Merhaba benim de yaş 39 iki adet 3. gün embriyosu transfer edildi dün. Test tarihim 23 Mayıs. Nasıl geçecek inanın bilmiyorum. Heyecan doruktaMerhaba, aynı bekleme sürecinde olanlara ve olacaklara bol şans! Belki biraz da şans işidir :) İlk transferimiz, 2 adet dondurulmuş 3. gün embriyomuz transfer edildi. Nasıl hissedilir bilmiyorum. 40 yaşındayım, eşim 41, 38 yaşında bir düşüğümüz oldu ve ondan beri çabalıyoruz. Şu an belirti yok diyebilirim. Yani, arada giren hafif ya da orta kramplar ve bel ağrısı hissediyorum. Göğüslerde kayda değer bir hareket yok, biraz hassasiyet var ama ilaçlardan da olabilir. (İlk gebelikte en belirgin olan kısa sürede gelen meme acısıydı :) Bugün ovitrella iğne vurulacağım için erken ev testi yapmayı düşünmüyorum. 9 Mayıs'ta kandan öğreneceğiz. Aynı bekleme sürecinde olanlara selam ve tekrar bol şans!
İnşallahBol şans dilerim, evet türlü türlü şeyler, insan odağını ayıramıyor bundan :) Bol şans dilerim! Bu sefer ya da en kısa zamanda kucağınıza bir ya da daha fazla bebek alırsınız inşallah... Haber verin gelişmeleri ya da belirtileri.
Merhaba bende 33 yaşındayım 1 embriyo transferi yapıldı 15 Mayıs da heyecanla bekliyorum. Benimle aynı gün transfer olup test yapan varmı acaba
Hayır sizmerhaba bende ayın 15 inde transfer oldumtest yaptınız mı siz acaba??
İnşallah güzel sonuç alırız hepimizMayıs 14 transfer 2 embriyo 25 Mayıs test günü daha henüz yapmadım dünden beri regl ağrılarım var inş tutulmuşlardır ve çift çizgiyi görürüm
merhaba bende ayın 15 inde transfer oldumtest yaptınız mı siz acaba??
Merhaba bende 13 transfer oldum 2 embriyo benimde cok heycanlıyım ve korkuda var tabii nezaman yapcaksınız testiMayıs 14 transfer 2 embriyo 25 Mayıs test günü daha henüz yapmadım dünden beri regl ağrılarım var inş tutulmuşlardır ve çift çizgiyi görürüm
Aynı gün transfer olmuşuz ben yarın sabah erken gebelik testi yapacağım.. hayırlısıMerhaba bende 13 transfer oldum 2 embriyo benimde cok heycanlıyım ve korkuda var tabii nezaman yapcaksınız testi
İnsallah hayırlısı olsun ciftmi sizinkideAynı gün transfer olmuşuz ben yarın sabah erken gebelik testi yapacağım.. hayırl
İnşallahİnsallah hayırlısı olsun ciftmi sizinkide
5.gün embriyosu korkuyorum test yapmaya valla bilemedim napsamİnşallahevet çift, 3. Gün embriyosu. Sizinki kaçıncı gün? Test yapacak mısınız?
Ben ölüyorum meraktan5.gün embriyosu korkuyorum test yapmaya valla bilemedim napsam
Bende öyle evde test olsa şimdi yapardımBen ölüyorum meraktanne zaman hazır olursanız o zaman test yapmalı bence. 7. Günü zor ettim…
yok bende yapmadım yarın yapsak mı acabaHayır siz