Ah kuzum amin amin.başkasının duasında olmak ne güzel.Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlari versinAllaahımm sizlerede nasip etsin canlarımmmm çok içtenlikle söylüyorum
Kaçıncı gün yapmaya başladın 5.gün embriyosu kaçıncı gün çıkar acabaTüm testlerim
Oh kaliteli olması en önemli etken kuzummİğnemin son günleri benimde estrofemide bırakıyorum jelimde devam birde folik asit coraspirinde 36 saate bir içicam
Tüm testlerim
Çook az toplasan 3-4 damla kuzumAz kalmış canımlekelenmem olmuşmuydu canım
Kuzum 7.-8. Gün yapıp pozitif alan arkafaşım oldu 5. Gün embiriyosuKaçıncı gün yapmaya başladın 5.gün embriyosu kaçıncı gün çıkar acaba
Çook az toplasan 3-4 damla kuzum
Aminn canim cokk tesekkur ederiz hamisin duasi daha makbulmusAllaahımm sizlerede nasip etsin canlarımmmm çok içtenlikle söylüyorum
Bendede hic lekelenme olmadi canim islemden kaynakli belki yerlesmeyi goruruzTransferden sonraki ilk günlerde oldumu canım doktor bir kaç gün pembe akıntı olabilr dedi. Ama olmadı. Lekelenmem kaçıncı gün olmuştu canım
Neden kendini negatife hazırlıuosun kiiiiBende kesin başlarım yedinci gün yapmaya ama negatif sonuca hiç hazırlıklı değilim
Bende basliycam canim 7.gun yapmaya belki goruruz pozitifi negatifi gorsende hic moralini bozma bazi insanlarin gec geciyor idraraBende kesin başlarım yedinci gün yapmaya ama negatif sonuca hiç hazırlıklı değilim
Aaaay allahım inşallahhAminn canim cokk tesekkur ederiz hamisin duasi daha makbulmus
Benim 16. Günümde 377 çıkmıştıBende basliycam canim 7.gun yapmaya belki goruruz pozitifi negatifi gorsende hic moralini bozma bazi insanlarin gec geciyor idrara
Canim ya biraz once sag tarafmda adet sancisi gbi bir sanci basladi yaniyor resmen sende hic boyle bisey oldumu ?Aaaay allahım inşallahh
Oldu onlarda çok fazla değil kuzumm adetime 4 gün vardı transfer olduğum gün o gün biraz yaşadım sonrada geçti bugünlerde daha çok var kasık ağrısıCanim ya biraz once sag tarafmda adet sancisi gbi bir sanci basladi yaniyor resmen sende hic boyle bisey oldumu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?