Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Transfer sonrası sonuç bekleyenler!!!
- Konu Sahibi ys_pasa
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hakkınızda hayırlısı olsunBenim maalesef negatif sonuçlandı.histereskopi olmam gerekliymiş rahmimde biraz çöküklük vardı doktorum başka bir nedene bağlayamafı
- 12 Nisan 2016
- 256
- 150
- 53
- 35
İnşallah sizlerinki olumlu sonuçlanır teşekkürlerHakkınızda hayırlısı olsun
- 27 Eylül 2017
- 292
- 52
- 28
- 30
8.23 çıktı değerim inşallah katlanır kimyasal olmazHayırlı olsun canım
- 20 Temmuz 2019
- 268
- 181
- 103
- 33
İnsAllah katlanır .. sizde belirti var mıydı?8.23 çıktı değerim inşallah katlanır kimyasal olmaz
- 27 Eylül 2017
- 292
- 52
- 28
- 30
Hiç belirtim yok olmadığını düşündüm hep gidip kan vereyim bitsin artık dedim nasil olsa olmadı erkenden bu sonuca alışırım hem dedim ama böyle çıktıİnsAllah katlanır .. sizde belirti var mıydı?
- 20 Temmuz 2019
- 268
- 181
- 103
- 33
Hadi hayrlı olsun insAllah darısı bize ❤❤❤Hiç belirtim yok olmadığını düşündüm hep gidip kan vereyim bitsin artık dedim nasil olsa olmadı erkenden bu sonuca alışırım hem dedim ama böyle çıktı
Hayırlı olsun cok sevindim. Kacıncı günde cıktı bu sonuc?8.23 çıktı değerim inşallah katlanır kimyasal olmaz
- 8 Eylül 2019
- 102
- 36
- 18
- 35
Merhaba ben de progestanı fitil olarak kullanıyorum ama çabucak gidiyor gibi geliyor umarım bir fayda sağlıyordurMerh
Merhaba taze transfer mi oldu, benim de aksine hiç ağrım yok progestanı ben fitil olarak kullanıyorum hiç yan etkisi olmuyor
- 27 Eylül 2017
- 292
- 52
- 28
- 30
Amin en kısa zamanda sizlere de yasatsın RabbimHadi hayrlı olsun insAllah darısı bize ❤❤❤
- 27 Eylül 2017
- 292
- 52
- 28
- 30
Fitilden sonra mümkünse bı saat yatın ben böyle çözüm buldum tabi ne kadar yatsanız da illa bi kısmı çıkıyor ama o kadar sorun olacağını düşünmüyorumMerhaba ben de progestanı fitil olarak kullanıyorum ama çabucak gidiyor gibi geliyor umarım bir fayda sağlıyordur
- 2 Eylül 2019
- 349
- 355
- 33
- 20 Temmuz 2019
- 268
- 181
- 103
- 33
Merhaba hayrlı olsun amin insAllah hepimize insAllah ❤Merhaba herkese. Benimde 6 eylülde 1 adet 3. Gün embriyosu transfer edildi. 18 eylül test günüm. Bugün transfer günü saymazsak 4. Günüm Allah isteyen herkese nasip etsin anne baba olmayı
- 8 Eylül 2019
- 102
- 36
- 18
- 35
Merhaba. Tekrar kan testi verdiniz mi nasıl sonuçlar?Fitilden sonra mümkünse bı saat yatın ben böyle çözüm buldum tabi ne kadar yatsanız da illa bi kısmı çıkıyor ama o kadar sorun olacağını düşünmüyorum
- 27 Eylül 2017
- 292
- 52
- 28
- 30
Bugün gidemedim yarın vericem bende çok merak ediyorumMerhaba. Tekrar kan testi verdiniz mi nasıl sonuçlar?
- 8 Eylül 2019
- 102
- 36
- 18
- 35
Cuma günü transfer oldum sabah. Yarın test yapayım diyorum ama bi yandan da korkuyorum. 3. Gün embriyosu benim senin 5. Gün embriyosumuydu?Bugün gidemedim yarın vericem bende çok merak ediyorum
- 27 Eylül 2017
- 292
- 52
- 28
- 30
Canım yarın erken olur cuma yap o bile erken ama anlıyorum seni bide erken gebelik testi al münkünse benim 4.gün embriyosuCuma günü transfer oldum sabah. Yarın test yapayım diyorum ama bi yandan da korkuyorum. 3. Gün embriyosu benim senin 5. Gün embriyosumuydu?
- 27 Eylül 2017
- 292
- 52
- 28
- 30
O testi yapınca herşey geçecek gibi oluyor ama maalesef tam aksi benim çok düşük çıktı şimdi kimyasal mi diye düşünüyorum o yüzden ne kadar geç o kadar iyi bide 3. Gün embriyosu cuma bile cikmayabilirCanım yarın erken olur cuma yap o bile erken ama anlıyorum seni bide erken gebelik testi al münkünse benim 4.gün embriyosu
- 8 Eylül 2019
- 102
- 36
- 18
- 35
Dayanamadım ve yaptım. Predictor aldım sonuç negatif. Çok üzgünüm. Kan verdim şimdi bitireyim dedim tamamen kafamda 1 haftadır evde yatıyorum. Yatmakla kalkmakla kasık ağrısıyla pek bir alakası yokmuş demekki. Dondurulmuşlarla devam edeceğim. 2-3 ay sonra olur herhalde.Canım yarın erken olur cuma yap o bile erken ama anlıyorum seni bide erken gebelik testi al münkünse benim 4.gün embriyosu
Transferin Kacinci günüydü umutsuz olma canım lütfen iyi dusunDayanamadım ve yaptım. Predictor aldım sonuç negatif. Çok üzgünüm. Kan verdim şimdi bitireyim dedim tamamen kafamda 1 haftadır evde yatıyorum. Yatmakla kalkmakla kasık ağrısıyla pek bir alakası yokmuş demekki. Dondurulmuşlarla devam edeceğim. 2-3 ay sonra olur herhalde.