Sonuçlarınız çıktı mı acaba umarım herkes güzel sonuçlar alır bende hala bir belirti yok 27mayıstan bu yana .umut olsun istıyrum güzel sonuçlarİnşallah erken olduğu için çıkmamıştır
Kan sonucunu görene kadar bekleyeceğim inşallah. Forumları okudum arada geç beliren de olmuş. Bir ümitinşallah.
Buradakilerle anlıyoruz birbirimizi zaten
Bende hala sonucu bilmiyorum canım test yapmadım test gününde cuma günüSonuçlarınız çıktı mı acaba umarım herkes güzel sonuçlar alır bende hala bir belirti yok 27mayıstan bu yana .umut olsun istıyrum güzel sonuçlar
Cnm seni takibe aldım aynı gün 5.gün embriyo transferi inşallah .bende sadece çok hafif hafif karın ağrısı bisey batıp gidiyor sanki tarifi zor bir ağrı oluyor arada bir ama çok az o bile umut oldu banaBende hala sonucu bilmiyorum canım test yapmadım test gününde cuma günüUmarım inşallah pozitif sonuç alırız Bende aynı gün oldum transfer 27 Mayıs'ta benimde hiç bir belirtim Yok henüz 8 günüm
Aynen canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallahCnm seni takibe aldım aynı gün 5.gün embriyo transferi inşallah .bende sadece çok hafif hafif karın ağrısı bisey batıp gidiyor sanki tarifi zor bir ağrı oluyor arada bir ama çok az o bile umut oldu bana
Bende hala sonucu bilmiyorum canım test yapmadım test gününde cuma günüUmarım inşallah pozitif sonuç alırız Bende aynı gün oldum transfer 27 Mayıs'ta benimde hiç bir belirtim Yok henüz 8 günüm
Merhaba canım hayırlısı olsun inşallahMerhaba bende 3 haziranda transfer oldum gerçekten heyecan dolu bekleyiş. Allah yar ve yardımcımız olsun. Belirti aramak istemiyorum ama ister istemez insan belirti arıyor. Adet olacakmışım hissi oluncaya daha çok canım sıkılıyor. İnşallah hepimiz güzel haberler alalımsüreci nasıl geçiriyorsunuz? Beslenme, ilaçlar, hareket etme vs olarak.
İnşallah pozitif haberi duyar sağlıkla yavrunuza kavuşursunuz/kavuşuruzMerhaba canım hayırlısı olsun inşallahevet beklemek çok zoe bende 27 Mayıs'ta 1 tane 5.gun emriyosu transfer edildi.Yarin test günüm.Transferi sayarsam 10 günümde idrar testi yaptım saymazsak 9 günüm de yaptım Negatif çıktı bugün 11 günüm yarın 12 günüm kan testi vericem bir yandan heyecanlıyım bir yanım buruk ve hiç bir belirtim ağrım yok bel ağrısı ve karın ağrısı dışında belki ilaçlardan bu kadar ağrım var bilmiyorum ama başka bir belirtim yok.Pek umudum yok açıkçası idrarda negatif çıktığı için ama Pekde inanmak istemiyorum tabi üzüldüm içimde heyecan çok yok sanki tutmadı gibi hissediyorum . Hayırlısı olsun inşallah umarım kanda pozitif sonuç alırız tutmuştur inşallah
Canım güzel dileklerin için teşekkür ederimİnşallah pozitif haberi duyar sağlıkla yavrunuza kavuşursunuz/kavuşuruztest hatalı olabiliyor siz ilaçlarımızı bırakmayın inşallah güzel haber alırsınız.keşke teknoloji o kadar çok gelişse ki transferden 2-3 gün sonra sonucu öğrenebilsek. Bu böyle iken insan diyorken 9 ay nasıl geçecek Allahım yar ve yardımcımız olsun inşallah sağlıkla yavuzlarımıza kavuşalım güzel haberlerinizi bekliyorum
İnşallah canım güzel haberleri bende yazmak isterim yazarım sonucuİnşallah pozitif haberi duyar sağlıkla yavrunuza kavuşursunuz/kavuşuruztest hatalı olabiliyor siz ilaçlarımızı bırakmayın inşallah güzel haber alırsınız.keşke teknoloji o kadar çok gelişse ki transferden 2-3 gün sonra sonucu öğrenebilsek. Bu böyle iken insan diyorken 9 ay nasıl geçecek Allahım yar ve yardımcımız olsun inşallah sağlıkla yavuzlarımıza kavuşalım güzel haberlerinizi bekliyorum
Canm büyük gün hayırlısı ile güzel haberlerini bekliyorumMerhaba canım hayırlısı olsun inşallahevet beklemek çok zoe bende 27 Mayıs'ta 1 tane 5.gun emriyosu transfer edildi.Yarin test günüm.Transferi sayarsam 10 günümde idrar testi yaptım saymazsak 9 günüm de yaptım Negatif çıktı bugün 11 günüm yarın 12 günüm kan testi vericem bir yandan heyecanlıyım bir yanım buruk ve hiç bir belirtim ağrım yok bel ağrısı ve karın ağrısı dışında belki ilaçlardan bu kadar ağrım var bilmiyorum ama başka bir belirtim yok.Pek umudum yok açıkçası idrarda negatif çıktığı için ama Pekde inanmak istemiyorum tabi üzüldüm içimde heyecan çok yok sanki tutmadı gibi hissediyorum . Hayırlısı olsun inşallah umarım kanda pozitif sonuç alırız tutmuştur inşallah
Evet canım inşallahCanm büyük gün hayırlısı ile güzel haberlerini bekliyorum
Selam verdınmı kan?Evet canım inşallah
Aleyküm selam canım evet verdim sabah kuzum şimdi sonuç bekliyorum inşallah çıkmıştır biraz umutsuzum ama bakalım duada ettim çok umarım tutunmusturSelam verdınmı kan?
Hayırlı güzel haberler al , bende aynı senın durumdayım umutsum ama bakalım eşim sinirleniyor öğle diyince , bende sabah aklkınca ağrı oluyır ama gun içinde azaalıyorAleyküm selam canım evet verdim sabah kuzum şimdi sonuç bekliyorum inşallah çıkmıştır biraz umutsuzum ama bakalım duada ettim çok umarım tutunmusturVala karın ağrısı büyük tuvalete çok fazla çıkıyorum Tarnsferden beri ağrı da oluyor karnimda ama belki ilaçlar yaptı kan verirken sadece sabah estrofem içtim hayırlısı olsun inşallah
Ben de 2 Haziran da tra merhaba oldum , 5. gün dondurulmus 1 adet embriyo transfer edildi , test günüm 11 HaziranMerhaba bende 3 haziranda transfer oldum gerçekten heyecan dolu bekleyiş. Allah yar ve yardımcımız olsun. Belirti aramak istemiyorum ama ister istemez insan belirti arıyor. Adet olacakmışım hissi oluncaya daha çok canım sıkılıyor. İnşallah hepimiz güzel haberler alalımsüreci nasıl geçiriyorsunuz? Beslenme, ilaçlar, hareket etme vs olarak.