Teşekkür ederim yorum için , ahh ne ilaçlar kullandık baskılayıcı ve kan sulandırıcı kullanıyorum şuanda kendime artık iğne vurabiliyorumTransfer esnasında enfeksiyon kapmamanız için veriliyor antibiyotik. Ben de transfer gününe kadar kullanmıştım :) şansınız bol olsun
Ben de 2 aydır kan sulandırıcı iğne kullanıyorum, sonuç pozitif olduktan sonra daha az yoruyor merak etmeyinTeşekkür ederim yorum için , ahh ne ilaçlar kullandık baskılayıcı ve kan sulandırıcı kullanıyorum şuanda kendime artık iğne vurabiliyorum
Tahmin ediyorum ozaman pek koymaz tabiBen de 2 aydır kan sulandırıcı iğne kullanıyorum, sonuç pozitif olduktan sonra daha az yoruyor merak etmeyin
Ben 5.gün embriyosu transfer oldum, doktorum bana da 12.gün test yapmamı söylemişti ama dayanamayıp 10.gün vermiştim çıkmıştı. Transferden 1 hafta sonra da erken gebelik testinde ikinci çizgiyi gördüm. İdrar testi vermeyebilir ama kan kesin sonuç verir bence, 2 günde değer olumlu/olumsuz değişmez diye düşünüyorum. Umarım pozitiftirTahmin ediyorum ozaman pek koymaz tabi. 3. Gün embriyosu transferi yapıldı bana, doktor 12 gün sonraya kan testi verdi. Oksopar iğnem de 2 tane kaldı. 10. Gün kan testi gerçek sonuç verir mi ki bilginiz varmı ?
Bende çıkar diye düşünüyorum kan testinde , amin inşallahBen 5.gün embriyosu transfer oldum, doktorum bana da 12.gün test yapmamı söylemişti ama dayanamayıp 10.gün vermiştim çıkmıştı. Transferden 1 hafta sonra da erken gebelik testinde ikinci çizgiyi gördüm. İdrar testi vermeyebilir ama kan kesin sonuç verir bence, 2 günde değer olumlu/olumsuz değişmez diye düşünüyorum. Umarım pozitiftir
Oksapar günde 1 kez mi kullanıyorsunTahmin ediyorum ozaman pek koymaz tabi. 3. Gün embriyosu transferi yapıldı bana, doktor 12 gün sonraya kan testi verdi. Oksopar iğnem de 2 tane kaldı. 10. Gün kan testi gerçek sonuç verir mi ki bilginiz varmı ?
Evet 1 tane , pıhtı sorunum var mı yok mu bilmiyorum,sen ?Oksapar günde 1 kez mi kullanıyorsun
Ben hergün kullanıyorum canım pıhtı sorunun var mı? Benim bildiğim yokBen 1 gün kullanıyorum 1 gün kullanmıyorum canım