak belirtilere takılma boşver transferin ilk günden beri var ben önemsemiyorum hiçbir belirtiyi düşünmemeye çalış iyi düşün iyi olsun.

Back