• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transferde 10.gün idrar negatif

Arkadaslar yaptığımız idrar testlerinde sabah ilk idrarla yapilmasi oneriliyor ama aksam ya da gun icinde yapip dogru sonuc alan var mi

Arkadaslar yaptığımız idrar testlerinde sabah ilk idrarla yapilmasi oneriliyor ama aksam ya da gun icinde yapip dogru sonuc alan var mi
Akşam ve gun icersinde yemek filan yedigin icin idrar degişiyor çikan ola bilir tabi ama ilk idrar olunca kesin olma ihtimali çok

Merhaba, 2 tane 3.gün embriyosu transferim oldu 6 gün önce bugün ilaç yazdırmak için gidince doktor kanda istedi. Sonuç 2.4 çıktı 😓 Acaba çok mu erken sonradan yükselen oldu mu

Merhaba, 2 tane 3.gün embriyosu transferim oldu 6 gün önce bugün ilaç yazdırmak için gidince doktor kanda istedi. Sonuç 2.4 çıktı 😓 Acaba çok mu erken sonradan yükselen oldu mu
Mutlaka tekrarlayın testinizi, sitede 2.5 çıkıp yükselenleri okudum. 2 gün sonra tekrarlayın derim

Merhabalar, 7.gun sabah 6 da yaptim idrarda cikmadi, okuduklarimdan da negatif oldugu kesin gibi sanirim :(
Cok uzulmus durumdayim, doktor cok pozitif konusmustu, ilk transferimde kimyasal gebelik olmustu.
Bu sefer taze embriyo denedi yine ol
olmadi belliki :(

Merhabalar, 7.gun sabah 6 da yaptim idrarda cikmadi, okuduklarimdan da negatif oldugu kesin gibi sanirim :KK43:
Cok uzulmus durumdayim, doktor cok pozitif konusmustu, ilk transferimde kimyasal gebelik olmustu.
Bu sefer taze embriyo denedi yine ol
olmadi belliki :KK43:
Umutsuzluğa kapılmayın. Benim 7. Gün erken gebelik negatifti bugün 8. Gün kanda 44 çıktı

Back