- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.868
- 133
- 42
- Konu Sahibi Nekadarcilekbirhayat
Amin canim insallah saglikla hayirlisiylaTamam cnm saol ins hepimizin umidi bosa cikmaz Rabbim bebislerimize kavusmayo nasip etsin ins
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim insallah saglikla hayirlisiylaTamam cnm saol ins hepimizin umidi bosa cikmaz Rabbim bebislerimize kavusmayo nasip etsin ins
Bense cok hapşurdum hatta hep dusecek sandim ama cok sukur degerlerim pozitif korkma benide saolsun bu sayfadan bir arkadas teselli etti her hapsurukta kasigima agri giriyordu suan hamilelik yolundayimValla hapsirmaktan icim disima cikti resmen yavrular icerde tutunma savasi veriyorlardir. Fena oldum
Icimi rahatlattin canim ya etki eder diye cok korkuyorum hastaligin bagisiklik dusuyor yaBense cok hapşurdum hatta hep dusecek sandim ama cok sukur degerlerim pozitif korkma benide saolsun bu sayfadan bir arkadas teselli etti her hapsurukta kasigima agri giriyordu suan hamilelik yolundayim
Canımmmm pozitifmiş ne kadar sevindimm kendim gibi İnan’ ki hayırlı Uğurlu bi evlat olsun yavrun sana inş hadi şimdi anketi doldur taze annişKızlar sabah idrar testi yaptım silik çizgi çıktı, kan verdim bekliyorum dua edin
Kuzum hiç bişe olmaz anne Rahmi pamuk gibi olur sarmalarmış embriyoyu sen hiç korkma sadece iyi beslenIcimi rahatlattin canim ya etki eder diye cok korkuyorum hastaligin bagisiklik dusuyor ya
Benim de dondurulmuş oldu canımSlm kizlae donmus embriyo transferi yapanlar varmi ?
İlaçlardan dolayı adet görmen mümkün değil canımOk benimde bbu pazartesi bkildi rahim kalinligina 11 mm dedi ii dedi adetinn 3.gunundn beri progynava diye bir hap kullaniyorim biginden itirbarendw utregostron vajinadan alinan fitil kullaniyorum doktor sali onumuzde sali ginune transfer olucak dedi ama benim normal pazr gunu adet gunu m ve hep duzenli plurum benim adetin basindan beri sayiliraa 26.gune gelio ama hap kullanidigm zamana bakaraan 23.gun pluyor adetim olur iptal plur diye cok korkuyorum igne fln kullandim okadar oyuzden araatirma yapiyorum hagig adet belirtilerimde var kafam karisti
Canımm aminn darısı başına inşş:) senin de 7. Günün değil mi, kaçıncı gün embriyosuydu? Hemen yapıyorum anketi:)Canımmmm pozitifmiş ne kadar sevindimm kendim gibi İnan’ ki hayırlı Uğurlu bi evlat olsun yavrun sana inş hadi şimdi anketi doldur taze anniş
Benim 8. Günüm canım 27siydi transfer günüm:) inşallah bende yarın kan vericem dua et bana da canım ne belirtin oldu anlatsana bide oturup kalkarken batma oluyomu şuanCanımm aminn darısı başına inşş:) senin de 7. Günün değil mi, kaçıncı gün embriyosuydu? Hemen yapıyorum anketi:)
Kuzum benim de 28iydi transfer günüm, 5. Gün embriyosu transfer edildi. Hemen anlatıyım çünkü forumda çok araştırdım ne belirtiler olur diye. İlk 3 gün ara ara adet olucak gibi kasık ve karnımda ağrı oldu ama kısa süreli. Sonraki günlerde göğüslerim şişti hassaslaştı. Dün ağrım hiç olmadı, şuanda da karnımın altında bir şişkinlik dolgunluk hissi var. Bu kadar sanırım, adet belirtileriyle aynı aslına bakarsanBenim 8. Günüm canım 27siydi transfer günüm:) inşallah bende yarın kan vericem dua et bana da canım ne belirtin oldu anlatsana bide oturup kalkarken batma oluyomu şuan
Rahim bölgen mi şiş canım ? Yatıp kalkarken bi yoklasana kendini batma hissi var mı bebeğin yerleştiği yerde ? Çok sordum dimi git kan ver artık dediğini duyar gibiyimKuzum benim de 28iydi transfer günüm, 5. Gün embriyosu transfer edildi. Hemen anlatıyım çünkü forumda çok araştırdım ne belirtiler olur diye. İlk 3 gün ara ara adet olucak gibi kasık ve karnımda ağrı oldu ama kısa süreli. Sonraki günlerde göğüslerim şişti hassaslaştı. Dün ağrım hiç olmadı, şuanda da karnımın altında bir şişkinlik dolgunluk hissi var. Bu kadar sanırım, adet belirtileriyle aynı aslına bakarsan
Soyle soyluyeyim cnm transferim oldugu gunden beri ciddi anlamda hastayim antibiyotikte alamiyorum oyle ufak defek bir hastalikta degil kafami kaldiramiyorum malesef ama yinede iyi ilerliyor insllh kalp atislarinida gorursek daha ii olucam testte pozitif ciktiIcimi rahatlattin canim ya etki eder diye cok korkuyorum hastaligin bagisiklik dusuyor ya
Sor kuzum nolucak, ya böyle adet olmam lazım da olamıyorum gibi bi şişlik var bende. Bekle bekle az daha dayan:)Rahim bölgen mi şiş canım ? Yatıp kalkarken bi yoklasana kendini batma hissi var mı bebeğin yerleştiği yerde ? Çok sordum dimi git kan ver artık dediğini duyar gibiyim
Canım ben de 7. Gün idrarda silik çıkınca kan verdim, 79 küsur çıktı pazartesi test günüm tekrar kan vericem, inş değerim katlanır. 5. Gün embriyosu transfer edildi bende hafta nasıl hesaplanıyor?Benim hiçbir belirtim olmadı kızlar. Ne batma ne ağrı sızı. Belirti arayıp strese sokmayın kendinizi .
Sadece 7. Gün lekelenme olmuştu hafif. dayanamayıp test yaptım belirgine yakın ikinci çizgi çıktı. Ovulasyon testiyle de yaptım aynı zamanda onda da aynı şekilde çıktı. Ertesi günü kan verdim. Allah hepimize hayırlı evlatlar versin tamamına erdirsin inşallah :)
Hiç ümitsizliğe düştün mü canım tutmadı gibisinden ? Ben şuan o moddayım birazcıkBenim hiçbir belirtim olmadı kızlar. Ne batma ne ağrı sızı. Belirti arayıp strese sokmayın kendinizi .
Sadece 7. Gün lekelenme olmuştu hafif. dayanamayıp test yaptım belirgine yakın ikinci çizgi çıktı. Ovulasyon testiyle de yaptım aynı zamanda onda da aynı şekilde çıktı. Ertesi günü kan verdim. Allah hepimize hayırlı evlatlar versin tamamına erdirsin inşallah :)
Darisi basima insallah ben bisey kullanmiyorum dinleniyorum sadece meyve tuketiyorumSoyle soyluyeyim cnm transferim oldugu gunden beri ciddi anlamda hastayim antibiyotikte alamiyorum oyle ufak defek bir hastalikta degil kafami kaldiramiyorum malesef ama yinede iyi ilerliyor insllh kalp atislarinida gorursek daha ii olucam testte pozitif cikti