Transfer sonrası sonuç bekleyenler!!!

Canım ben daha önce başka merkezlerde denedim negatiflerim oldu ama sağ olsun mustafa hocamda bahcecide ilk denemede pozitifi aldik biz
Anladim tesekkurler cvp icin.bebis haberinize de sevindm.allah sag salim kucaginza almayi nsip etsin

canım ben ebru hanımda ilk denememde çok şükür pozitif sonucu gördüm

Arkadaşlar ben de bu ay dondurulmuş transferi olacağım.5.gün embriyosu ? İdrar testi yanıltıcı olmuyo mu ya bana doktor beş gün boyunca vücudumu hamilelik hormonu vereceğini söyledi embriyoyla uyum sağlasın diye

Kızlar test yaptım az önce ikinci çizgi silik çıktı. Bugün transferin 7.gunu . 5.gun embriyosuydu. İlaçlardan olabilir mi ?
Yok sanmam silik çizgi varsa inşallah hamilesin ilaçlardan dolayı olsa hepimizde çıkardı. sevinebilirsin bence :) erken gebelik testimiydi

Yok sanmam silik çizgi varsa inşallah hamilesin ilaçlardan dolayı olsa hepimizde çıkardı. sevinebilirsin bence :) erken gebelik testimiydi
Hayır normal gebelik testiydi. Sabah değil diye onunla yapayım dedim. Yarın bir de erken gebelik testi yapacağım. İnşallah vardır yaa eşim umitlenmeyelim ilaçlardandır belki deyince bı kaldim

Hayır normal gebelik testiydi. Sabah değil diye onunla yapayım dedim. Yarın bir de erken gebelik testi yapacağım. İnşallah vardır yaa eşim umitlenmeyelim ilaçlardandır belki deyince bı kaldim
Bence bebeğin seninle hayırlı olsun canım. İlaçlardan olsa benimde çıkardı 7. Gün ve 9. Gün erken gebelik testi yapmıştım çıkmamıştı zaten sonucum negatif. Ama ilaç olarak da kan sulandırıcı iğne , aspirin , folik asit , jel , estrofem hap ve fitil kullandım

Arkadaşlar merhaba. Bugün kesin olarak negatif sonucumu aldım. Dondurulmuşlarla devam edeceğim ama öncesinde histeroskopi laroskopi ve pgt yaptırarak. Bugün olumlu ya da olumsuz sonucum ne olursa yazacağım demiştim diğer arkadaşalara fikir olsun diye. Ben forumu çok okudum tüp bebekle ilgili okumadığım burada hiç bir sayfa kalmadı desem yeri. Okudukça da umutlandım. Umutlandım çünkü pozitif sonuç alan arkadaşların yaşadığı her belirtiyi yaşıyordum. Kendimi mi dinliyorum kendim mi uyduruyorum bütün bu sancıları çekmeleri göğüslerimdeki şişliği ... ama hayır hepsini ama hepsini yaşadım. 6. Gün kanda 8. Gün idrarda da negatif gördükten sonra kendimi biraz daha bıraktım sürekli yatmayı bırakıp kendi işlerime yoğunlaşmaya çalıştım. Baktım hala adet olacakmışım gibi bütün belirtiler devam ediyor ve umudum tamamen yok olmadı. Ve bugün net sonucumu aldım. Buradan takip eden heyecanlı çok umutlu anne adayı arkadaşlarıma sesleniyorum. Kendinizi asla dinlemeyin. Harala gürele girmeyin bu işe. Öncelikle doktorunuzdan detaylı testleri isteyin. Sonu daha az hüsran oluyor. Umudunuz olmasın asla demiyorum. Umut olmadan bir can nasıl doğar. Ama transfer olduktan sonra kendinizi dinlemeyin işinize gücünüze bakın. Yolunuza devam edin. Allaha emanet olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…