Persembe tahlil günüm hayirlisi bekliyorum teşekkürler guzel dilekleriniz içinİnşallah
Sizin de yarın sanırım kan testiniz inşallah güzel sonuçlar alırız
Güzel haberler verirsin inşallahhhhhhhRabbim sağlıkla hayırlısını versin üzüldümBendede hiçbir belirti yok moral bozmak istemiyorum ama gerginim çok. Yarın 12. Gün sabah kan verece
Tüp bebek yaptırma sebebiniz neydiOlmadı hanımlar
Sperm şekil bozukluğu, azlığı ve morfolojiTüp bebek yaptırma sebebiniz neydi
Başka sefere olur dert etmeyın vardır bir hayırOlmadı hanımlar
Teşekkür ederimmm öyleBaşka sefere olur dert etmeyın vardır bir hayır
Nerede yaptırmıştınız yaş kaç birdeTeşekkür ederimmm öyle
Az once kan verdim sonuç için son 1 sa kaldı15.gunu idrar testinde çikar
Amiin inşallahI
Güzel haberler verirsin inşallahhhhhhh
Inşallah guzel haberlerini goruruzAz once kan verdim sonuç için son 1 sa kaldı
Sonucum 0.18 çıktı hemen hemşireme attım ama daha dönmedi pozitif mi yani internette 25 e kadar gri alan yazıyor sanırım birkaç gün sonra tekrar kan vermem gerekecekInşallah guzel haberlerini goruruz
Kan testinde 5.gecince gebelik oluyor siz bir kac gun daha bekleyin belki erkendir çikarSonucum 0.18 çıktı hemen hemşireme attım ama daha dönmedi pozitif mi yani internette 25 e kadar gri alan yazıyor sanırım birkaç gün sonra tekrar kan vermem gerekecek
Peki olmaması neden sonuçta laboratuvarda bakılıyorSperm şekil bozukluğu, azlığı ve morfoloji
Yaşım 29 izmir tavmergende yaptırdım 3 tane daha var dondurulmuşNerede yaptırmıştınız yaş kaç birde
Doktoruma sordum ama belli başlı bir neden söyleyemem dedi 5.gun embriyomuz yok ama 3.gün embriyolarımız kaliteli dedi moral bozmak yok yola devam dedi tamam dedik ne yapalımPeki olmaması neden sonuçta laboratuvarda bakılıyor
Doktorunla konuştun muSonucum 0.18 çıktı hemen hemşireme attım ama daha dönmedi pozitif mi yani internette 25 e kadar gri alan yazıyor sanırım birkaç gün sonra tekrar kan vermem gerekecek
Sonucum 0.18 çıktı hemen hemşireme attım ama daha dönmedi pozitif mi yani internette 25 e kadar gri alan yazıyor sanırım birkaç gün sonra tekrar kan vermem gerekecek AInşallah guzel haberlerini goruruz
sonuç negatif gün içinde başka bir yere daha kan verin dediler üzüntüden neden diye bile sormadım..yarın randevum var..Doktorunla konuştun mu
Yaş genç olduğu için evet devam bencede olur yalnız 5. Gune getirmeye çalışsınlar onların şansı daha fazla .Yaşım 29 izmir tavmergende yaptırdım 3 tane daha var dondurulmuş
Inşallah birdahakine hamilelik olur canım strese sokma kendini.Sonucum 0.18 çıktı hemen hemşireme attım ama daha dönmedi pozitif mi yani internette 25 e kadar gri alan yazıyor sanırım birkaç gün sonra tekrar kan vermem gerekecek A
sonuç negatif gün içinde başka bir yere daha kan verin dediler üzüntüden neden diye bile sormadım..yarın randevum var..
Sonucum 0.18 çıktı hemen hemşireme attım ama daha dönmedi pozitif mi yani internette 25 e kadar gri alan yazıyor sanırım birkaç gün sonra tekrar kan vermem gerekecek A
sonuç negatif gün içinde başka bir yere daha kan verin dediler üzüntüden neden diye bile sormadım..yarın randevum var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?