22 çıktı 8. Gün 5. Gün emnriyosuKaset test yaptım küçük olandan hatta aynı bu şekilde silikti
Ver gitsin. 22 çıktı 8. Gün baya düşükBende kan vermeye korkuyorum ya belirsizlik insanı yipratiyo
Ben sevinemedimAyyy çok sevindim ya hala ağrıların varmi
Doktor net bir şey demedi çünküAyyy çok sevindim ya hala ağrıların varmi
Beta 22 mi çıktı.22 çıktı 8. Gün 5. Gün emnriyosu
Daha çok yeni o yüzden değer düşük sanırımBeta 22 mi çıktı.
Gebelik var ozaman ay ne güzel haber çok sevindim
Benim aslında belim ve kaşık ağrım var korkuyordum o yüzden. Evet bebek benimle de doktor değer düşük dedi. Her şey cuma belli olcak sen verdin mi kanGülay bugün belirtilerin varmiydi ağrı falan
Belirtileriniz varmı pekiKızlar 23 ünde sabah transfer oldum. Bugün transfer günü dahil 5. Gün transferin. 5. Gün embriyosu transfer edildi ve donmuş embriyo. Bana yarım doz ovitrelle yani çatlatma iğnesi yaptılar transfer günü. Test yaptım bugün ve dün, evet çizgi var ama ovitrelle pozitif çıkarıyor olabilir. 5a yazan az önce yaptığım akşam yani, 5s yazan sabah yaptığım:
Teste göre var gibi duruyor ama erken yapmışsınız testi sanki :)Kızlar 23 ünde sabah transfer oldum. Bugün transfer günü dahil 5. Gün transferin. 5. Gün embriyosu transfer edildi ve donmuş embriyo. Bana yarım doz ovitrelle yani çatlatma iğnesi yaptılar transfer günü. Test yaptım bugün ve dün, evet çizgi var ama ovitrelle pozitif çıkarıyor olabilir. 5a yazan az önce yaptığım akşam yani, 5s yazan sabah yaptığım:
Benim bu 3. Transfer. Diğer 2 negatifte batma bulantı meme hassasiyet herşey vardı ama negatifti. O yüzden belirt arama kısmı ı geçtim artıkBelirtileriniz varmı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?