- 12 Eylül 2019
- 60
- 46
- 3
- 37
Evet kesinlikle dua ile herşey.. benim oğlum da 7.gun damlama şeklinde kanamam başladı ve 10.haftaya kadar devam etti.. ama ben o duruma rağmen umidimi hiç yitirmedim ve ilk günden itibaren onunla hep konuştum... Tecrübe ile biliyorum ki olacağına inaninca Rabb'im olduruyorKesinlikle öyle yüce rabbim ol der ve oluverir. Biz elimizden geleni yaptık tevekkül Allah tan. Sürekli karnını sevip dua okuyorum olucak Allah'ın izniyle haberdar et mutlaka olurmuu
Ben de fulya bahcecide remzi hocayla baslicam bu ay.kacinci transferde pozitifi gördünüz? Kac yumurta toplanip kac tane 5.gun embriyonuz kalmisti? Cok soru sordum ama bugun bi dr bahceci ilk kez pozitif olmasini istemz.tekrar tekrar tedavi yapmak ister para icin dedi.cok moralim bozulduAllah razı olsun amin insAllahbahçeci umut Altunizade Cem hocamız
Malesef bende duydum aynı şeyleri ve hiç güvenmiyorum orayaBen de fulya bahcecide remzi hocayla baslicam bu ay.kacinci transferde pozitifi gördünüz? Kac yumurta toplanip kac tane 5.gun embriyonuz kalmisti? Cok soru sordum ama bugun bi dr bahceci ilk kez pozitif olmasini istemz.tekrar tekrar tedavi yapmak ister para icin dedi.cok moralim bozuldu
Ben de fulya bahcecide remzi hocayla baslicam bu ay.kacinci transferde pozitifi gördünüz? Kac yumurta toplanip kac tane 5.gun embriyonuz kalmisti? Cok soru sordum ama bugun bi dr bahceci ilk kez pozitif olmasini istemz.tekrar tekrar tedavi yapmak ister para icin dedi.cok moralim bozuldu
Bence hiç düşünmeden gidin derim bahceciye .. ilk görüşmede pozitif enerjiyi alıyorsunuz zaten .Malesef bende duydum aynı şeyleri ve hiç güvenmiyorum oraya
Benim transferim gerçekleşti sonuç bekliyorum.ama gazetelere yansıyan haberleri bile güvenimi sarstı..sizin için çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah..Bence hiç düşünmeden gidin derim bahceciye .. ilk görüşmede pozitif enerjiyi alıyorsunuz zaten .
Yok ben onu kastetmiyorum.soylediginiz haberi biliyorum ama artik daha dikkat edildigini dusunuyorum ben de.sadece ikinci ucuncu tarnsferlerde basari istiyolar demesi etkiledi beni.bi negatif denemem var cunku.ben de sizin söylediklerinizi soyledim dr ye ama kafamda soru isareti de birakmadi degilBenimde cem bey de ilk denemeden çocuğum var.Tabi ki normal karşılamıyorum ama embriyoların karıştırılmasını diyorsunuz sanırım.Şimdi aşırı bir güvenlik önlemi alınmış zaten.Hatta sürekli bileklik okutmaktan sen sıkılıyorsun:)
Bahçecinin hastaya da paraya da ihtiyacı yok arkadaşlar.Belki başka bişey içinize sinmez istemezsiniz ama kafanızdaki soru işareti bu olmasın
Üzülme lütfen benimde negatifle sonuçlandı yeniden ayağa kalktım yeni transfere hazırlanıyorum. Hayırlı sonuçlarımız olur bundan sonra inşallah dondurılmuş var mıSonuç negatif maalesef
Hayır yok yeniden en baştan başlamayı şuan düşünemiyorum çok yıpratıcı zor Bi süreç herkes yaşadı zaten şimdilik bilemiyorum..Üzülme lütfen benimde negatifle sonuçlandı yeniden ayağa kalktım yeni transfere hazırlanıyorum. Hayırlı sonuçlarımız olur bundan sonra inşallah dondurılmuş var mı
Benim cem beyde ilk denemeden çocuğum var.Şimdi ikinci için yine kendisine gidiyorum.Bunişler biraz da nasip işi gerçi.Allah izin vermedikten sonra en iyi embriyo da transfer edilse negatif olabiliyor.Ama isim yapmış bir merkez sırf para için söylediğinizi yapmaz diye düşünüyorum.Asıl negatif sonuçlar hasta sayısını azaltır.
5.gün embriyosu belli olur bence..ben ilk hamileliğimde yapmıştımMerhaba arkadaşlar. Bugün transferimin 6.günü. Sadece bel ağrısı ve gaz sıkıntım var. 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi. Erken gebelik testi aldım. Yarın yapsam mı yapmasam mı diye çok kararsızım. Sizce varsa 7.günde belli olur mu ?
Benim tek embriyo, 5.gün embriyosu, 6.günde hassas testlerde silik çizgi olarak cıkmıstı.Merhaba arkadaşlar. Bugün transferimin 6.günü. Sadece bel ağrısı ve gaz sıkıntım var. 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi. Erken gebelik testi aldım. Yarın yapsam mı yapmasam mı diye çok kararsızım. Sizce varsa 7.günde belli olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?