- 25 Ağustos 2019
- 181
- 91
- 13
- 30
Yaa çok heyecan yaptım şimdi5.gün embriyosu belli olur bence..ben ilk hamileliğimde yapmıştım
Yarın yapayım o zaman. İnşallah yüzüm güler benimde. İlk tüp bebek denememiz. Hem heyecan hem korku var.Benim tek embriyo, 5.gün embriyosu, 6.günde hassas testlerde silik çizgi olarak cıkmıstı.
yAptınız mı test merak ettim sizi. İlk idrarla yapın daha iyi olur ama çıkmazsa da umutsuzluğa kapılmayın daha erkenYarın yapayım o zaman. İnşallah yüzüm güler benimde. İlk tüp bebek denememiz. Hem heyecan hem korku var.
Hayırlısı Allahtan diyeceğiz rabbim ne dilerse o olur..inşallah pozitif olurYaa çok heyecan yaptım şimdisabah yapacağım. Ama korkuyorum da .
Canım ben daha önce başka merkezlerde denedim negatiflerim oldu ama sağ olsun mustafa hocamda bahcecide ilk denemede pozitifi aldik biz
Anladim tesekkurler cvp icin.bebis haberinize de sevindm.allah sag salim kucaginza almayi nsip etsinCanım ben daha önce başka merkezlerde denedim negatiflerim oldu ama sağ olsun mustafa hocamda bahcecide ilk denemede pozitifi aldik biz
Yaptınmı canım testt ne yaptın?Merhaba arkadaşlar. Bugün transferimin 6.günü. Sadece bel ağrısı ve gaz sıkıntım var. 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi. Erken gebelik testi aldım. Yarın yapsam mı yapmasam mı diye çok kararsızım. Sizce varsa 7.günde belli olur mu ?
YapamadımyAptınız mı test merak ettim sizi. İlk idrarla yapın daha iyi olur ama çıkmazsa da umutsuzluğa kapılmayın daha erken
YapamadımYaptınmı canım testt ne yaptın?
Hepimizin yüzü güler inşallahHayırlısı Allahtan diyeceğiz rabbim ne dilerse o olur..inşallah pozitif olur
Hayırlısı olsun inşallahYapamadımkayınvalidemlere gittik gece testi evde unuttum o telaşla. Yarın sabah ilk idrarla yapacağım inşallah
İnşallah hayırlı sonuçlar olurYapamadımgece kayınvalidemlere gitmek zorunda kaldık testi evde unuttum. Yarın ilk idrarla yapacağım inşallah.
Yok sanmam silik çizgi varsa inşallah hamilesin ilaçlardan dolayı olsa hepimizde çıkardı. sevinebilirsin bence :) erken gebelik testimiydiKızlar test yaptım az önce ikinci çizgi silik çıktı. Bugün transferin 7.gunu . 5.gun embriyosuydu. İlaçlardan olabilir mi ?
Hayır normal gebelik testiydi. Sabah değil diye onunla yapayım dedim. Yarın bir de erken gebelik testi yapacağım. İnşallah vardır yaa eşim umitlenmeyelim ilaçlardandır belki deyince bı kaldimYok sanmam silik çizgi varsa inşallah hamilesin ilaçlardan dolayı olsa hepimizde çıkardı. sevinebilirsin bence :) erken gebelik testimiydi
Bence bebeğin seninle hayırlı olsun canım. İlaçlardan olsa benimde çıkardı 7. Gün ve 9. Gün erken gebelik testi yapmıştım çıkmamıştı zaten sonucum negatif. Ama ilaç olarak da kan sulandırıcı iğne , aspirin , folik asit , jel , estrofem hap ve fitil kullandımHayır normal gebelik testiydi. Sabah değil diye onunla yapayım dedim. Yarın bir de erken gebelik testi yapacağım. İnşallah vardır yaa eşim umitlenmeyelim ilaçlardandır belki deyince bı kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?