Evet baktı rahim uygun kalınlığa gelmişse transfer gününü belirledi. Perşembe günü gittim pazartesi transfer yapıldıyumurta catladiktan sonra embiryo transferinden 1-2 gun once doktor rahim kalinliginiza bakti mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet baktı rahim uygun kalınlığa gelmişse transfer gününü belirledi. Perşembe günü gittim pazartesi transfer yapıldıyumurta catladiktan sonra embiryo transferinden 1-2 gun once doktor rahim kalinliginiza bakti mi?
Tbr ederimBende adetin 19. Günü transfer oldum. 8 martta test yaptım 12. Günümde 989 çıktı değerim
Benim aklima takilan su. Doktor Dogal yolla rahmi embiryo transferine hazirlarken embiryonun tutunmasi icin rahmin belirli bir kalinliga ulasmasi gerekiyor ki embiryo tutunabilsin. Yumurta catliyor ya sonra rahim kalinlasmaya basliyor. Embiryoyu tutmaya elverisli hale geliyor. Iste yumurta catladiktan sonra rger 5. Gun embiryosu donmus var ise catladiktan 5 gun sonra transfer ediyor sanirim doktor ama transferden once kalinlik yeterli mi diye kontrol etmesi gerekmiyor mu?Nasıl anlamdım regıl oldum bakdı birde nısan 2 sı hel dedı
Evet bakması gerekiyor hatta yeterli kalınlığa ulaşmamışsa erteliyor veya o ayı pas geçebiliyor. Anlamadığım sizinkine bakmadan mı çağırdı transfereBenim aklima takilan su. Doktor Dogal yolla rahmi embiryo transferine hazirlarken embiryonun tutunmasi icin rahmin belirli bir kalinliga ulasmasi gerekiyor ki embiryo tutunabilsin. Yumurta catliyor ya sonra rahim kalinlasmaya basliyor. Embiryoyu tutmaya elverisli hale geliyor. Iste yumurta catladiktan sonra rger 5. Gun embiryosu donmus var ise catladiktan 5 gun sonra transfer ediyor sanirim doktor ama transferden once kalinlik yeterli mi diye kontrol etmesi gerekmiyor mu?
Hayir bakmadi. Yumurtam catladi zaten yumurtami igne ile catlatacakti fakat kendisi catladi apar topar cagirdi sonra direk pazar gunu transfer dedi transfere girdim. Bu adam yuzunden demekki 4aa embiryomu kaybettimEvet bakması gerekiyor hatta yeterli kalınlığa ulaşmamışsa erteliyor veya o ayı pas geçebiliyor. Anlamadığım sizinkine bakmadan mı çağırdı transfere
Üzüldüm, evet biraz geç kalmış oldu. Yinede nasip. Negatifle mi sonuçlanmış olduHayir bakmadi. Yumurtam catladi zaten yumurtami igne ile catlatacakti fakat kendisi catladi apar topar cagirdi sonra direk pazar gunu transfer dedi transfere girdim. Bu adam yuzunden demekki 4aa embiryomu kaybettim
Evt negatif .Birde asil beni sinirlendiren transferden 2 gun sonra asiri bir bel agrim oldu artik ne yatabiliyordum ne yuruyebiliyordum dr selçuk selçuk ile iletisime gectim cagirdi ultrason ile bakti iste kalinlik cok iyi, sizden umutluyum ,tutacak gibi vs. Recete yazmasi gerekti gebe yazdi ah iste Allah soyletti falan filan. Aslinda hata bende en bastan beri icimde bir kusku vardi ama adinin onundeki profosor ünvanina guvendimÜzüldüm, evet biraz geç kalmış oldu. Yinede nasip. Negatifle mi sonuçlanmış oldu
Benım doktorum reglın 3 cı gunu bakdı be estoferm başlatdıBenim aklima takilan su. Doktor Dogal yolla rahmi embiryo transferine hazirlarken embiryonun tutunmasi icin rahmin belirli bir kalinliga ulasmasi gerekiyor ki embiryo tutunabilsin. Yumurta catliyor ya sonra rahim kalinlasmaya basliyor. Embiryoyu tutmaya elverisli hale geliyor. Iste yumurta catladiktan sonra rger 5. Gun embiryosu donmus var ise catladiktan 5 gun sonra transfer ediyor sanirim doktor ama transferden once kalinlik yeterli mi diye kontrol etmesi gerekmiyor mu?
Ben 3 defa transfer oldum hepsindede doktorum transeferden 4 5 gün önce son kontrol yaptı tutmadı hiç biri tabi şuan devlette 4 transfer olucam doktorum son kontrol transferden 5 gün önce yapıcak 27 martta rahim istediği gibiyse o gün 2 nisan transfer dedi o 5 günlük süreçte kontrol birdaha yapılmıyacak çünkü zaten bayram tatili varsonrasinda peki? embiryo transferinden 1-2 gun once rahim istenilen kalinliga ulasmis mi diye kontrol etti mi?
Merhaba hamile kaldınız mı kaçınçı gün embriyosuydu23. Gün transfer oldum ben.
Genelde 19.-23. Oluyor sanırım
Ortalama 20. Gün diyorlar
Merhaba adetin kaçınçı günğ transfer oldunuz kaçınçı gün embriyosuyduBenimde 23-24 sanırım. Pazartesi transferim.acikcasi bana da çok geç geldi. 28-30 güne bir adet olurum mesela. Bilmiyorum neye göre belirliyorlar bilmiyorum
Merhaba Adetin 23. Günü. Oldum. 5. Gün embriyosuyduuMerhaba adetin kaçınçı günğ transfer oldunuz kaçınçı gün embriyosuydu
Benimde adetin 23 .gününe denk geliyor transfer çok geç diye biraz endişeliyim sonucunuz ne oldu acaba birde doktorunuz kim nerde yaptırmıştınızMerhaba Adetin 23. Günü. Oldum. 5. Gün embriyosuyduu
Pazartesi transfer oldum. Bugün 4. Günüm. Bilmiyorum açıkçası ben de endişelendim. Ben Antalya ivf deyim. Sizin kaçıncı gününüz. Adetin 17. Günü kontrole çağırdı beni doktorBenimde adetin 23 .gününe denk geliyor transfer çok geç diye biraz endişeliyim sonucunuz ne oldu acaba birde doktorunuz kim nerde yaptırmıştınız
MerhabaMerhaba hamile kaldınız mı kaçınçı gün embriyosuydu
Çok sevindim gözünüz aydın benimde adetin 23 güne denk geliyor biraz endişeliydim doğrusu içime su serptinizMerhababugün test yaptım ve şükür pozitif. 5.gün embriyosu
Adetin 3.günü ilaçlara başladım benide adetin 17 günü kontrol çağırdı perşembe günü kontolum varPazartesi transfer oldum. Bugün 4. Günüm. Bilmiyorum açıkçası ben de endişelendim. Ben Antalya ivf deyim. Sizin kaçıncı gününüz. Adetin 17. Günü kontrole çağırdı beni doktor
Herhangi bir belirti yaşadınız mı birde hangi doktordu acaba çok soru soruyorum kusura bakmayın neden tüp bebek yaptırmıştınız sorun neydiMerhababugün test yaptım ve şükür pozitif. 5.gün embriyosu
Anlamdım banamı yazdınızsonrasinda peki? embiryo transferinden 1-2 gun once rahim istenilen kalinliga ulasmis mi diye kontrol etti mi?