- 14 Mayıs 2022
- 183
- 54
- 28
Artık nasip.. çok fazla 3günlük 5günlük düşünüp yormak istemiyorum kendimi Allahım inşallah hepimize nasip etmiştir hayırlı evlatlarYaş genç olduğu için evet devam bencede olur yalnız 5. Gune getirmeye çalışsınlar onların şansı daha fazla
İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinInşallah birdahakine hamilelik olur canım strese sokma kendini.
Akşam ve gun icersinde yemek filan yedigin icin idrar degişiyor çikan ola bilir tabi ama ilk idrar olunca kesin olma ihtimali çokArkadaslar yaptığımız idrar testlerinde sabah ilk idrarla yapilmasi oneriliyor ama aksam ya da gun icinde yapip dogru sonuc alan var mi
Peki tekrar ödeme yapacakmisinizDoktoruma sordum ama belli başlı bir neden söyleyemem dedi 5.gun embriyomuz yok ama 3.gün embriyolarımız kaliteli dedi moral bozmak yok yola devam dedi tamam dedik ne yapalımadette haberleşelim dedi
Tekrar transfer için 10bin doktor parası merkez ne kadar ister bilemiyorumPeki tekrar ödeme yapacakmisiniz
Sonucunuz çıktı mıArkadaslar yaptığımız idrar testlerinde sabah ilk idrarla yapilmasi oneriliyor ama aksam ya da gun icinde yapip dogru sonuc alan var mi
Evet cikti negatif tutmamışSonucunuz çıktı mı
Yaa sizin pozitif diye düşünüyordum nasip 2. Denemenize inşallahhhhEvet cikti negatif tutmamış
Amiin inşallahInşallah birdahakine hamilelik olur canım strese sokma kendini.
Üzüldüm.. inşallah kısa zamanda pozitifleri görürüzEvet cikti negatif tutmamış
Mutlaka tekrarlayın testinizi, sitede 2.5 çıkıp yükselenleri okudum. 2 gün sonra tekrarlayın derimMerhaba, 2 tane 3.gün embriyosu transferim oldu 6 gün önce bugün ilaç yazdırmak için gidince doktor kanda istedi. Sonuç 2.4 çıktıAcaba çok mu erken sonradan yükselen oldu mu
Umutsuzluğa kapılmayın. Benim 7. Gün erken gebelik negatifti bugün 8. Gün kanda 44 çıktıMerhabalar, 7.gun sabah 6 da yaptim idrarda cikmadi, okuduklarimdan da negatif oldugu kesin gibi sanirim
Cok uzulmus durumdayim, doktor cok pozitif konusmustu, ilk transferimde kimyasal gebelik olmustu.
Bu sefer taze embriyo denedi yine ol
olmadi belliki
Amin insallah, bu örnekler sanki az ve başıma gelmezmiş gibi gelıyor. Ama yaşayan var sanırım sizin gibiUmutsuzluğa kapılmayın. Benim 7. Gün erken gebelik negatifti bugün 8. Gün kanda 44 çıktı
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Güzel sonuclar alalım insallahAmin insallah, bu örnekler sanki az ve başıma gelmezmiş gibi gelıyor. Ama yaşayan var sanırım sizin gibi
Bu psikoloji ile devam etmem çok zor, bende yarın gidip kan testi vereyım en iyisi.Umutsuzluğa kapılmayın. Benim 7. Gün erken gebelik negatifti bugün 8. Gün kanda 44 çıktı
Kaçıncı gün yarınBu psikoloji ile devam etmem çok zor, bende yarın gidip kan testi vereyım en iyisi.
8. gun yarınKaçıncı gün yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?