• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TRANSFERİN 7. Günü

pozitifi hangi belirtilerle gördünüz??

• Kasık batması

OY: 75 44,4%
  • Adet sancısı

OY: 63 37,3%
  • Bel ağrısı

OY: 57 33,7%
  • Göğüs ucu hassasiyeti

OY: 31 18,3%
  • Göğüs dolgunluğu

OY: 56 33,1%
  • Akıntı artması

OY: 26 15,4%
  • Sıcak basması

OY: 46 27,2%
  • Hiçbir belirti olmadan

OY: 43 25,4%

• Ankete Katılan
    169
Aslında kanda çıkar da İşte yine de beklemek gerek diyolar canım benim de 9. Günüm umarım bebeklerimin ikisi de içimdedirler hala :)
Yani bende beklemek istemiyorum diğer iki denemede 8. Günle 9. Gün yaptırdım negatifti 12. Günde değişmemişti :) şimdi bunda da yaptırayım diyorum yok ikna edemedim bide söz verdirdi kendi başıma yaptırmayayım die :duduk: inşallah senden güzel sonuçlar bekliyoruz alırız da inşallah senin belirti warmı bişi hissediyomusun

Yani bende beklemek istemiyorum diğer iki denemede 8. Günle 9. Gün yaptırdım negatifti 12. Günde değişmemişti :) şimdi bunda da yaptırayım diyorum yok ikna edemedim bide söz verdirdi kendi başıma yaptırmayayım die :duduk: inşallah senden güzel sonuçlar bekliyoruz alırız da inşallah senin belirti warmı bişi hissediyomusun
Adet belirtileri dışında bişe yok canım eğer pozitif olursa bana da süpriz olacak :)

10. Gün oldu ama bnm 3. Gün embriyosuydu :işsiz:Salı’yı beklicekmişim :bicak:
Merb cnm bnmde 3.gun embriyosu 28 nisandı bana salı günü test yaptır demişlerdi hemşireler kaçıncı gün oluyor bilmiyorum 10.galiba inş pozitif sonuç görürüz neler hissediyorsun cnm belirti filn var mı idrar testi yaptın mi hiç?

Merb cnm bnmde 3.gun embriyosu 28 nisandı bana salı günü test yaptır demişlerdi hemşireler kaçıncı gün oluyor bilmiyorum 10.galiba inş pozitif sonuç görürüz neler hissediyorsun cnm belirti filn var mı idrar testi yaptın mi hiç?
Yaptım ama 7. Gün falandı yanlış hatırlamıyosam negatifti erken normal ikisinide yapmıştım:KK49:bakalım inşallah hayırlısı olsun hakkımızda adet olacakmışım gibi ağrılarım war göğüslerim şişti acıyorlar bide dün işe başladım yoruldum sanırım belim çok ağrıdı başka bişi hissetmiyorum inşallah sonu da güzel olur :dua::KK14:

Bnde bugün ise başladım stres ya valla..bn idrar yapmicam test günü nu beklicek ama bugün eve dönüşte hast uğraşan mi diyorum çok korkuyorum 8.gun çıkar mi ki az da olsa bi deger

Ve hiç bir belirtim yok bitane bile idrar rengi sabah az bi köyü oda normal yani..bikac gün su gibi akıntı geldi oda jeldn sanırım..Allah'ım lütfen buraya yazan yazmayan şuan hasretler evladı bi bekleyen herkese nasip et bekletme bizleri evlat hasretiyle sınama ya Rabbim AMIN
Amin canımmm :dua: bende senin gibiyim olursa süpriz bebek olacak adet belirtisi dışında bişe yok çünkü

Hakkımızda hayırlı rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın ben çok istedim test yaptırmayı ama maalesef yaptıramıyorum mecbur Salı’yı beklicem :( inşallah güzel sonuçlar wermek nasip olur

Ben kan verdim :) nasıl yaptım bilmiyorum kalbim duracak yemin ederim çok erken cikmicak bise Allah'ım ne olur yardım et okuyan herkes lütfen dua etsin lütfen
Bende tam 15 dk önce verdim kan :halay: inşallah aynı anda güzel haber alalım kuzumm:KK200:

Back