- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evde yaklaşık 10 tane olmuştur idrar testiBende ilk idrar dusunuyorum![]()
İlk idrar testi al onunla bi heycanını yatıştır
Ilk erken gebelikte mi baksam kizlar ne zamn baksam dayanamiyorum![]()
![]()
Canim daha cuma transfer oldum da 7.gun yapsammiki dyorumCanım kaçıncı günündü bugünbilmiom ki erken gebelkte kaçıncı günde çıkıyordu ki
Canim daha cuma transfer oldum da 7.gun yapsammiki dyorum![]()
Bende ilk idrar testi yapmayı düşünüyorum . Çok da merak ediyorum ama daha iki güncük oldu ☺
Bende işin anormali erken gebeliklerde çıkmadı normallerde çıktıCanim daha cuma transfer oldum da 7.gun yapsammiki dyorum![]()
Aa cok enteresan hangi markydi canimBende işin anormali erken gebeliklerde çıkmadı normallerde çıktı![]()
Oh kaliteli olması en önemli etken kuzummCanım banada kaliteli dedi doktor ilaç olarakta estrofem, imom, ecoprin, euthyrox troid hapı, prednol, protulex iğne, oksapar , progestan fitil canım
Normal eczanelerde satılan 5 tllik test ama 9. Gün çook silik çıkmıştıAa cok enteresan hangi markydi canim![]()
Ay insallah bizde goruruz canim ne guzel bebisinin kalp atisinida duymussun rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsinNormal eczanelerde satılan 5 tllik test ama 9. Gün çook silik çıkmıştı![]()
Allaahımm sizlerede nasip etsin canlarımmmm çok içtenlikle söylüyorumAy insallah bizde goruruz canim ne guzel bebisinin kalp atisinida duymussun rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsin![]()