- 14 Mart 2008
- 6.048
- 5.177
- 723
Sizinle aynı şeyleri yaşamışız sanırım bende 6. Gün kanda 8. Gün idrar da negatif almıştım hatta devam etmiştim umut etmeye erken demişlerdi ama içimden bir his olmayacağını söylüyordu sizin de dediğiniz gibi bir çok belirtiyi de yaşamıştım kasık ağrısı bel ağrısı gibi ama olmayınca olmuyor dondurulmu ş olanlarla bende yoluma devam ediyorum ama hala içimden bir his olmayacağını söylüyor nedenseArkadaşlar merhaba. Bugün kesin olarak negatif sonucumu aldım. Dondurulmuşlarla devam edeceğim ama öncesinde histeroskopi laroskopi ve pgt yaptırarak. Bugün olumlu ya da olumsuz sonucum ne olursa yazacağım demiştim diğer arkadaşalara fikir olsun diye. Ben forumu çok okudum tüp bebekle ilgili okumadığım burada hiç bir sayfa kalmadı desem yeri. Okudukça da umutlandım. Umutlandım çünkü pozitif sonuç alan arkadaşların yaşadığı her belirtiyi yaşıyordum. Kendimi mi dinliyorum kendim mi uyduruyorum bütün bu sancıları çekmeleri göğüslerimdeki şişliği ... ama hayır hepsini ama hepsini yaşadım. 6. Gün kanda 8. Gün idrarda da negatif gördükten sonra kendimi biraz daha bıraktım sürekli yatmayı bırakıp kendi işlerime yoğunlaşmaya çalıştım. Baktım hala adet olacakmışım gibi bütün belirtiler devam ediyor ve umudum tamamen yok olmadı. Ve bugün net sonucumu aldım. Buradan takip eden heyecanlı çok umutlu anne adayı arkadaşlarıma sesleniyorum. Kendinizi asla dinlemeyin. Harala gürele girmeyin bu işe. Öncelikle doktorunuzdan detaylı testleri isteyin. Sonu daha az hüsran oluyor. Umudunuz olmasın asla demiyorum. Umut olmadan bir can nasıl doğar. Ama transfer olduktan sonra kendinizi dinlemeyin işinize gücünüze bakın. Yolunuza devam edin. Allaha emanet olun.