S sevda5 Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Aralık 2017 66 10 88 33 Perşembe 20:16 Konu Sahibi Konu Sahibi rabiiia #81 cansukaran .!.: Teste göre var gibi duruyor ama erken yapmışsınız testi sanki :) Genişletmek için tıkla... Kafayı yedim gerçekten yedim bıktım artık avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum. 2 negatif üstüne gücüm yok artık. Ve pgt li embriyo bu
cansukaran .!.: Teste göre var gibi duruyor ama erken yapmışsınız testi sanki :) Genişletmek için tıkla... Kafayı yedim gerçekten yedim bıktım artık avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum. 2 negatif üstüne gücüm yok artık. Ve pgt li embriyo bu
C cansukaran Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Ekim 2024 141 46 13 32 Perşembe 20:20 Konu Sahibi Konu Sahibi rabiiia #82 sevda5 .!.: Kafayı yedim gerçekten yedim bıktım artık avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum. 2 negatif üstüne gücüm yok artık. Ve pgt li embriyo bu Genişletmek için tıkla... Çok haklısın.Seni çok iyi anlıyorum insan delirecek noktoya gelşyo sabretmek çok zor stres yapmamak çok zor. Siz hangi ildesiniz ve neden tüp bebek
sevda5 .!.: Kafayı yedim gerçekten yedim bıktım artık avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum. 2 negatif üstüne gücüm yok artık. Ve pgt li embriyo bu Genişletmek için tıkla... Çok haklısın.Seni çok iyi anlıyorum insan delirecek noktoya gelşyo sabretmek çok zor stres yapmamak çok zor. Siz hangi ildesiniz ve neden tüp bebek
D Derin02211 Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Mart 2022 217 184 53 29 Perşembe 20:40 Konu Sahibi Konu Sahibi rabiiia #83 Bende 24 martta transfer oldum 2 gündür sol kasıkta batma oluyor ve belim çok ayırıyor regl olacakmışım gibi çok korkuyorum
Bende 24 martta transfer oldum 2 gündür sol kasıkta batma oluyor ve belim çok ayırıyor regl olacakmışım gibi çok korkuyorum