Transferden sonra 5. gün erken gebelik testi negatif

bana test günüm çarşamba dediler 5. gün embiriyosu ben korkuma yapamıyorum
Beni progesteron testi için cagirmislardi hcg de bakmışlar normalde benimde hamilelik test günüm cuma ama millet 7. Gün de 70 80 falan yazmış benim ki düşük görünüyor Allah'tan hayirlsii

5. Gün embriyosu dondurulmuş değil. Yarından sonra kan testim var inşallah güzel sonuç alabilirim. İnsan çok umutlanıyor😔
WhatsApp Image 2023-02-07 at 09.56.39.jpeg

Sizce var mı ? bugün 8.günüm

ben valla hala regli olacak gibiyim kasıklarım çok ağrıyor iğne gibi batıyor , gögüs hassasiyetim henüz yok 7. gün yaptımda negatifti bu arada bu sabah 8. gün böyle çıktı :))
Cok sevindimm masallah🙏 Benim 7. Gunum bugun okadar korkuyorum ki test icin ama aksam kan vericem kasik agrim oluyo batma yok rahme baski oldu dun cok ve goguslerim cok aciyo baska bi belirti yok adet oncesi gibi 😟

Cok sevindimm masallah🙏 Benim 7. Gunum bugun okadar korkuyorum ki test icin ama aksam kan vericem kasik agrim oluyo batma yok rahme baski oldu dun cok ve goguslerim cok aciyo baska bi belirti yok adet oncesi gibi 😟
8.gün yap derim ben dün yaptım cıkmadı çünkü , kacıncı gün embiriyosu?

ben valla hala regli olacak gibiyim kasıklarım çok ağrıyor iğne gibi batıyor , gögüs hassasiyetim henüz yok 7. gün yaptımda negatifti bu arada bu sabah 8. gün böyle çıktı :))
Ya canım hayırlı olsun. Benim 5.günüm bugün sabah koca bir nefatifti testim çok ağladım. 3.denemem maddi manevi çok yıprandım. Umut oldun bana 🙏

Evet bende oyle yapicam cunku kaset testte 1 bucuk yil nerdeyse negatif gordugum icin artik varsada yoksada kanla ogrenmek istiyorum

X