- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
Evde yaklaşık 10 tane olmuştur idrar testiBende ilk idrar dusunuyorum
İlk idrar testi al onunla bi heycanını yatıştır
Ilk erken gebelikte mi baksam kizlar ne zamn baksam dayanamiyorum
Canim daha cuma transfer oldum da 7.gun yapsammiki dyorumCanım kaçıncı günündü bugünbilmiom ki erken gebelkte kaçıncı günde çıkıyordu ki
Canim daha cuma transfer oldum da 7.gun yapsammiki dyorum
Bende ilk idrar testi yapmayı düşünüyorum . Çok da merak ediyorum ama daha iki güncük oldu ☺
Bende işin anormali erken gebeliklerde çıkmadı normallerde çıktıCanim daha cuma transfer oldum da 7.gun yapsammiki dyorum
Aa cok enteresan hangi markydi canimBende işin anormali erken gebeliklerde çıkmadı normallerde çıktı
Oh kaliteli olması en önemli etken kuzummCanım banada kaliteli dedi doktor ilaç olarakta estrofem, imom, ecoprin, euthyrox troid hapı, prednol, protulex iğne, oksapar , progestan fitil canım
Normal eczanelerde satılan 5 tllik test ama 9. Gün çook silik çıkmıştıAa cok enteresan hangi markydi canim
Ay insallah bizde goruruz canim ne guzel bebisinin kalp atisinida duymussun rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsinNormal eczanelerde satılan 5 tllik test ama 9. Gün çook silik çıkmıştı
Allaahımm sizlerede nasip etsin canlarımmmm çok içtenlikle söylüyorumAy insallah bizde goruruz canim ne guzel bebisinin kalp atisinida duymussun rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?