transfer sonrası test günü??

Merhaba benim transferiminde 8. Günü 5. Gün embriyosu 2 adet hayırlısıyla hamile kalmayı Rabbim nasip etsin hamile olanlar belirtileri neydi yazarsa sevinirim
Bugün 6. Gün sol kasığımda batma gibi birşey hissediyorum bende bilmiyorum progestoron istediler 5. Günde gittim verdim biraz düşükmüş ama endişe etmeyin dediler kalçadan iğne göbekten iğne ve vajinadan verdiler hormonlarım tavan

Ben sadece kalçadan 2 tane progestron iğne vuruluyorum ve oksopar igne göbekten

Merhaba herkese. Benim durumum da biraz karışık 31 Mayıs da 4ba 2bb kalitede iki embriyo transfer edildi. 9 Haziran test günümdü fakat benim 7 haziranda biraz kanamam oldu merkez bana kan testi yaptır dedi ve yaptırdığımda sonuç 26 çıktı.(transferin 7.günü)Ben ertesi günden itibaren sürekli idrar testleri yaptım tabi. 8. Gün tekrar kan verdim 27 çıktı 9. Gün yani dün test günümde tekrar verdim ve 29 çıktı şaka gibi:) sonra laboratuvardan şüphelenip hemen dün gece başka bi hastanede yaptırdım ve 41 çıktı bu sırada testlerim hala pozitif çıkıyor ara ara silince açık pembe cok az fındık kadar lekeler geliyor ama progestan kullanıyorum ben ondan dolayı devamı gelmiyo. Size bugün ki yaptığım testi de aitiyim sizce koyulaşma var mı ? Bana hepsi aynı geliyo yarın gece yine aynı saatte (yani 11.gün olmuş olacak) tekrar test vermemi istediler ama ben o zamana kadar sabah akşam test vermeye devam

Eklentiler

• 556A97E4-C974-42F2-8546-6620475FE30C.jpeg
    126,1 KB · Görüntüleme: 596
Koyulaşma olmuş

Evet yükseltiyor ama korkma benimde öyleydi k gün sürdü senin
7 sinde oldu o gün zaten adet günümdü önce baktım açık kahve açık pembe arasıydı sonra kırmızı oldu ve tekrar pembe oldu doktor iğne verince kesildi dün hiç olmadı bugün yine dediğim gibi fındık kadar sildiğimde açık pembe geldi 1-2 defa

Yerleşme kanaması bence

Arkadaşlar meraba. Ben 8 temmuzda ikinci tüp bebek tranferimi gerçekleştirdim. 5. Gün taze tranfer. İki kaliteli embriyo verildi. Bu gün dayanamayıp idrarda test yaptım. Çok solukta olsa çizgi belirdi. Umutlanmalı mıyım bilmiyorum. Rabbim isteyen herkesi sevindirsin.

Ben de 5. Gün tansferi oldum 8 temmuzda ikinci denemem iki embriyo verildi. Bu gün test yaptım erken test çok solukta olsa çizgi biellirdi normalde hiç soluk çizgi görmezdim gebelik testlerimde. Cumartesi tekrar test yapmayo düşünüyorum. Umarım olumlu sonuç alırım

İnşallah hayırlısı olsun Hakkınızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…