Transferin 5.günü test negatif

Kiz sevin bence değerin çok iyi ben aşılama yaptım oğlumda 10.gun kan verdim 10.57 çıktı senin 8.gun daha netten baktım 10.gunu değer 30 olması lazımmış yarın tekrar kan ver artış olursa sağlıklıdır bende gaza geldim akşam acile gidip verecem

Doktor değer duusk ama cuma ver dedi ben gününden 1 gün önce verdiğim için de düşük olabilirmiş

Gülay bence hiç stres yapma sonuçta bebeğin seninle şuan cuma kan ver erken daha zaten herkesin 10 falan cikiyo

Valla bende gaza geldim akşam acile gidecem benimde arada kasık bel ağrısı oluyo tamam diyom adet oldum ama geciyo sonra belim agriyo bugün sadece korkma bence olumlu düşün bebeğin etkilenmesin nasip akşam bakalım benim ne olacak dua edin banada

Ayy bende okudumm merakk ettım arasaydın saglık ocagını keske ya ben bıle merak ettım

Kızlar 23 ünde sabah transfer oldum. Bugün transfer günü dahil 5. Gün transferin. 5. Gün embriyosu transfer edildi ve donmuş embriyo. Bana yarım doz ovitrelle yani çatlatma iğnesi yaptılar transfer günü. Test yaptım bugün ve dün, evet çizgi var ama ovitrelle pozitif çıkarıyor olabilir. 5a yazan az önce yaptığım akşam yani, 5s yazan sabah yaptığım:

Eklentiler

• IMG_3623.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 33
Belirtileriniz varmı peki

Teste göre var gibi duruyor ama erken yapmışsınız testi sanki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…