bende erkenden test yapmak istiyorum ama negatif çıkarsa diye de korkuyorum, ama negatif sizde poziitife dönmüş, allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinİnş kuzum sana tutunmuşturbende 6. Gün koydurmuştum 8. Günde kan verdim. Pozıtırf 6. Günde evde ıdrar yaptım negatifti
Ben hiç idrar testi yapmadım ama 1 gün önceden kan testi vermiştim çıkmıştı herhalde 2 3 gün önce verirseniz o zaman net görebilirsiniz. Hatta biri 5. Gün vermişti kan testi 6.14 gibi bişey çıkmıştı 2 gün sonra artışına bakmıştı. Baya erken bi tarih tabi 5. Gün yani 7. Gün falan verilebilirarkadaşlar ben 25 mayısta 5.gün embriyosu transferi oldum bi adet koyuldu, transfer günü hariç bugün 4. günüm , dün biraz sırt ve bel ağrısı dışında hiç belirti yok, test günüm 5 haziranda, hepimiz test gününü beklemekte zorlanıyoruz biliyorum, siz hangi gün test yaptınız, idrar testi en erken ne zaman yapılır, kan testini bi kaç gün önce versek ne olur ? tecrübelerinizi bekliyoruö
7.gün bana da mantıklı geliyorBen hiç idrar testi yapmadım ama 1 gün önceden kan testi vermiştim çıkmıştı herhalde 2 3 gün önce verirseniz o zaman net görebilirsiniz. Hatta biri 5. Gün vermişti kan testi 6.14 gibi bişey çıkmıştı 2 gün sonra artışına bakmıştı. Baya erken bi tarih tabi 5. Gün yani 7. Gün falan verilebilir
5. Gün embriyosuydu. 6. Günde erken gebelik testi yaptım çizgi hemen belirlenmisti. İnanmadım 7. Günde yine yaptım yine çıktı görunmustu 3. Sonra da kan testi sonuç günümdü 760 larda çıkmıştı ikizlerime hamile kalmışim. Ikiside.tuttu çok.sukur. belki benimki 2 tane transfer edip tuttugundan 6. Gün idrarda çıktı bilemiyorum onu. Allah sizede nasip etsinarkadaşlar ben 25 mayısta 5.gün embriyosu transferi oldum bi adet koyuldu, transfer günü hariç bugün 4. günüm , dün biraz sırt ve bel ağrısı dışında hiç belirti yok, test günüm 5 haziranda, hepimiz test gününü beklemekte zorlanıyoruz biliyorum, siz hangi gün test yaptınız, idrar testi en erken ne zaman yapılır, kan testini bi kaç gün önce versek ne olur ? tecrübelerinizi bekliyoruö
amin inşallah5. Gün embriyosuydu. 6. Günde erken gebelik testi yaptım çizgi hemen belirlenmisti. İnanmadım 7. Günde yine yaptım yine çıktı görunmustu 3. Sonra da kan testi sonuç günümdü 760 larda çıkmıştı ikizlerime hamile kalmışim. Ikiside.tuttu çok.sukur. belki benimki 2 tane transfer edip tuttugundan 6. Gün idrarda çıktı bilemiyorum onu. Allah sizede nasip etsin
Benimde 5 haziran test günüm bugün transfer yapılalı 2. Gün oldu.Bol şansarkadaşlar ben 25 mayısta 5.gün embriyosu transferi oldum bi adet koyuldu, transfer günü hariç bugün 4. günüm , dün biraz sırt ve bel ağrısı dışında hiç belirti yok, test günüm 5 haziranda, hepimiz test gününü beklemekte zorlanıyoruz biliyorum, siz hangi gün test yaptınız, idrar testi en erken ne zaman yapılır, kan testini bi kaç gün önce versek ne olur ? tecrübelerinizi bekliyoruö
bugün 2. günse size erken test günü mü verdiler, benim transferin 11.gününe denk geliyor 5 haziranBenimde 5 haziran test günüm bugün transfer yapılalı 2. Gün oldu.Bol şans
Nefes darlığın var mı canım benim 2. Gün nefes darlığı yaşıyorum ağrım falan yokbugün 2. günse size erken test günü mü verdiler, benim transferin 11.gününe denk geliyor 5 haziran
Benim bugün 8. günüm ve belim çok agriyorNefes darlığın var mı canım benim 2. Gün nefes darlığı yaşıyorum ağrım falan yok
bence henüz erken en azından 6-7 haziranı bekleyinKızlar bu ikinci denemem ilki 9 haftalık kalbi durdu 29 mayıs transfer oldum 5. Gün embriyosu tek olarak bugün idrar testi yaptım negatif erken mi
genelde evet ama gene de her bünye farklı oluyorTeşekkürler. 5. Gün embriyosu daha çabuk belli oluyor diyorlar doğru mu
Hayır tatlım 5 haziranda progestoron ve E2 bakılacak onlara ama onlara neden bakıyorlar bilmiyorum ve Beta hcg 16 Haziran da bakılacakbugün 2. günse size erken test günü mü verdiler, benim transferin 11.gününe denk geliyor 5 haziran
Allahım gelsin şu bebişler ne yordular yahuBenim bugün 8. günüm ve belim çok agriyor
bende başka şehire gidip geliyorum, ama allahtan iş yerim rahatAllahım gelsin şu bebişler ne yordular yahuağrısı,ilacı, kontrolü valla ben birde şehir dışından git gel yapıyorum.İş yerine ayrı hesap veriyorum.Ya sabır