Evet yarın 8. Gün kan vereceğim sağlık ocağında. Sonuç ne zaman alırım bilmiyorum. Sabah ekstra başka marka test yapicam. Of iyice psikolojim bozulduGülay sabah kan verirsen haber et sabah 8.gun oluyo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yarın 8. Gün kan vereceğim sağlık ocağında. Sonuç ne zaman alırım bilmiyorum. Sabah ekstra başka marka test yapicam. Of iyice psikolojim bozulduGülay sabah kan verirsen haber et sabah 8.gun oluyo
Ben korkuyorum ya sağlık ocağı bı gün sonra cikiyo acilden versen daha iyi beklme insanı mahfediyo ya sen çatlatma iğnesi oldunmu transfer oncesiEvet yarın 8. Gün kan vereceğim sağlık ocağında. Sonuç ne zaman alırım bilmiyorum. Sabah ekstra başka marka test yapicam. Of iyice psikolojim bozuldu![]()
Ben bugün depresyona girdim resmen sivilceyi görünce baya baktım hamilelikte te oluyormuş inşallah ikimizde pozitifi gorururuz benimde çok silik diye moralim bozulduBen korkuyorum ya sağlık ocağı bı gün sonra cikiyo acilden versen daha iyi beklme insanı mahfediyo ya sen çatlatma iğnesi oldunmu transfer oncesi
Hayır olmadım. Acil bana uzak eşimde yok akşam geliyor. Sabahtan veririm. Doktoru arar sorarim olmadıBen korkuyorum ya sağlık ocağı bı gün sonra cikiyo acilden versen daha iyi beklme insanı mahfediyo ya sen çatlatma iğnesi oldunmu transfer oncesi
Çekirdek yedim bu ara ondan şüphelendim ben.Ben bugün depresyona girdim resmen sivilceyi görünce baya baktım hamilelikte te oluyormuş inşallah ikimizde pozitifi gorururuz benimde çok silik diye moralim bozuldu
Oda olabilir bende kabak çok yiyorum Gülay bak sabah attığım test şimdi baktımÇekirdek yedim bu ara ondan şüphelendim ben.
Elinde varsa test şimdi yapOda olabilir bende kabak çok yiyorum Gülay bak sabah attığım test şimdi baktım
Belirtileriniz nasıldı peki bugün 8.gunu benimde adet ağrılarım var ara aratransfer günü haric 6.gun o marka testte cikmadi. 7.gunu kasette silikle sok olduk.basta o da cikmadi hatta yine olmadı diye atip gitmistim
Gittimm ama sonuç cikmadiGülay kan vermeye gittin mi
Valla benimde ağrı bel ağrısı bugün fazla biraz korkuyorum ya inşallah bizde pozitif cikaraz az adet agrisi aynen baska da yoktu
Hepsini yaptım. Silik çıktı. Ama bugün sağlık ocağındaki hemşire bile onlar yanıltıcı olabiliyor en güvenilir kan testi dediErken gebelik testi mi yapıyorsunuz yoksa normal kaset test mi yapıyorsunuz?
Bende de aynı durum. Sizin kaçıncı gününüz bugün?Hepsini yaptım. Silik çıktı. Ama bugün sağlık ocağındaki hemşire bile onlar yanıltıcı olabiliyor en güvenilir kan testi dedi![]()