• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transferde 10.gün idrar negatif

Sonucum 0.18 çıktı hemen hemşireme attım ama daha dönmedi pozitif mi yani internette 25 e kadar gri alan yazıyor sanırım birkaç gün sonra tekrar kan vermem gerekecek
Kan testinde 5.gecince gebelik oluyor siz bir kac gun daha bekleyin belki erkendir çikar

Peki olmaması neden sonuçta laboratuvarda bakılıyor
Doktoruma sordum ama belli başlı bir neden söyleyemem dedi 5.gun embriyomuz yok ama 3.gün embriyolarımız kaliteli dedi moral bozmak yok yola devam dedi tamam dedik ne yapalım 🥲 adette haberleşelim dedi

Inşallah guzel haberlerini goruruz🫶
Sonucum 0.18 çıktı hemen hemşireme attım ama daha dönmedi pozitif mi yani internette 25 e kadar gri alan yazıyor sanırım birkaç gün sonra tekrar kan vermem gerekecek A
Doktorunla konuştun mu
sonuç negatif gün içinde başka bir yere daha kan verin dediler üzüntüden neden diye bile sormadım..yarın randevum var..

Sonucum 0.18 çıktı hemen hemşireme attım ama daha dönmedi pozitif mi yani internette 25 e kadar gri alan yazıyor sanırım birkaç gün sonra tekrar kan vermem gerekecek A

sonuç negatif gün içinde başka bir yere daha kan verin dediler üzüntüden neden diye bile sormadım..yarın randevum var..
Inşallah birdahakine hamilelik olur canım strese sokma kendini.❤️🤲

😐

Back