- 14 Mart 2008
- 6.048
- 5.177
- 723
Sizinle aynı şeyleri yaşamışız sanırım bende 6. Gün kanda 8. Gün idrar da negatif almıştım hatta devam etmiştim umut etmeye erken demişlerdi ama içimden bir his olmayacağını söylüyordu sizin de dediğiniz gibi bir çok belirtiyi de yaşamıştım kasık ağrısı bel ağrısı gibi ama olmayınca olmuyor dondurulmu ş olanlarla bende yoluma devam ediyorum ama hala içimden bir his olmayacağını söylüyor nedenseArkadaşlar merhaba. Bugün kesin olarak negatif sonucumu aldım. Dondurulmuşlarla devam edeceğim ama öncesinde histeroskopi laroskopi ve pgt yaptırarak. Bugün olumlu ya da olumsuz sonucum ne olursa yazacağım demiştim diğer arkadaşalara fikir olsun diye. Ben forumu çok okudum tüp bebekle ilgili okumadığım burada hiç bir sayfa kalmadı desem yeri. Okudukça da umutlandım. Umutlandım çünkü pozitif sonuç alan arkadaşların yaşadığı her belirtiyi yaşıyordum. Kendimi mi dinliyorum kendim mi uyduruyorum bütün bu sancıları çekmeleri göğüslerimdeki şişliği ... ama hayır hepsini ama hepsini yaşadım. 6. Gün kanda 8. Gün idrarda da negatif gördükten sonra kendimi biraz daha bıraktım sürekli yatmayı bırakıp kendi işlerime yoğunlaşmaya çalıştım. Baktım hala adet olacakmışım gibi bütün belirtiler devam ediyor ve umudum tamamen yok olmadı. Ve bugün net sonucumu aldım. Buradan takip eden heyecanlı çok umutlu anne adayı arkadaşlarıma sesleniyorum. Kendinizi asla dinlemeyin. Harala gürele girmeyin bu işe. Öncelikle doktorunuzdan detaylı testleri isteyin. Sonu daha az hüsran oluyor. Umudunuz olmasın asla demiyorum. Umut olmadan bir can nasıl doğar. Ama transfer olduktan sonra kendinizi dinlemeyin işinize gücünüze bakın. Yolunuza devam edin. Allaha emanet olun.
Hamile olmadığın sürece sadece ilaçlar o sonucu vermez.. Ben de onca ilaca rağmen ve son test günümde (12.gün) olmama rağmen 0,1 beta değerim çıktı.. Kaldıki önce kana sonra idrara geçiyor kesin hamilesin.. Tebrikler..Hayır normal gebelik testiydi. Sabah değil diye onunla yapayım dedim. Yarın bir de erken gebelik testi yapacağım. İnşallah vardır yaa eşim umitlenmeyelim ilaçlardandır belki deyince bı kaldim
Rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin canım benim. Bende coraspirin , progynex iğne ve kalçadan bant kullanıyorum. Transfer günü pruloton iğne bı de bugün pruloton iğne yaptırdım . İnşallah kanda da pozitifi görürüm.Bence bebeğin seninle hayırlı olsun canım. İlaçlardan olsa benimde çıkardı 7. Gün ve 9. Gün erken gebelik testi yapmıştım çıkmamıştı zaten sonucum negatif. Ama ilaç olarak da kan sulandırıcı iğne , aspirin , folik asit , jel , estrofem hap ve fitil kullandım
Amin inşallah canım. Rabbim isteyen bu yolda olan herkese nasip etsin Benimle beraberRabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin canım benim. Bende coraspirin , progynex iğne ve kalçadan bant kullanıyorum. Transfer günü pruloton iğne bı de bugün pruloton iğne yaptırdım . İnşallah kanda da pozitifi görürüm.
Eşim cumartesi yaptıracağız diye tutturdu o halen inanamıyorAmin inşallah canım. Rabbim isteyen bu yolda olan herkese nasip etsin Benimle beraberben hamile olduğunu düşünüyorum kullandığın hiç bir ilaç beta hcg hormonu vermiyor istersen bu akşam acilde kan ver sonucu sende göreceksin :)
İnan’ın bence bizlerde olsa çıkardı demek ki var ki çıkıyor artıkEşim cumartesi yaptıracağız diye tutturdu o halen inanamıyorcuma günü beklenen adet tarihim bir gün geçsin öyle diyor
İlk deneme olunca çok tecrübesiziz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Zorlaştırmasın kolaylaştırsın.İnan’ın bence bizlerde olsa çıkardı demek ki var ki çıkıyor artıkadet tarihiyle ilgisi olsaydı keşke benim de eşim adetin geçti bak hamile olabilirsin diye ümitleniyordu ama ilaçlar adet olmanı zaten engelliyor normal gebelik gibi düşünmeyin siz bunu
Amin hepimizinkiniİlk deneme olunca çok tecrübesiziz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Zorlaştırmasın kolaylaştırsın.
Aynen öyle . Çok zor bir süreç. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah hepimizin yüzü güler .Amin hepimizinkini❤ Evet bizim de ilkti ama sonra insan alışıyor kendi kendimize iğne vurmaktan kendimizi dinlemekten arttık hepimiz hemşire gibi oluyoruz
Amin insAllah Allah razı olsun@matrisss B Baharibosimsek haklisiniz.belki de o dr beni baska bo tup bebek merkezine yonlendirmek icin o tarz seyler soyledi. B Baharibosimsek sizin dr niz kim? Hayırlı olsun bebisiniz.allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Yol arkadaşım diyeceğim diğer bütün arkadaşlar gibi size de hayatta hiç bir şeyimi mücadele etmeden elde edemedim. Bunun böyle olacağını içimden bir ses hep söyledi. Önce tabiki Allahın izniyle sonra da şu an içinde bulunduğumuz bilimsel yöntemin yardımıyla bizler de anne olacağız. Ben bu denememden çok şey öğrendim. Ders aldım. Bilimsel bir yöntem uygulandı ve olmadı. O zaman sebepleri vardı ve olmadı. Şimdi bunları araştırma zamanı. Bu kez hoca bana hadi bakalım şimdi de dondurulmuş deneyelim derse ki o demeden ben diyeceğim önce neden olmamış hocam ona bir bakalım. Benim rahmimden kaynaklanan bir problem mi yoksa elimizdeki spermlerin dna sından. Ya da oluşan embriyo probleminden mi. Şimdi esas emek verme zamanı. Elimizde dondurulmuşlar var evet ama boşa gitmesine ve bile bile hayal kırıklığına ne gerek var.Sizinle aynı şeyleri yaşamışız sanırım bende 6. Gün kanda 8. Gün idrar da negatif almıştım hatta devam etmiştim umut etmeye erken demişlerdi ama içimden bir his olmayacağını söylüyordu sizin de dediğiniz gibi bir çok belirtiyi de yaşamıştım kasık ağrısı bel ağrısı gibi ama olmayınca olmuyor dondurulmu ş olanlarla bende yoluma devam ediyorum ama hala içimden bir his olmayacağını söylüyor nedense
Canım hayırlı olsun, benim de 6.günde cıkmıstı silik çizgiKızlar test yaptım az önce ikinci çizgi silik çıktı. Bugün transferin 7.gunu . 5.gun embriyosuydu. İlaçlardan olabilir mi ?
Çok doğru söylüyorsunuz ben doktorumla görüştüm kendisi hiç bir sebep olmadığını söyledi muayene etti tekrar hiç bir sorunun yok yaşın genç vs ama olmuyor işte nasip aslında birazda. Rahimim iyi rahim duvarım iyi transferim çok başarılı embriyo kalitem 1. Ama rabbim ol demedi olmadı. Kalan embriyoları genetiğe göndermeyi söyledim doktorum gerek olmadığını 40 yaşın altında bunun sadece vakit kaybı olduğunu söylediYol arkadaşım diyeceğim diğer bütün arkadaşlar gibi size de hayatta hiç bir şeyimi mücadele etmeden elde edemedim. Bunun böyle olacağını içimden bir ses hep söyledi. Önce tabiki Allahın izniyle sonra da şu an içinde bulunduğumuz bilimsel yöntemin yardımıyla bizler de anne olacağız. Ben bu denememden çok şey öğrendim. Ders aldım. Bilimsel bir yöntem uygulandı ve olmadı. O zaman sebepleri vardı ve olmadı. Şimdi bunları araştırma zamanı. Bu kez hoca bana hadi bakalım şimdi de dondurulmuş deneyelim derse ki o demeden ben diyeceğim önce neden olmamış hocam ona bir bakalım. Benim rahmimden kaynaklanan bir problem mi yoksa elimizdeki spermlerin dna sından. Ya da oluşan embriyo probleminden mi. Şimdi esas emek verme zamanı. Elimizde dondurulmuşlar var evet ama boşa gitmesine ve bile bile hayal kırıklığına ne gerek var.
Hepsi gerek yok diyor. Hayırlısı olsun bakalım arkadaşımÇok doğru söylüyorsunuz ben doktorumla görüştüm kendisi hiç bir sebep olmadığını söyledi muayene etti tekrar hiç bir sorunun yok yaşın genç vs ama olmuyor işte nasip aslında birazda. Rahimim iyi rahim duvarım iyi transferim çok başarılı embriyo kalitem 1. Ama rabbim ol demedi olmadı. Kalan embriyoları genetiğe göndermeyi söyledim doktorum gerek olmadığını 40 yaşın altında bunun sadece vakit kaybı olduğunu söyledi
Yani bilmiyorum gerek olsa neden yaptırmasın diyorum sonuçta özel merkez para için yapardı böyle birşey için maliyetiniz yükselmesin dedi doktor onun yerine sıfırdan başlarız çünkü aynı maliyeti buluyor dediHepsi gerek yok diyor. Hayırlısı olsun bakalım arkadaşım
Şuan hamile misin peki ? Kanda da pozitifi gördün mü ?Canım hayırlı olsun, benim de 6.günde cıkmıstı silik çizgi
Çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayısa nasip etsinKızlar test yaptım az önce ikinci çizgi silik çıktı. Bugün transferin 7.gunu . 5.gun embriyosuydu. İlaçlardan olabilir mi ?
Evet.Şuan hamile misin peki ? Kanda da pozitifi gördün mü ?
Cumartesini bekleyeceğiz derken iğne yaptırmaya gittiğimde test yaptırdım. Değerim 122 çıktı arkadaşlar. Doktor pozitif görünüyor ama takip edilsin 2 gün sonra tekrar kan testi yapılsın dedi .İnşallah sağlıkla devam eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?