• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası sonuç bekleyenler!!!

Dayanamadım ve yaptım. Predictor aldım sonuç negatif. Çok üzgünüm. Kan verdim şimdi bitireyim dedim tamamen kafamda 1 haftadır evde yatıyorum. Yatmakla kalkmakla kasık ağrısıyla pek bir alakası yokmuş demekki. Dondurulmuşlarla devam edeceğim. 2-3 ay sonra olur herhalde.
Cok erken canm ben dün doktorumla görüştüm cok erken yapmışsın dedi ki seninki çok daha erken bide 5. Gün embriyosu 5. Günden sonra beta hcg hormonu salgilanmaya başlıyor vücutta sonucu yaz ama negatif çıkarsa çok da üzülme

Cok erken canm ben dün doktorumla görüştüm cok erken yapmışsın dedi ki seninki çok daha erken bide 5. Gün embriyosu 5. Günden sonra beta hcg hormonu salgilanmaya başlıyor vücutta sonucu yaz ama negatif çıkarsa çok da üzülme

Benim 3. Gün embriyosuydu. Geçtiğimiz cuma transfer oldum. Kanda çıkar diye bi umuttu ama kanda da sonuç <5

Clgmz senin kan değerin kaçtı

Merhaba bende transfer 2 günü iki adet dondurulmuş 3 gün embriyosu transfer oldu dünden beridir sadece ateş ateş yanıyorum birden sıcaklık geliyo okadar 23 test gunum beklemedeyim

7. Günü kan sonucumda negatif en azından kanda az da olsa çıkardı. Merkezi aradım ilaçlara devam edin dedi ama sıfır umut
Canım bence çok erken lütfen üzülme sen kendi kendini uzmussun bende senden bir gün sonra transfer oldum yapmamay kararlıyım test günüme kadar enazindan 10. Cu güne kadar çıkmaz daha erken

Canım bence çok erken lütfen üzülme sen kendi kendini uzmussun bende senden bir gün sonra transfer oldum yapmamay kararlıyım test günüme kadar enazindan 10. Cu güne kadar çıkmaz daha erken
Merkezi aradım daha çok erken ilaçlarınızı bırakmayın dediler. Benim hiç umudum yok.

Merkezi aradım daha çok erken ilaçlarınızı bırakmayın dediler. Benim hiç umudum yok.
Sakın sakin kendikendine uzmussun lütfen moralini bozucak hiç bişey yok lütfen herşey güzel olacak de ve sürekli karnını sev bebeğim seni seviyorum seni istiyorum de ve bildiğin duaları karnını severek oku lütfen ve herturlu haber ver burdan ben güzel haber vereceğine inanıyorum

Merhaba ilk değer 8.23 bugün 3.91 çıktı doktora yazdım cumartesi asıl test gunum ama artık yükseleceğini sanmam ..

Sakın sakin kendikendine uzmussun lütfen moralini bozucak hiç bişey yok lütfen herşey güzel olacak de ve sürekli karnını sev bebeğim seni seviyorum seni istiyorum de ve bildiğin duaları karnını severek oku lütfen ve herturlu haber ver burdan ben güzel haber vereceğine inanıyorum
Gerçekten çok iyisiniz teşekkür ederim. İnşallah dediğiniz gibi olur

Merhaba ilk değer 8.23 bugün 3.91 çıktı doktora yazdım cumartesi asıl test gunum ama artık yükseleceğini sanmam ..
Haftaya göre aralıkları kontrol et değişkenlik gösteriyomuş. Bir de sen transferden sonra çatlatma iğnesi kulllanmışmıyıdın?

Back