• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş 5. Gün embriyonuz adetinizin kaçıncı günü transfer edildi?

İlk transfer: 28.gün (bunda baskılayıcı kullanmıştık sanırım bu yüzden bu kadar geç)
2.transfer: 21.gün
3.transfer : 18.gün (bir tek bu pozitif oldu 😊)
Baskılayıcı dedıyınız lucrın dıymı? Bende 3 cı olcakm

Evet lucrınde aynı galıba bende reglın 21 cı gunde bir doz kullandım regl oldum gıtdım , şimdi estoferm kullanıyorım sabah akşam
Tüp bebeğin hazırlık kısmını en keyifli yanı heralde, o transfere kadar tatlı bir heyecanla beklemek ☺️☺️ transfer sonrası 10 gün biraz sabırsız olunuyor çünkü 😄 inşallahhh güzel haberlerinizi duyarız 🙏🏼🙏🏼

Tüp bebeğin hazırlık kısmını en keyifli yanı heralde, o transfere kadar tatlı bir heyecanla beklemek ☺️☺️ transfer sonrası 10 gün biraz sabırsız olunuyor çünkü 😄 inşallahhh güzel haberlerinizi duyarız 🙏🏼🙏🏼
Evet bende 3 cu olcak ama sanki ılk heycanım öğle bir defa bu defa çok farklı duygudayım sankı kesın olcak hıss edıyorım ınshAllah yalnış hıss etmem olur 🙏

Evet bende 3 cu olcak ama sanki ılk heycanım öğle bir defa bu defa çok farklı duygudayım sankı kesın olcak hıss edıyorım ınshAllah yalnış hıss etmem olur 🙏
Yaa benim de 3. Tutmuştu 🥰 inşallah aynı kaderi yaşamış oluruz 🌸

Amın ınshAllah canım bakıyorım çoğu kişide 3 de tutmuş , sizde genetıklımj ıdı?
Yok hayır pgt yaptırmamıştık. Sebepsiz interfitiliteydi bizim, son kez dondurulmuşlarla denemek istemiştim. Tutmazsa sıfırdan genetikli düşünecektik. Diğerlerinden farklı olarak sadece çift embriyo transferi yaptırdık, diğer ikisi tekti. Ve evet üçüncülerde genelde olumlu alındığını görüyorum ben de.

Yok hayır pgt yaptırmamıştık. Sebepsiz interfitiliteydi bizim, son kez dondurulmuşlarla denemek istemiştim. Tutmazsa sıfırdan genetikli düşünecektik. Diğerlerinden farklı olarak sadece çift embriyo transferi yaptırdık, diğer ikisi tekti. Ve evet üçüncülerde genelde olumlu alındığını görüyorum ben de.
Bende ilk kimysal 2 cı negatıf oldu aslında gerıye 3 embryın kalmışdı ıstemedı ımha etdırdık , sıfırda genetık yapdık

yumurta catladiktan sonra embiryo transferinden 1-2 gun once doktor rahim kalinliginiza bakti mi?

Back
X