• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası sonuç bekleyenler!!!

Kesinlikle öyle yüce rabbim ol der ve oluverir. Biz elimizden geleni yaptık tevekkül Allah tan. Sürekli karnını sevip dua okuyorum olucak Allah'ın izniyle haberdar et mutlaka olurmuu
Evet kesinlikle dua ile herşey.. benim oğlum da 7.gun damlama şeklinde kanamam başladı ve 10.haftaya kadar devam etti.. ama ben o duruma rağmen umidimi hiç yitirmedim ve ilk günden itibaren onunla hep konuştum... Tecrübe ile biliyorum ki olacağına inaninca Rabb'im olduruyor :dua: :KK200::emir_bebek:

Allah razı olsun amin insAllah 🙇 bahçeci umut Altunizade Cem hocamız
Ben de fulya bahcecide remzi hocayla baslicam bu ay.kacinci transferde pozitifi gördünüz? Kac yumurta toplanip kac tane 5.gun embriyonuz kalmisti? Cok soru sordum ama bugun bi dr bahceci ilk kez pozitif olmasini istemz.tekrar tekrar tedavi yapmak ister para icin dedi.cok moralim bozuldu 😞

Ben de fulya bahcecide remzi hocayla baslicam bu ay.kacinci transferde pozitifi gördünüz? Kac yumurta toplanip kac tane 5.gun embriyonuz kalmisti? Cok soru sordum ama bugun bi dr bahceci ilk kez pozitif olmasini istemz.tekrar tekrar tedavi yapmak ister para icin dedi.cok moralim bozuldu 😞
Malesef bende duydum aynı şeyleri ve hiç güvenmiyorum oraya

😊 Bence o doktor düşünüyordur onu insanın fikri neyse zikri de odur .. bahceciler artık dunyada 1. Olma yolunda o yüzden ilk denemede pozitifi görme cabasindalar hep her zaman ben çok araştırdım .. hatta durumu olmayanlara çok cüzi miktarda tedavi ediyorlar .. ben çok güvendim abim gibi sevdim Cem hocayı bütün doktorlarının öyle olduğunu çok duydum .. herşey Allah'tan tabiki ama onlarda işlerinde gerçekten bir numara gerisi nasip .. içiniz rahat bir şekilde gidebilirsiniz bahçeci ye.. benim ilk denemesi çok şükür pozitifi gördük 🙇🙇🙇❤ 44 yumurta toplandı 33 tanesi kaliteli oldu 25 tanesi dollendi toplamda 8 tane kaliteli embriyo oldu 4 tanesi 5 günlük 4 tanesi 6 günlük.. bana 5.gun embriyosu transfer edildi .. bende pko ve insülin direnci vardı . Eşimde de sperm hareketsizlik vardi varikoselden ameliyat oldu .. çok şükür pozitifi gördük .. Rabbim sizede bütün isteyenlere nasip etsin insAllah 🙇🙇🙇❤❤❤

Benimde cem bey de ilk denemeden çocuğum var.Tabi ki normal karşılamıyorum ama embriyoların karıştırılmasını diyorsunuz sanırım.Şimdi aşırı bir güvenlik önlemi alınmış zaten.Hatta sürekli bileklik okutmaktan sen sıkılıyorsun:)
Bahçecinin hastaya da paraya da ihtiyacı yok arkadaşlar.Belki başka bişey içinize sinmez istemezsiniz ama kafanızdaki soru işareti bu olmasın

Benimde cem bey de ilk denemeden çocuğum var.Tabi ki normal karşılamıyorum ama embriyoların karıştırılmasını diyorsunuz sanırım.Şimdi aşırı bir güvenlik önlemi alınmış zaten.Hatta sürekli bileklik okutmaktan sen sıkılıyorsun:)
Bahçecinin hastaya da paraya da ihtiyacı yok arkadaşlar.Belki başka bişey içinize sinmez istemezsiniz ama kafanızdaki soru işareti bu olmasın
Yok ben onu kastetmiyorum.soylediginiz haberi biliyorum ama artik daha dikkat edildigini dusunuyorum ben de.sadece ikinci ucuncu tarnsferlerde basari istiyolar demesi etkiledi beni.bi negatif denemem var cunku.ben de sizin söylediklerinizi soyledim dr ye ama kafamda soru isareti de birakmadi degil

canım bende ebru hanımda gebe kaldım diğer arkadfaşların dediğine katılıyorum merkeze gidince o pozitif enerjiyi alıyorsun zaten

Canım valla bende mustafa bahçeci hastasiyim canım doktorum şirin babam kesinlikle tavsiye ederim her adımda güvenlik kontrolünden geçiyorsun böylelikle adim adım onaylama yapıyorsun diğer arkadasin dediği gibi onaylamayan bikiyor insan :)

Üzülme lütfen benimde negatifle sonuçlandı yeniden ayağa kalktım yeni transfere hazırlanıyorum. Hayırlı sonuçlarımız olur bundan sonra inşallah dondurılmuş var mı
Hayır yok yeniden en baştan başlamayı şuan düşünemiyorum çok yıpratıcı zor Bi süreç herkes yaşadı zaten şimdilik bilemiyorum..

Bence bugün böyle düşünüyorsun çünkü pes etmek bizlere göre değil pes etme

Ben guvenlik anlaminda dememistm.daha cok para almak icin daha cok transfer icin ugrasiyorlar demistim aslinda.insallah oyle degildir.sizler pozitifi gördünüz mu? Kacinci denemeniz? B Baharibosimsek A akaleli S Suzan123 M matrisss
Benim cem beyde ilk denemeden çocuğum var.Şimdi ikinci için yine kendisine gidiyorum.Bunişler biraz da nasip işi gerçi.Allah izin vermedikten sonra en iyi embriyo da transfer edilse negatif olabiliyor.Ama isim yapmış bir merkez sırf para için söylediğinizi yapmaz diye düşünüyorum.Asıl negatif sonuçlar hasta sayısını azaltır.
Kesinlikle bahçecinin reklamını yapıyomuş gibi algılanmak istemem:)mesela hiç gitmemiş olmama rağmen şişli memorialin de başarılı olduğunu düşünüyorum.

Merhaba arkadaşlar. Bugün transferimin 6.günü. Sadece bel ağrısı ve gaz sıkıntım var. 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi. Erken gebelik testi aldım. Yarın yapsam mı yapmasam mı diye çok kararsızım. Sizce varsa 7.günde belli olur mu ?

Merhaba arkadaşlar. Bugün transferimin 6.günü. Sadece bel ağrısı ve gaz sıkıntım var. 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi. Erken gebelik testi aldım. Yarın yapsam mı yapmasam mı diye çok kararsızım. Sizce varsa 7.günde belli olur mu ?
5.gün embriyosu belli olur bence..ben ilk hamileliğimde yapmıştım😊

Benim tek embriyo, 5.gün embriyosu, 6.günde hassas testlerde silik çizgi olarak cıkmıstı.

Back