• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası sonuç bekleyenler!!!

Benim maalesef negatif sonuçlandı.histereskopi olmam gerekliymiş rahmimde biraz çöküklük vardı doktorum başka bir nedene bağlayamafı 😔

Merh

Merhaba taze transfer mi oldu, benim de aksine hiç ağrım yok progestanı ben fitil olarak kullanıyorum hiç yan etkisi olmuyor
Merhaba ben de progestanı fitil olarak kullanıyorum ama çabucak gidiyor gibi geliyor umarım bir fayda sağlıyordur

Merhaba ben de progestanı fitil olarak kullanıyorum ama çabucak gidiyor gibi geliyor umarım bir fayda sağlıyordur
Fitilden sonra mümkünse bı saat yatın ben böyle çözüm buldum tabi ne kadar yatsanız da illa bi kısmı çıkıyor ama o kadar sorun olacağını düşünmüyorum

Merhaba herkese. Benimde 6 eylülde 1 adet 3. Gün embriyosu transfer edildi. 18 eylül test günüm. Bugün transfer günü saymazsak 4. Günüm 😊 Allah isteyen herkese nasip etsin anne baba olmayı

Canım yarın erken olur cuma yap o bile erken ama anlıyorum seni bide erken gebelik testi al münkünse benim 4.gün embriyosu
O testi yapınca herşey geçecek gibi oluyor ama maalesef tam aksi benim çok düşük çıktı şimdi kimyasal mi diye düşünüyorum o yüzden ne kadar geç o kadar iyi bide 3. Gün embriyosu cuma bile cikmayabilir

Canım yarın erken olur cuma yap o bile erken ama anlıyorum seni bide erken gebelik testi al münkünse benim 4.gün embriyosu
Dayanamadım ve yaptım. Predictor aldım sonuç negatif. Çok üzgünüm. Kan verdim şimdi bitireyim dedim tamamen kafamda 1 haftadır evde yatıyorum. Yatmakla kalkmakla kasık ağrısıyla pek bir alakası yokmuş demekki. Dondurulmuşlarla devam edeceğim. 2-3 ay sonra olur herhalde.

Dayanamadım ve yaptım. Predictor aldım sonuç negatif. Çok üzgünüm. Kan verdim şimdi bitireyim dedim tamamen kafamda 1 haftadır evde yatıyorum. Yatmakla kalkmakla kasık ağrısıyla pek bir alakası yokmuş demekki. Dondurulmuşlarla devam edeceğim. 2-3 ay sonra olur herhalde.
Transferin Kacinci günüydü umutsuz olma canım lütfen iyi dusun

Back