Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben erken gebelik testi yaptım sabah ilk idtarla silik çizgi cıktı dün gece de yapmıştım çok silik çıkmıştı her gün böyle yapıcamBiliyorum ben bile bile lades diyenlerden im galiba :) sizin sonucunuz nedir
Ayyy sanki var kız ama bu normal kaset test değil miBuda son hali testin nolur bı bakın
Evet evet normal kaset testtt elim ayağım titriyo halaaaAyyy sanki var kız ama bu normal kaset test değil mi
Maşşşalllah maşşşalllahhhhh maşşşalllahhhhh ohhhh kendim gibi sevindim yarın kaçıncı gündü senin bugün ayın kaçında transfer oldunEvet evet normal kaset testtt elim ayağım titriyo halaaa
İşte orasida tuhaf 17 sinde transfer oldum ben transfer günü sayilmiyo galiba 5.gun embriyosu dondurulmuş transfer edildi öylesine yaptığımız testte çıkan beni şok ettiMaşşşalllah maşşşalllahhhhh maşşşalllahhhhh ohhhh kendim gibi sevindim yarın kaçıncı gündü senin bugün ayın kaçında transfer oldun
Yarın erken gebelik testiyle bi bak istersen bide Allah Allah 3 günde çıkmaz ama ya çatlatma iğnesi de olmadın di miİşte orasida tuhaf 17 sinde transfer oldum ben transfer günü sayilmiyo galiba 5.gun embriyosu dondurulmuş transfer edildi öylesine yaptığımız testte çıkan beni şok etti
Yok olmadım çatlatma iğnesi yani yumurta toplama işleminde olmuştum oda Ocak ayindaydiYarın erken gebelik testiyle bi bak istersen bide Allah Allah 3 günde çıkmaz ama ya çatlatma iğnesi de olmadın di mi
Allah Allah maşallah maşallah diyim o zaman ayrıyeten başka kullandığı bi ilaç var mı pekiYok olmadım çatlatma iğnesi yani yumurta toplama işleminde olmuştum oda Ocak ayindaydi
Var canım bir fitil progestan kan sulandirici igne folik asit belki bunlarda yapabilir he bide prulutex ignem varAllah Allah maşallah maşallah diyim o zaman ayrıyeten başka kullandığı bi ilaç var mı peki
Ben de onları kullanıyorum demekki senle öğrendik böyle erkenden öprenşlyşomuş yek embriyonuyduVar canım bir fitil progestan kan sulandirici igne folik asit belki bunlarda yapabilir he bide prulutex ignem var
Evet tek embriyo ama ümitlenmek istemiyorum öğleden sonra erken gebelik testi yaptım onda çıkmadı akşam kaset test yaptım bunda çıktı benimde kafam cokk karıştı senin kaçıncı gününBen de onları kullanıyorum demekki senle öğrendik böyle erkenden öprenşlyşomuş yek embriyonuydu
Yarın sabah ilk idtarla istersen erken gebelik testi yap. Benim bugün 6. Günüm bitti 14 şubatta oldum transferEvet tek embriyo ama ümitlenmek istemiyorum öğleden sonra erken gebelik testi yaptım onda çıkmadı akşam kaset test yaptım bunda çıktı benimde kafam cokk karıştı senin kaçıncı günün
Bakalim bide öyle denicem inşallah doğrudur test emeğimiz boşa gitmezYarın sabah ilk idtarla istersen erken gebelik testi yap. Benim bugün 6. Günüm bitti 14 şubatta oldum transfer
İnşallah. Bana da haber verBakalim bide öyle denicem inşallah doğrudur test emeğimiz boşa gitmez
Yazarım mutlaka sende bana haber ver canım merak ederim ben deİnşallah. Bana da haber ver
Canım bak bakalım sabah erken gebekli testi yaptım çok silik hayalet bı ikinci çizgi çıktı tarnsfe hariç 4. Gün bugünİnşallah. Bana da haber ver