Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yine seçenek sunmuş canım ben devlet hastanesinde yapıyorum muhtemelen aynısını yapacak yine. Hormon ilacı işe yarıyor mu acaba kaç yumurtan çıkmıştı takviye vs kullandın mı
11 sene olmadı şimdi de olmaz.
Ben de aradım doktora ulaşamadım asistanı 2. Regl döneminde tekrar gel dedi.
İlaçlarını hepsini kesebilirsin bi tek Prednol hapımı üç gün yarımşar içmeye devam etmeliyim. Artık Nisan ayına kaldı.
Yine seçenek sunmuş canım ben devlet hastanesinde yapıyorum muhtemelen aynısını yapacak yine. Hormon ilacı işe yarıyor mu acaba kaç yumurtan çıkmıştı takviye vs kullandın mı
Ben de devlette yaptım yine aynı ilaçlar aynı süreç bekliyor beni diye düşünüyorum. Benimse amh 0.7 eşimin de sperm kalitesi düşük. Yaş 35 biraz zor gözüküyor benimki
Ben de devlette yaptım yine aynı ilaçlar aynı süreç bekliyor beni diye düşünüyorum. Benimse amh 0.7 eşimin de sperm kalitesi düşük. Yaş 35 biraz zor gözüküyor benimki