Amin inşallah canım hayırlı olsunMerhaba. Burayı okuyup duruyordum, ben de yazmak istedim belki birilerine umut olur diye. 2 transferim başarısızdı, hep regl ağrım olmuştu onlarda. Bu 3. transferimdi yine tıpa yıp regl ağrılarım oldu, o kadar emindim ki yine tutmadığından. Bugun test verdim beta hcg 300 çıktı. Umarım sağlıkla devam eder. Bu süreçte kendinizi yıpratmayın, ne yazık ki bu işin hiç bir belirtisi yok. Umarım hepimiz sağlıkla bebeğimize kavuşuruz
Amin inşallah canım hayırlı olsunkaçıncı gününde kan verdin .benimde hiç bir belirtim yok bugün 6 günüm ama umarım pozitiftir
Amin inşallah canım hayırlı olsunkaçıncı gününde kan verdin .benimde hiç bir belirtim yok bugün 6 günüm ama umarım pozitiftir
10. Günüm. Umarım pozitifi görürsün sen deAmin inşallah canım hayırlı olsunkaçıncı gününde kan verdin .benimde hiç bir belirtim yok bugün 6 günüm ama umarım pozitiftir
İnsallah canım benim yarın 7 günüm olucak hayırlısıyla haftaici belki yaparım dayanamayabilirim çünkü10. Günüm. Umarım pozitifi görürsün sen de
Benimde 27 Mayıs'ta transferim oldu bugün 6 günüm 7 Haziran'da test günüm 8 Haziran'da doğum günüm benimde umarım güzel pozitif sonuç alırız inşallahBen 29 maysda transfer oldum hazıran 9 test gunum ( hemde dogum gunum )
Benimki ınshAllah dogum gunumuze hediyye olur benışlerimizBenimde 27 Mayıs'ta transferim oldu bugün 6 günüm 7 Haziran'da test günüm 8 Haziran'da doğum günüm benimde umarım güzel pozitif sonuç alırız inşallah
Ay inşallahBenimki ınshAllah dogum gunumuze hediyye olur benışlerimiz
Merhaba canım evet erken en erken 8-9 gün diyolar ama gününü beklemeni tavsiye ederimMerhaba bende 7 günüm erken gebelik testi yaptım negatif çıktı acaba erken mi
Salı 4 de yani benim kahve rengi kanam var üç gündür emin olamıyorum bir tık moralim bozulduMerhaba canım evet erken en erken 8-9 gün diyolar ama gününü beklemeni tavsiye ederimsenin ne zaman test gunun
İki gün varmış zaten aramızda inşallah gönlüne göre olur ben negatife hazırladım kendimi artıkBenimde 27 Mayıs'ta transferim oldu bugün 6 günüm 7 Haziran'da test günüm 8 Haziran'da doğum günüm benimde umarım güzel pozitif sonuç alırız inşallah
Az kalmış salıya bı kaç gün sabret canım hayırlısı olsun inşallahSalı 4 de yani benim kahve rengi kanam var üç gündür emin olamıyorum bir tık moralim bozuldu
Evet canım çok zaman yok hayırlısı olsun inşallahİki gün varmış zaten aramızda inşallah gönlüne göre olur ben negatife hazırladım kendimi artık
Benim ilk tüp bebek denemem insan en kötüsünü düşünüyoAz kalmış salıya bı kaç gün sabret canım hayırlısı olsun inşallahkanda daha net çıkıyor çünkü kasetler de çıkmıyor moralini bozma hiç
İnşallah gönlümüzce olur aminEvet canım çok zaman yok hayırlısı olsun inşallahbende çok merak ediyorum çünkü yine de belli olmaz bir mucize olur daha zaman var
Evet canım haklisin ama hiç kötü düşünme bende öyle düşünmüştüm ama hiç öyle olmadı iyi düşün iyi olsun ben öyle yapıyorum ama bunun ilkle ilgisi de yok o korku oluyor kaçıncı olursa olsun korkuyor insan hayırlısı olsun hakkımızda inşallah pozitif sonuç alırızBenim ilk tüp bebek denemem insan en kötüsünü düşünüyo