• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TRANSFERİN 7. Günü

pozitifi hangi belirtilerle gördünüz??

• Kasık batması

OY: 75 44,4%
  • Adet sancısı

OY: 63 37,3%
  • Bel ağrısı

OY: 57 33,7%
  • Göğüs ucu hassasiyeti

OY: 31 18,3%
  • Göğüs dolgunluğu

OY: 56 33,1%
  • Akıntı artması

OY: 26 15,4%
  • Sıcak basması

OY: 46 27,2%
  • Hiçbir belirti olmadan

OY: 43 25,4%

• Ankete Katılan
    169
Canım ben de 7. Gün idrarda silik çıkınca kan verdim, 79 küsur çıktı pazartesi test günüm tekrar kan vericem, inş değerim katlanır. 5. Gün embriyosu transfer edildi bende hafta nasıl hesaplanıyor?
Değerin çok iyi çıkmış maşallah kç tane transfer edildi?
Son adet tarihine göre hesaplıyorlar yine.
Hiç ümitsizliğe düştün mü canım tutmadı gibisinden ? Ben şuan o moddayım birazcık :işsiz:
Hayır ümitsizliğe düşmedim ama korktum. Çünkü bu ikinci transferimdi ve dondurulmuş kalmamıştı . Tekrar başa dönme fikri korkutuyordu ama olumluydum.
Kendini olumsuza odaklama iyi düşün iyi olsun

Hayır ümitsizliğe düşmedim ama korktum. Çünkü bu ikinci transferimdi ve dondurulmuş kalmamıştı . Tekrar başa dönme fikri korkutuyordu ama olumluydum.
Beni de korkutan o canım aslında embriyolog geldi transferdeyken başka embriyonuz kalmadı dedi kötü bişe ve benim ilk transferim sadece 2 embriyom kalmıştı 5. Gün onlarda transfer oldu .. yarın akşam kan verip bu bekleyişi bitiricem:)

Beni de korkutan o canım aslında embriyolog geldi transferdeyken başka embriyonuz kalmadı dedi kötü bişe ve benim ilk transferim sadece 2 embriyom kalmıştı 5. Gün onlarda transfer oldu .. yarın akşam kan verip bu bekleyişi bitiricem:)
İnşallah hayırlısıyla olur
Dua edip beklemekten başka bişey yapamıyor insan çok iyi anlıyorum seni
İdrar testi yaptın mı?

İnşallah hayırlısıyla olur
Dua edip beklemekten başka bişey yapamıyor insan çok iyi anlıyorum seni
İdrar testi yaptın mı?
Yok canım yanıltıyor diye yapmadım ama 5. Gün sinirle kan verip 0.1 i görmüşlüğüm var o zaman da hcg kana geçmiyormuş galiba

Merhaba arkadadlar
Benim pazartesi 4 . Gun embrıyosu transfer edıldı bugun yanı cumartesı kacıncı gunum oluyor acaba?
Erken gebelik testı yaptım 6 gun erken sonuc berenlerde onda cok sılık gozle gofulebılen gotografa yansımayan bı cızgı oldu
Ancak ucuz bes tl lık testlerde hıc bısey cıkmıoyo
Catlatma iğnesi olalıda 11 gun oldu

Canım tek embriyo transfer edildi, 5. Gün. İnş katlanarak artar

Hiç ümitsizliğe düştün mü canım tutmadı gibisinden ? Ben şuan o moddayım birazcık :işsiz:
Canım ben geçen sene de transfer yaptım hamile kaldım. Transferden sonra hiç bir belirti olmadı. Ama malesef düşük yaptım . Şimdi 7 Mayısta yine transfer yapacağım. İsteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olur inşallah.

Insallah darisi basina cnm sabir isteyen bir durum teste kadar bekledik sabirla simdi ayni sabiri usg icin bekliyoruz mecburen
Benim ilki kimyasal oldu 126 baslayip 288 kadar cikti ama 4.tekrarlamada geri dustu bakalim kismet artik 8 gun sonra ogrenicez kismetse. Sen de saglikla kucagina alirsin insallah

selam kızlar banada gecen hafta cumartesi bir adet 5. gün emriyosu tarnsfer edildi...8 mayıs test günüm...progestanı vajinal kullanıyorum yada crinone dir...döküntüler hep beyaz oluyordu bugun kahverengiye döndü.? nedeni ne olabilir acaba adet olacağım?

Canım ben geçen sene de transfer yaptım hamile kaldım. Transferden sonra hiç bir belirti olmadı. Ama malesef düşük yaptım . Şimdi 7 Mayısta yine transfer yapacağım. İsteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olur inşallah.
Ben sanki hep hamile kalsam bunu hissedermişim gibi geliyodu canım ondan bu belirti merakım :KK48:Amin kuzum bakalım umarım burdan yarın akşam güzel haber veririm :anneadayı::KK200:

Back