Sizde de silik mi çıktı. Ben 3 tane farklı marka yaptım. 8. Günüm yarın cikcak sonuc. Sizin kaçıncı gununuzBende de aynı durum. Sizin kaçıncı gününüz bugün?
Sonucun ne oldu inşallah poziftir :)Hepsini yaptım. Silik çıktı. Ama bugün sağlık ocağındaki hemşire bile onlar yanıltıcı olabiliyor en güvenilir kan testi dedi
Çıktı heralde ama ben e nabizdan göremedimSonucun ne oldu inşallah poziftir :)
Sağlık ocağındamı verdin kanÇıktı heralde ama ben e nabizdan göremedim
Evet ya dünden beri bittimSağlık ocağındamı verdin kan
Ay bende heyecanlandım bence pozitif:)Evet ya dünden beri bittim
Ay ağzınizdan bal damladiAy bende heyecanlandım bence pozitif:)
Sağlık ocağında ise e nabıza geç düşüyor
Numarası yok mu
Ay ağzınizdan bal damladinumarası var. Eşim ayıp olur arama dedi. Sabaha çıkar demişlerdi. Olmadı öğleden sonra gitcez
Tabiki. Aslında biraz umitsizim. 3 farklı test yaptım. 3 ünde de silik çizgi gördüm ama onlara güvenme dedi hemşire bileburadan da paylaşırmısın
Benimde silik çizgim vardı ama oğlum suan 10 aylık bence varTabiki. Aslında biraz umitsizim. 3 farklı test yaptım. 3 ünde de silik çizgi gördüm ama onlara güvenme dedi hemşire bile
Markası neydi tüp bebek miydiBenimde silik çizgim vardı ama oğlum suan 10 aylık bence varhemşire çok ümitsizmiş
Ayrıca bu kullandığımız ilaçlar da silik mi çıkartıyor diye aklıma gelmedi değilBenimde silik çizgim vardı ama oğlum suan 10 aylık bence varhemşire çok ümitsizmiş
Bu 2 test diğer 2 test yok silmisim. Onlarda silikdi. Aslında hiç ara yok testler arasında. O kadar sabırsizlandim.ki gece gündüz aynı anda yaptım hepsiniBenimde silik çizgim vardı ama oğlum suan 10 aylık bence varhemşire çok ümitsizmiş
Yok doğal yolla gebe kaldım benMarkası neydi tüp bebek miydi
Ay bariz 2. Ci görselde var işte zaten daha cok Erken olduğu için silik çıkıyo .Bu 2 test diğer 2 test yok silmisim. Onlarda silikdi. Aslında hiç ara yok testler arasında. O kadar sabırsizlandim.ki gece gündüz aynı anda yaptım hepsini
Testinizin markası neydiAy bariz 2. Ci görselde var işte zaten daha cok Erken olduğu için silik çıkıyo .
Kaset test yaptım küçük olandan hatta aynı bu şekilde siliktiMarkası neydi tüp bebek miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?