- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
- 598
- Konu Sahibi Nekadarcilekbirhayat
-
Değerin çok iyi çıkmış maşallah kç tane transfer edildi?Canım ben de 7. Gün idrarda silik çıkınca kan verdim, 79 küsur çıktı pazartesi test günüm tekrar kan vericem, inş değerim katlanır. 5. Gün embriyosu transfer edildi bende hafta nasıl hesaplanıyor?
Hayır ümitsizliğe düşmedim ama korktum. Çünkü bu ikinci transferimdi ve dondurulmuş kalmamıştı . Tekrar başa dönme fikri korkutuyordu ama olumluydum.Hiç ümitsizliğe düştün mü canım tutmadı gibisinden ? Ben şuan o moddayım birazcık
Beni de korkutan o canım aslında embriyolog geldi transferdeyken başka embriyonuz kalmadı dedi kötü bişe ve benim ilk transferim sadece 2 embriyom kalmıştı 5. Gün onlarda transfer oldu .. yarın akşam kan verip bu bekleyişi bitiricem:)Değerin çok iyi çıkmış maşallah kç tane transfer edildi?
Son adet tarihine göre hesaplıyorlar yine.
Hayır ümitsizliğe düşmedim ama korktum. Çünkü bu ikinci transferimdi ve dondurulmuş kalmamıştı . Tekrar başa dönme fikri korkutuyordu ama olumluydum.
Kendini olumsuza odaklama iyi düşün iyi olsun
İnşallah hayırlısıyla olurBeni de korkutan o canım aslında embriyolog geldi transferdeyken başka embriyonuz kalmadı dedi kötü bişe ve benim ilk transferim sadece 2 embriyom kalmıştı 5. Gün onlarda transfer oldu .. yarın akşam kan verip bu bekleyişi bitiricem:)
Yok canım yanıltıyor diye yapmadım ama 5. Gün sinirle kan verip 0.1 i görmüşlüğüm var o zaman da hcg kana geçmiyormuş galibaİnşallah hayırlısıyla olur
Dua edip beklemekten başka bişey yapamıyor insan çok iyi anlıyorum seni
İdrar testi yaptın mı?
Evet beşinci gün çok erkenYok canım yanıltıyor diye yapmadım ama 5. Gün sinirle kan verip 0.1 i görmüşlüğüm var o zaman da hcg kana geçmiyormuş galiba
Canım tek embriyo transfer edildi, 5. Gün. İnş katlanarak artarDeğerin çok iyi çıkmış maşallah kç tane transfer edildi?
Son adet tarihine göre hesaplıyorlar yine.
Hayır ümitsizliğe düşmedim ama korktum. Çünkü bu ikinci transferimdi ve dondurulmuş kalmamıştı . Tekrar başa dönme fikri korkutuyordu ama olumluydum.
Kendini olumsuza odaklama iyi düşün iyi olsun
Canım ben geçen sene de transfer yaptım hamile kaldım. Transferden sonra hiç bir belirti olmadı. Ama malesef düşük yaptım . Şimdi 7 Mayısta yine transfer yapacağım. İsteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olur inşallah.Hiç ümitsizliğe düştün mü canım tutmadı gibisinden ? Ben şuan o moddayım birazcık
Insallah darisi basina cnm sabir isteyen bir durum teste kadar bekledik sabirla simdi ayni sabiri usg icin bekliyoruz mecburenDarisi basima insallah ben bisey kullanmiyorum dinleniyorum sadece meyve tuketiyorum
Benim ilki kimyasal oldu 126 baslayip 288 kadar cikti ama 4.tekrarlamada geri dustu bakalim kismet artik 8 gun sonra ogrenicez kismetse. Sen de saglikla kucagina alirsin insallahInsallah darisi basina cnm sabir isteyen bir durum teste kadar bekledik sabirla simdi ayni sabiri usg icin bekliyoruz mecburen
Ben sanki hep hamile kalsam bunu hissedermişim gibi geliyodu canım ondan bu belirti merakımCanım ben geçen sene de transfer yaptım hamile kaldım. Transferden sonra hiç bir belirti olmadı. Ama malesef düşük yaptım . Şimdi 7 Mayısta yine transfer yapacağım. İsteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olur inşallah.
Amin insallh hepimiz yavrularimiza umutlarimiza kavusalim insllaahhhhBenim ilki kimyasal oldu 126 baslayip 288 kadar cikti ama 4.tekrarlamada geri dustu bakalim kismet artik 8 gun sonra ogrenicez kismetse. Sen de saglikla kucagina alirsin insallah
Hadi hayirlisi canim hayirli haberlerini bekliyoruz dualarim seninleAkşama kan vericem kızlaaaaar
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.. HİÇBİRİMİZİN CANIMMMHadi hayirlisi canim hayirli haberlerini bekliyoruz dualarim seninle
Bn hala weremedim eşim izin wermiyoAkşama kan vericem kızlaaaaar
Senin kaçıncı günün canımBn hala weremedim eşim izin wermiyoinşallah güzel haberler alırız cnm
10. Gün oldu ama bnm 3. Gün embriyosuyduSenin kaçıncı günün canım
Aslında kanda çıkar da İşte yine de beklemek gerek diyolar canım benim de 9. Günüm umarım bebeklerimin ikisi de içimdedirler hala :)10. Gün oldu ama bnm 3. Gün embriyosuyduSalı’yı beklicekmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?