Baskılayıcı dedıyınız lucrın dıymı? Bende 3 cı olcakmİlk transfer: 28.gün (bunda baskılayıcı kullanmıştık sanırım bu yüzden bu kadar geç)
2.transfer: 21.gün
3.transfer : 18.gün (bir tek bu pozitif oldu)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baskılayıcı dedıyınız lucrın dıymı? Bende 3 cı olcakmİlk transfer: 28.gün (bunda baskılayıcı kullanmıştık sanırım bu yüzden bu kadar geç)
2.transfer: 21.gün
3.transfer : 18.gün (bir tek bu pozitif oldu)
Ama kesin siz doktorunuzdan sorarsıınıZAnladım canım. Oh iyi araba yolculuğunda sorun yoksa
Tabi tabi sorarımAma kesin siz doktorunuzdan sorarsıınıZ
Hadı sağlıkla transfer olunTabi tabi sorarım
Ben Zoladex tek doz olmuştum, Lucrin de sanırım aynı amaçla kullanılıyor.Baskılayıcı dedıyınız lucrın dıymı? Bende 3 cı olcakm
Evet lucrınde aynı galıba bende reglın 21 cı gunde bir doz kullandım regl oldum gıtdım , şimdi estoferm kullanıyorım sabah akşamBen Zoladex tek doz olmuştum, Lucrin de sanırım aynı amaçla kullanılıyor.
Tüp bebeğin hazırlık kısmını en keyifli yanı heralde, o transfere kadar tatlı bir heyecanla beklemekEvet lucrınde aynı galıba bende reglın 21 cı gunde bir doz kullandım regl oldum gıtdım , şimdi estoferm kullanıyorım sabah akşam
Evet bende 3 cu olcak ama sanki ılk heycanım öğle bir defa bu defa çok farklı duygudayım sankı kesın olcak hıss edıyorım ınshAllah yalnış hıss etmem olurTüp bebeğin hazırlık kısmını en keyifli yanı heralde, o transfere kadar tatlı bir heyecanla beklemektransfer sonrası 10 gün biraz sabırsız olunuyor çünkü
inşallahhh güzel haberlerinizi duyarız
![]()
Yaa benim de 3. TutmuştuEvet bende 3 cu olcak ama sanki ılk heycanım öğle bir defa bu defa çok farklı duygudayım sankı kesın olcak hıss edıyorım ınshAllah yalnış hıss etmem olur![]()
Ay inşallah çok heyecanlıyımHadı sağlıkla transfer olun![]()
Amın ınshAllah canım bakıyorım çoğu kişide 3 de tutmuş , sizde genetıklımj ıdı?Yaa benim de 3. Tutmuştuinşallah aynı kaderi yaşamış oluruz
![]()
Valla bende nısan 2 sı iple çwkıyorum transfer gunu belirlencekAy inşallah çok heyecanlıyım
Yok hayır pgt yaptırmamıştık. Sebepsiz interfitiliteydi bizim, son kez dondurulmuşlarla denemek istemiştim. Tutmazsa sıfırdan genetikli düşünecektik. Diğerlerinden farklı olarak sadece çift embriyo transferi yaptırdık, diğer ikisi tekti. Ve evet üçüncülerde genelde olumlu alındığını görüyorum ben de.Amın ınshAllah canım bakıyorım çoğu kişide 3 de tutmuş , sizde genetıklımj ıdı?
Bende ilk kimysal 2 cı negatıf oldu aslında gerıye 3 embryın kalmışdı ıstemedı ımha etdırdık , sıfırda genetık yapdıkYok hayır pgt yaptırmamıştık. Sebepsiz interfitiliteydi bizim, son kez dondurulmuşlarla denemek istemiştim. Tutmazsa sıfırdan genetikli düşünecektik. Diğerlerinden farklı olarak sadece çift embriyo transferi yaptırdık, diğer ikisi tekti. Ve evet üçüncülerde genelde olumlu alındığını görüyorum ben de.
Ayyy senin yakınmış ne güzel benim daha bir ayım varValla bende nısan 2 sı iple çwkıyorum transfer gunu belirlencek
Bende daha 2 sınde kontrol var sorun çıkmazsa gün vercek soktoe tranafer için , esteofwem kulanmağa başladımAyyy senin yakınmış ne güzel benim daha bir ayım var
Nasıl anlamdım regıl oldum bakdı birde nısan 2 sı hel dedıyumurta catladiktan sonra embiryo transferinden 1-2 gun once doktor rahim kalinliginiza bakti mi?
Sağ salım kucağınıza alınBende adetin 19. Günü transfer oldum. 8 martta test yaptım 12. Günümde 989 çıktı değerim