12. Gün dediğine göre sanırım 3. Gün embriyosu idrar için erken olabilir iki gün daha sabretmeye çalış canım kötü düşünme hakkında hayırlısı olsunmerhabalar eylül 22 de transferim yapıldı ve bugün 10.günüm...12.günde kan testi vermemi istedi dr um. dayanamadım idrar testi yaptım az önce ve negatif çıktı. sizce doğru sonuç olma ihtimali nedir
çok teşekkür ederim hepimizin inşallah..12. Gün dediğine göre sanırım 3. Gün embriyosu idrar için erken olabilir iki gün daha sabretmeye çalış canım kötü düşünme hakkında hayırlısı olsun
Benmde 9. Günüm ayni durumdayiz insallah kanda pozitifi görürüzmerhabalar eylül 22 de transferim yapıldı ve bugün 10.günüm...12.günde kan testi vermemi istedi dr um. dayanamadım idrar testi yaptım az önce ve negatif çıktı. sizce doğru sonuç olma ihtimali nedir
Benimde transferden sonra 9.günüm bugün idrar benimde negatif yarın kan vericem bakalım. 3.gün embriyosu dondurulmuşBenmde 9. Günüm ayni durumdayiz insallah kanda pozitifi görürüz
11. Gün dedi ben 10nda vericem dayanamıyorum zaten 23 eylülde saat 11de transfer oldumDoktorunuz 10. Gun mi test istedi siz idrarda negatif gordugunuz icin mi yarin kanda baktiracaksiniz
Insallah pozitiftir tutunmustur.. sonucunuzu merakla bekliyorum benm persembe test günüm11. Gün dedi ben 10nda vericem dayanamıyorum zaten 23 eylülde saat 11de transfer oldum
Inşallahhh hepimizinnInsallah pozitiftir tutunmustur.. sonucunuzu merakla bekliyorum benm persembe test günüm
Yaa inşallah Rabbim gönlümüzdekini tez zamanda versinBenmde 9. Günüm ayni durumdayiz insallah kanda pozitifi görürüz
İnşallah pozitifi görürüz Allah ımmm çok heyecanlıBenimde transferden sonra 9.günüm bugün idrar benimde negatif yarın kan vericem bakalım. 3.gün embriyosu dondurulmuş
12. Gun demistiInşallahhh hepimizinnsizin doktorunuz kaç gün sonra demişti
Kan verecektiniz Negatif mi sonucunuzOlmadı hanımlar
Evet 0.3 çıktı yani 2 günde yükselmez heralde artık 2.transfere umarım sizden güzel haberler alalım inşallahhhhKan verecektiniz Negatif mi sonucunuz
Hiç belirti hissetmeyip hamile kalanda çok burda hiç belli olmazIlk transferniz miydi benmde ilk transferim bana da tutmadi gbi geliyor ama tabi allah bilir hakkimizda hayirlisi
Rabbim sağlıkla hayırlısını versin üzüldümEvet 0.3 çıktı yani 2 günde yükselmez heralde artık 2.transfere umarım sizden güzel haberler alalım inşallahhhh
İnşallahIlk transferniz miydi benmde ilk transferim bana da tutmadi gbi geliyor ama tabi allah bilir hakkimizda hayirlisi
Ilk transferniz miydi benmde ilk transferim bana da tutmadi gbi geliyor ama tabi allah bilir hakkimizda hayirlisi
Sizin de yarın sanırım kan testiniz inşallah güzel sonuçlar alırızIlk transferniz miydi benmde ilk transferim bana da tutmadi gbi geliyor ama tabi allah bilir hakkimizda hayirlisi
15.gunu idrar testinde çikarmerhabalar eylül 22 de transferim yapıldı ve bugün 10.günüm...12.günde kan testi vermemi istedi dr um. dayanamadım idrar testi yaptım az önce ve negatif çıktı. sizce doğru sonuç olma ihtimali nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?